MartynaP Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 maluchy jada dziś -no bo juz niedziela :) Quote
Emiś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 No to maluszki szczęścia w nowym Domku :multi: Maaartyyynaaaa..... nie bij.... ale skoro robi Ci się luz w domu.... :cool3::p:eviltong::oops: Mamy takie dwie bidy w schronie :( Wczoraj były w Lupusie, dostały leki i miały test na parwo (-). Powinny mieć wenflon i dostawać kroplówki - są bardzo zarobaczone, mają gorączkę, ale w schronie to nie jest możliwe :( Quote
MartynaP Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 maluchy pojechały ;) Emilka wiem ze już ten psiak z łapkami opuchniętymi nie zyje :( ja niemoge wziasc teraz szczeniaka -niema mnie calymi dniami w domu -z domu do pracy i odwrotnie dlatego nawet sie cieszymy ze sie dom dla Promyka i Balto znalazl bo jak wracam to mam w domu mały chlew niemialby sie kto nim zajac poprostu a on wymaga opieki,podawania lekow kroplowki u mnie niemial by kto tego zrobic Quote
Emiś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Oby im tam było dobrze :) Właśnie doczytałam o maluszku :( Dziewczynka ma już DT, może chociaż ona przeżyje. Quote
halbina Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Super, że mają domek!!! A Ty pracę!!! Powodzenia i oby Cię nie wymęczyli za bardzo! No i porządnie płacili za pracę!!! Szkoda tego maluszka... [^] Quote
Recommended Posts