Jump to content
Dogomania

Schronisko w Dalabuszkach(dawniej Gostyń)50małych serc czeka na dom. Brak ogłoszeń...

Recommended Posts

Posted

Tutaj na dogo wszyscy wolą, żeby piesek był w domu, nie dziwię się. Ja też. Ale jeśli miałaby kontakt z człowiekiem, spacery, odpowiednią dawkę ruchu i ciepło, to myślę, że byłoby ok.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i miałby. Ja osobiście tez wolę, żeby był w domu, sama wiesz. Dla mnie kojec to masakra, ale ich psina przebywa z nimi 3/4 czasu mimo wszystko. I ten na pewno też będzie, więc ech:(

Posted

A kiedy będziemy mieli ostateczną decyzję? :)

Mam też dwie dobre wiadomości. :)

Amor jutro wraca do swojego właściciela, a Bona jedzie do nowego domu! ;)

Posted

[quote name='Paula95']A kiedy będziemy mieli ostateczną decyzję? :)

Mam też dwie dobre wiadomości. :)

Amor jutro wraca do swojego właściciela, a Bona jedzie do nowego domu! ;)
Mam nadzieję, że jak najszybciej - być może w ten weekend.
Czy Tosca goniłaby kota?

Posted

Bo musiałabym wiedzieć. :) Mamy aż 3 domki chętne na adopcję Toski. :) Twoi znajomi, pani z Warszawy i jeszcze Marcin mówił, że ktoś pytał o Toscę i jest zainteresowany. :) Trzeba będzie wybrać ten najlepszy. :) Co do kotów, to hmm... Jest mi trudno powiedzieć, bo Tosi na kociaki nie sprawdzałam. Ale postaram się to sprawdzić.

Posted

Państwo od Marcina kupili psa... :)
Super, widze, że pani się skontaktowała z właścicielem :) bo pisała do mnie babeczka, że go kojarzy :)
Moja Bońcia :(

Mój kolega na dnia ma przyjechać do schronu w sprawie Mumina :) Zastanawia się nad nim więc kciukuje, bo to poza Tiną mój ulubieniec.... I chciałabym, żeby był w moim zasięgu :)

Posted

Szkoda, że kupili a nie adoptowali, w takim razie 2 domy chętne. ;)

Wiktoria, dlatego ja staram się nie przyzwyczajać do żadnego schroniskowego pieska, ale to jest silniejsze... I i tak zawsze się jakiegoś pokocha bardzo... A rozstanie z Kubusiem... było straszne. :( Ale jest bardzo szczęśliwy w nowym domu, więc jest super:)

A co do Muminka, to trzymam kciuki z całych sił! ;)

Posted

ja mam tendencje do tych duzych, po goranie i dizlu ryczalam jak glupia. Ale Tina jest moją ukochaną od pierwszego wejrzenia, dlatego będę tęsknić, ale nie zasługuje na schronisko. Ja też mam nadzieję, że się uda. I Wiki ;d

Posted

[quote name='Paula95']Ciocie! Potrzeba osoba do wizyty w Warszawie(dzielnica- Wawer) dla Toski! :)) Pomożecie?:D

Nie mam zbyt dużego doświadczenia w wizytach przedadopcyjnych, więc wolałabym aby ktoś inny sprawdził ten domek. Jeśli nikogo innego nie znajdziecie to pewnie jakoś po weekendzie będę mogła się tam wybrać. Proszę o szczegóły na maila: [email protected] :)

Posted

Dziś do nowego domu pojechała Norka! :)

oraz Bonka

Bądźcie szczęśliwe!!! ;)

Amor( a właściwie Czaruś) wrócił do właścicielki. :D

Bądź grzeczny i nie uciekaj nigdy więcej! :)

Siekowa, napiszę wieczorem do Ciebie e-maila, bo teraz już uciekam.

Posted

Paula95 napisał(a):

Amor( a właściwie Czaruś) wrócił do właścicielki. :D

Bądź grzeczny i nie uciekaj nigdy więcej! :)

I to się nazywa szczęśliwe zakończenie :)

Posted

No i mamy kolejny domek chętny na adopcję Tosi. ;) Państwo z Poznania, więc bliziutko. Marcin z nimi rozmawiał, mówił, że b. pozytywne wrażenie. :) Mieszkałaby w domu z innym pieskiem i kotkiem. Państwo zgadzają się na wizytę i sterylizację. No, to poznańskie ciocie, do roboty. :) Kto pomoże?:)

Posted

Paula, ja na razie nie mam żadnych konkretnych informacji :( Działajcie, a ja w międzyczasie postaram się czegoś dowiedzieć.
Po weekendzie mają do mnie przyjechać, bo chcieli Lenkę moją zobaczyć, więc na pewno będziemy rozmawiać. Wy na razie róbcie swoje - Tosia jest młoda i śliczna, więc domek z pewnością chętny się pojawi.

Posted

Ok, działamy. :) Już szukam kogoś do wizyty z Poznania. :)

EDIT

Ciocia do wizyty jest;) Teraz czekamy tylko na termin, no i potem na relacje. Trzymajcie kciuki! :D

Posted

Tak, tak wiem. Ale jeszcze nie chciałam pisać. :) Jesteśmy w dobrej myśli, bo dom zapowiada się całkiem, całkiem... super. :) Czekamy teraz za PA:)

Posted

hej dziewczyny, ja idę na wizytę PA dla Tosi, umówiłam się na jutro 18.00
jest tylko jedno zasadnicze pytanie: jak ona się zachowuje wobec kotów?
chciałabym też wiedzieć, jak długo jest w schronisku i skąd się wzięła? czy wiadomo co sie z nią działo przed schronem?

Posted

Dziękujemy za PA:) Tosca jest w schronisku od 24 stycznia 2011r. Pewna rodzina znalazła ją i przyprowadziła do nas. Nie wiemy, gdzie mieszkała wcześniej, co ją w życiu spotkało. Co do kotów, to tak... Ja osobiście nie sprawdzałam, ale pani ze schroniska mówiła, że trochę je chce gonić. Ale panie będą z nią jeszcze przed adopcją nad tym panować, to młode psisko, więc jest duża szansa, że szybko załapie, że kotki są ok. :)