Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam!!
Wiem od Mirki, że Atenka jest u Was (podobno nie mogła lepiej trafic ;) ). W naszym miescie mieszka jej brat Atlas, ale niestety spotkalismy się tylko raz. Zdjęcia ze spotkania w naszej galerii. Zapraszamy :)
PS czy paluszki Atenki już są w porządku?
Pozdrawiam Ania

Posted

mamabazyla napisał(a):
Witam!!
Wiem od Mirki, że Atenka jest u Was (podobno nie mogła lepiej trafic ;) ).
PS czy paluszki Atenki już są w porządku?
Pozdrawiam Ania

Atenka jest u mnie, ale to zupełnie inna historia jest :razz: Wszystko w swoim czasie. Narazie napiszę tylko, że z jej paluszkami bardziej niż w porządku - zdążyłam z nich kilka razy zarobić nawet...

Posted

Na tym zdjęciu to moja Atenka maleńka śpi smacznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chwilę wcześniej mnie obsikało dziecko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Można się zapatrzyć na takie śliczne maluszki.
Gdzie są takie piękne miejsca jak na zimowych zdjęciach? Atenka już się pokazała - tak więc mamy wstęp do jej galerii.
Pozdrawiam Ewa

Posted

Dzieci sobie rosły i rosły i teraz to już są baardzo duże. A wciąż jeszcze takie małe :loveu:
Razem z Gretką został jej synek - Alan, który dołączy do Galerii mamusi :)
Reszta szczeniaczków rozjechała się po świecie. Ich zdjęcia można oglądać w galerii szczeniaczków na stronie hodowli, bo są właśnością nowych właścicieli.

Jedna córcia Atenka jest u mnie i ona dołączy w odpowiednim momencie do galerii mojej Nelutki :) Teraz mam już dwa słoneczka - słońce żółte labradorskie i rude o zachodzie/wschodzie słońca -wróżące dobrą pogodę i wspaniały dzień :loveu:

Posted

Śliczne były z nich szkrabulce, to się zgadza :loveu:
A nosie są do dziś słodkie :loveu:
Psiaki są baaaardzo urokliwe. I do tego przebrzydle mądre!!

• 1 month later...
  • 1 month later...