Imanca Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 W końcu dobrnęłam do zdjęcia Gretki w ciąży. No i maluchy w końcu wkleję, pomimom, że już nie są takie małe... Quote
bazylowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Witam!! Wiem od Mirki, że Atenka jest u Was (podobno nie mogła lepiej trafic ;) ). W naszym miescie mieszka jej brat Atlas, ale niestety spotkalismy się tylko raz. Zdjęcia ze spotkania w naszej galerii. Zapraszamy :) PS czy paluszki Atenki już są w porządku? Pozdrawiam Ania Quote
Imanca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 mamabazyla napisał(a):Witam!! Wiem od Mirki, że Atenka jest u Was (podobno nie mogła lepiej trafic ;) ). PS czy paluszki Atenki już są w porządku? Pozdrawiam Ania Atenka jest u mnie, ale to zupełnie inna historia jest :razz: Wszystko w swoim czasie. Narazie napiszę tylko, że z jej paluszkami bardziej niż w porządku - zdążyłam z nich kilka razy zarobić nawet... Quote
Imanca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 A teraz rarytasek - zdjęcia, które nigdzie nie są umieszczone :) Quote
bigos Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jakie śliczne kluseczki:loveu::loveu::loveu::loveu: Sama słodycz:loveu::loveu::loveu: Quote
Imanca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Na tym zdjęciu to moja Atenka maleńka śpi smacznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Chwilę wcześniej mnie obsikało dziecko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Można się zapatrzyć na takie śliczne maluszki. Gdzie są takie piękne miejsca jak na zimowych zdjęciach? Atenka już się pokazała - tak więc mamy wstęp do jej galerii. Pozdrawiam Ewa Quote
Imanca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Dzieci sobie rosły i rosły i teraz to już są baardzo duże. A wciąż jeszcze takie małe :loveu: Razem z Gretką został jej synek - Alan, który dołączy do Galerii mamusi :) Reszta szczeniaczków rozjechała się po świecie. Ich zdjęcia można oglądać w galerii szczeniaczków na stronie hodowli, bo są właśnością nowych właścicieli. Jedna córcia Atenka jest u mnie i ona dołączy w odpowiednim momencie do galerii mojej Nelutki :) Teraz mam już dwa słoneczka - słońce żółte labradorskie i rude o zachodzie/wschodzie słońca -wróżące dobrą pogodę i wspaniały dzień :loveu: Quote
Kamila Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jejku,jakie rozkoszne kluseczki z nich byly :loveu: Quote
Behemot Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Jaki pędraczek :loveu: Ten nochalek różowiutki i brzusio łysy :loveu: Nic, tylko całować, całować i jeszcze raz całować... Quote
Imanca Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 A teraz Alanek wygląda tak: Tu Alanek z mamusią: A tu ze swoją pańcią i z mamusią: I tylko z pańcią: Quote
Imanca Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Śliczne były z nich szkrabulce, to się zgadza :loveu: A nosie są do dziś słodkie :loveu: Psiaki są baaaardzo urokliwe. I do tego przebrzydle mądre!! Quote
bigos Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ależ przystojniaczek:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 najsłodzsze jest to ,że takie młodziaki zawsze tak krzywo siadają....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bazylowa Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 :loveu::loveu: Uwielbiam rudości:loveu::loveu: Quote
Imanca Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Atenka ma swoją galerię, w której będzie się pokazywać. To galeria mamuli Greci i brata Alanka, która też w miarę możliwości będzie uzupełniana :loveu: Atenka będzie dzielić galerię ze swoją starszą "siostrzyczką" Nelutką. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26828 Quote
Recommended Posts