vicky1792 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zaczynam wątpić, bo widzę tu problemy z tym, że pies ma iść do kojca. Quote
Paula95 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Tutaj na dogo wszyscy wolą, żeby piesek był w domu, nie dziwię się. Ja też. Ale jeśli miałaby kontakt z człowiekiem, spacery, odpowiednią dawkę ruchu i ciepło, to myślę, że byłoby ok. Quote
vicky1792 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 No i miałby. Ja osobiście tez wolę, żeby był w domu, sama wiesz. Dla mnie kojec to masakra, ale ich psina przebywa z nimi 3/4 czasu mimo wszystko. I ten na pewno też będzie, więc ech:( Quote
Paula95 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 [SIZE=3][COLOR=red]Ciocie! Potrzeba osoba do wizyty w Warszawie(dzielnica- Wawer) dla Toski! :)) Pomożecie?:D[/COLOR][/SIZE] Quote
Paula95 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Plis, warszawskie ciocie... Trzymajcie kciuki! Jutro sprawdzamy dom dla Norki. ;) Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Paula, moi znajomi zainteresowani Toscą :) Na razie nie padła jeszcze konkretna odpowiedź, ale myślą intensywnie :) Czy Tosca ganiałaby kota? Quote
Paula95 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 A kiedy będziemy mieli ostateczną decyzję? :) Mam też dwie dobre wiadomości. :) Amor jutro wraca do swojego właściciela, a Bona jedzie do nowego domu! ;) Quote
olivetshka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Paula95']A kiedy będziemy mieli ostateczną decyzję? :) Mam też dwie dobre wiadomości. :) Amor jutro wraca do swojego właściciela, a Bona jedzie do nowego domu! ;)[/QUOTE] Mam nadzieję, że jak najszybciej - być może w ten weekend. [B]Czy Tosca goniłaby kota? [/B] Quote
Paula95 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Bo musiałabym wiedzieć. :) Mamy aż 3 domki chętne na adopcję Toski. :) Twoi znajomi, pani z Warszawy i jeszcze Marcin mówił, że ktoś pytał o Toscę i jest zainteresowany. :) Trzeba będzie wybrać ten najlepszy. :) Co do kotów, to hmm... Jest mi trudno powiedzieć, bo Tosi na kociaki nie sprawdzałam. Ale postaram się to sprawdzić. Quote
vicky1792 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Państwo od Marcina kupili psa... :) Super, widze, że pani się skontaktowała z właścicielem :) bo pisała do mnie babeczka, że go kojarzy :) Moja Bońcia :( Mój kolega na dnia ma przyjechać do schronu w sprawie Mumina :) Zastanawia się nad nim więc kciukuje, bo to poza Tiną mój ulubieniec.... I chciałabym, żeby był w moim zasięgu :) Quote
Paula95 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Szkoda, że kupili a nie adoptowali, w takim razie 2 domy chętne. ;) Wiktoria, dlatego ja staram się nie przyzwyczajać do żadnego schroniskowego pieska, ale to jest silniejsze... I i tak zawsze się jakiegoś pokocha bardzo... A rozstanie z Kubusiem... było straszne. :( Ale jest bardzo szczęśliwy w nowym domu, więc jest super:) A co do Muminka, to trzymam kciuki z całych sił! ;) Quote
vicky1792 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 ja mam tendencje do tych duzych, po goranie i dizlu ryczalam jak glupia. Ale Tina jest moją ukochaną od pierwszego wejrzenia, dlatego będę tęsknić, ale nie zasługuje na schronisko. Ja też mam nadzieję, że się uda. I Wiki ;d Quote
siekowa Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Paula95'][SIZE=3][COLOR=red]Ciocie! Potrzeba osoba do wizyty w Warszawie(dzielnica- Wawer) dla Toski! :)) Pomożecie?:D[/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Nie mam zbyt dużego doświadczenia w wizytach przedadopcyjnych, więc wolałabym aby ktoś inny sprawdził ten domek. Jeśli nikogo innego nie znajdziecie to pewnie jakoś po weekendzie będę mogła się tam wybrać. Proszę o szczegóły na maila: [email][email protected][/email] :) Quote
Paula95 Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 Dziś do nowego domu pojechała Norka! :) [IMG]http://img513.imageshack.us/img513/7203/norax.jpg[/IMG] oraz Bonka [IMG]http://img404.imageshack.us/img404/567/bona1.jpg[/IMG] Bądźcie szczęśliwe!!! ;) Amor( a właściwie Czaruś) wrócił do właścicielki. :D [IMG]http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/wp-content/uploads/2011/02/Amor.jpg[/IMG] Bądź grzeczny i nie uciekaj nigdy więcej! :) Siekowa, napiszę wieczorem do Ciebie e-maila, bo teraz już uciekam. Quote
kaszanka Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='Paula95'] Amor( a właściwie Czaruś) wrócił do właścicielki. :D Bądź grzeczny i nie uciekaj nigdy więcej! :) [/QUOTE] I to się nazywa szczęśliwe zakończenie :) Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Paula95']Olivetshka, znajomi się zdecydowali[/QUOTE] Dzisiaj będę z nimi rozmawiać, odezwę się. A tamten domek? Robiliście już wizytę? Quote
Paula95 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Mam nadzieję, że Twoi znajomi będą chętni. Bo tamci państwo się rozmyślili. ;/ Quote
Paula95 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 No i mamy kolejny domek chętny na adopcję Tosi. ;) Państwo z Poznania, więc bliziutko. Marcin z nimi rozmawiał, mówił, że b. pozytywne wrażenie. :) Mieszkałaby w domu z innym pieskiem i kotkiem. Państwo zgadzają się na wizytę i sterylizację. No, to poznańskie ciocie, do roboty. :) Kto pomoże?:) Quote
olivetshka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Paula, ja na razie nie mam żadnych konkretnych informacji :( Działajcie, a ja w międzyczasie postaram się czegoś dowiedzieć. Po weekendzie mają do mnie przyjechać, bo chcieli Lenkę moją zobaczyć, więc na pewno będziemy rozmawiać. Wy na razie róbcie swoje - Tosia jest młoda i śliczna, więc domek z pewnością chętny się pojawi. Quote
Paula95 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Ok, działamy. :) Już szukam kogoś do wizyty z Poznania. :) EDIT Ciocia do wizyty jest;) Teraz czekamy tylko na termin, no i potem na relacje. Trzymajcie kciuki! :D Quote
Paula95 Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 Tak, tak wiem. Ale jeszcze nie chciałam pisać. :) Jesteśmy w dobrej myśli, bo dom zapowiada się całkiem, całkiem... super. :) Czekamy teraz za PA:) Quote
Ajula Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 hej dziewczyny, ja idę na wizytę PA dla Tosi, umówiłam się na jutro 18.00 jest tylko jedno zasadnicze pytanie: jak ona się zachowuje wobec kotów? chciałabym też wiedzieć, jak długo jest w schronisku i skąd się wzięła? czy wiadomo co sie z nią działo przed schronem? Quote
Recommended Posts