Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zastanawiam się od czego by tu zacząć :roll:
Miałam narazie nie być DT ze względu na moją sytuację finansową ale jak tu nie pomóc jak takie maluchy potrzebują pomocy...myślę sobie jakoś to będzie.
Miejsca u mnie dużo i w domu i w sercu tylko jakoś zawsze ta kasa :(
no ale jakoś trzeba dac rade ;)

Jeden maluch przyjechał wczoraj,dwa dziś.
Ten jeden pojchał na dwa tygodnie do teściów z tego względu ze pozostała dwojka przyjechała dziś ze schronu.
W zasadzie nic więcej nie musze pisać są słodkie,brykają,szczekają :)

PROMYK - imię nadane przez Bjuta

MA WSPÓLNY DOM Z BALTO

BINGO - imię nadane przez Bjuta

[SIZE=4]MA DOM

BALTO - nadane przez moca35

MA DOM WRAZ Z PROMYKIEM

A może ktoś zechce banerek sobie wkleić ;)

WPŁATY

20 zł od Bjuty z bazarku imiennego
20 zł. od moca35 z bazarku imiennego
10 zł od Kenny z bazarku ogłoszeniowego
10 zł. od Ania i Porto z bazarku ogłoszeniowego
WYPŁATY

RC Junior 33,60

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeju aż trzy słodziaki! to są zdjęcia wszystkich trzech ? tzn, że ten bobuś od BoniM jest taki podobny do jednego z tych ze schronu ? czy aby to możliwe czy się mylę ? :D

Posted

Kenny napisał(a):
jeju aż trzy słodziaki! to są zdjęcia wszystkich trzech ? tzn, że ten bobuś od BoniM jest taki podobny do jednego z tych ze schronu ? czy aby to możliwe czy się mylę ? :D

w pierwszym poscie sa wszystkie trzy
ten od Boni bardzo podobny do tego co dzis przyjechal z braciszkiem tylko mniejszy jest i zły...ugryzł mnie

sami chłopcy ;)

Posted

MartynaP napisał(a):
w pierwszym poscie sa wszystkie trzy
ten od Boni bardzo podobny do tego co dzis przyjechal z braciszkiem tylko mniejszy jest i zły...ugryzł mnie

sami chłopcy ;)

a to łobuz! piękne maluchy! to się dobrały chłopaki wyglądem :)

Posted

paoiii napisał(a):
To moge ruszać z bazarkiem imieninkowym na wszystkie 3??? :)
Tylko pozniej na ew wpłaty udostepnisz mi konto???

oczywiście
bedziemy bardzo wdzięczni ;)

noc przebiegła w miare spokojnie
pomijając rozlaną wodę i piski około 3 to było znośnie ;)
niestety maluchy na noc ze względów bezpieczeństwa lądują w kenelówce ponieważ moj Tito tak z nimi wariuje ze nie wiem co bym rano zastała
teraz jeden śpi na łóżku drugi pod moimi nogami

szczeniaczek pregowany-brat łaciatego jest "dziwny" pozatym ze gdy wezmie sie go na rece zamiera ze strachu,bardzo sie tuli i nawet nie drgnie to jak dla mnie jest jakby smutny...niewiem.
Gdy biega jest ok bawi sie ,warczy,szczeka jak tylko sie go wezmie zmienia sie-strasznie sie boi
ciekawe co taki maluch przezył juz ze tak boi sie czlowieka :(

Posted

Kenny napisał(a):
jej może chory jest? tfu tfu oby nie. banerek porywam i 3mam kciuki za wychowanie maleństw :)

własnie normalnie sie zachowuje je,bawi sie,obgryza zabawki,duzo śpi ale drugi po zabawie tez zasypia odrazu.
Tylko jak sie zblizamy do niego to jest przerazony,zastyga w bezruchu choc dopoki stoi na podłodze to nawet potrafi ogonkim pomachac jak juz sie zdecyduje podejsc.
strasznie mo go żal jest taki smutny :(

Posted

bidulek :( jest przerażony, ale nie martw się u Was szybko się oswoi i zrozumie, że człowiek fajny jest :) trzeba mu dać trochę czasu no wrażliwy widać jest chłopak. takie wrażliwe cudo i już :)