Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprzedni tekst Nuki, poprawiony"

Nuka to bardzo energiczna sunia w typie terierka, ma ok. 1,5roku. Jest drobniutką sunią, waży ledwie kilka kilogramów. Na spacerach radośnie biega, jest roześmiana, rozszczekana, bardzo entuzjastyczna. Uwielbia wszelkie zabawy i gonitwy. Nuka jest grzeczna wobec innych psow, samców i suczek.
Sunia może zamieszkać zarówno w bloku, jak i w domu z ogrodem.

Nuka trafiła do schroniska w czerwcu 2010r. Niedługo minie rok spędzony za kratami... Patrząc na tę urodziwą, sympatyczną psinkę, człowiek nadziwić się nie może, daczegotak długo??? Tu nie ma żadych haczyków, Nuka to energiczny, młody piesek, pies idealny.

Adoptuj Nukę, a zobaczysz, ile radości i miłości wniesie w Twoje życie!

Nuka jest zdrowa, zaszczepiona i wysterylizowana. Mieszka w Gostyniu, woj. wielkopolskie

Warunkiem adopcji jest zgoda na przeprowadzenie wizyty przedadopcyjnej i podpisanie umowy adopcyjnej.
Pomożemy w transporcie, jeśli mieszkasz daleko i nie masz możliwości przyjechać po Nukę.

kontakt z wolontariuszem:
tel 607350567 (prosiłabym dzwonić po 16)
mail [email][email protected][/email]

Posted

drobiazg

wrzuc teksty roboczo na watku, w te posty, gdzie sa ich opisy.

pokazalam Sproketa na watku kudlaczy, bo jakos go tam nie pamietam, zeby sie polansowal...

[url]http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIECYTOWANIE-ZDJĘĆ!!/page229[/url]

Posted

no to sproket na"

adopcje.org
adopcjapsa
cafeanimal
doadopcji
morusek
psy.pl
psy.elk
psiamania
mammisia
ojej
owi
olx
pineska
petwrld
petsy
e-zwierzak
kupiepsa.pl
gumtree
szerlok
kokosy
neeon
cwirek
pajeczyna
top-ogloszenia
25. sprzedasz

zaraz reszta

i u Nuki usun to o ogloszeniach, bo tak stare,ze juz ich nie ma na pewno. zaraz wstawisz nastepne-nowe

Posted

Właściciele Mumina będą się kontaktować z panią Ala o odbiór. Może przedzwoń?:) I natychmiast daj mi znać!:D

Masz może jakieś niedawne zdjęcią Toscy? potrzebuję dla tej pani z ogrodem co mówiłam :), bo ja jej takie dość starsze wysłałam :)

Posted

jestem na zaproszenie Pauli- dziękuję.
Wybacz, ale oprócz doglądania niewiele mogę pomóc :-(
Jeśli masz pomysł- w jaki sposób mogłabym pomóc to czekam :-)
Pozdrawiam i POWODZENIA ŻYCZĘ!!!

Posted

jestem na zaproszenie Pauli .. .. będę zaglądać .. może się na coś przydam , jakby co .......fajne psiunie :p... u nas też ciężko z adopcjam i...:roll:.......

Posted

Myślałam, że teraz się coś ruszy, a tu nic... Bidule czekają... :( Co prawda prawie żaden piesek nie ma ogłoszeń, bo wszystkie powygasały, więc nie ma co się dziwić... :(

Posted

Tara pojedzie. :) Tylko, że miała cieczkę, więc nie można było jej sterylizować, a jak już była po sterylizacji, to trzeba było poczekać aż dojdzie do siebie. Tara chyba jeszcze w tym tyg. pojedzie. :) Dom się bardzo niecierpliwi i ciągle na nią czeka. :)

Posted

ok, to się cieszę :)
wczoraj byłam w wizycie dla jednej naszej szczylki w tym samym bloku, w sąsiedniej klatce - mówiłam o Tarze, że Państwo z sąsiedztwa chcieli ją adoptować - no i ci moi powiedzieli, że oni nie widzieli, żeby w sąsiedztwie pojawił się nowy pies
dlatego się trochę zaniepokoiłam, że może coś nie tak