iwstar58 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='giselle4']Sambus na pierwsza smigaj i powiedz cioci niech zrobi piekne foto:0[/QUOTE] Fotki to są, tylko boję się, że jak już wkleję, to będą niezbyt aktualne Bo jak wklejać zieloną trawkę, jak śnieg na dworze Wkleja mi się link i koniec Ale jutro następna próba, do skutku Quote
giselle4 Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='justika']przelałam dziś 20 zł na Sambusia:)[/QUOTE] bardzo dziekujemy cioteczko:):) Quote
Mysza2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 witam Sambulowe ciotki i Sambulińskiego :):) No i gdzie te fotki Quote
basia34 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 A co Ja hopsiam z Sambo na sam szczyt wysokiej gory. Quote
Mysza2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='giselle4']cicho ,Iwonka sie uczy..... oj,znam to:)[/QUOTE] Jak ja stara baba dałam radę kiedyś rozgryżć temat bez pomocy to Iwonka na pewno da radę. Ciągle odnawiam mu ogłoszenia. On jest taki ładny i nikt nie dzwoni. Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 ...od paru miesiecy patrze jak dogomania na sie rozrasta:) i wiecie co...to dobrze bo przybywa ludzi ktorzy kochaja psy i kochaja im pomagac Iwonka-Sambulek dzasparkowa mama Vivianki mama od szczeniaczka mama pracuje w telewizji i obiecala pomoc w ramach mozliwosci.... i dla takich chwil warto zyc AMEN Quote
iwstar58 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dlaczego ..amen? Ludzie przychodźcie dalej, bo pomagających nigdy za wiele Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 ciocia Justika dołozyla dla SAMBO -20ZL bardzo dziekujmy Quote
giselle4 Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='iwstar58']Dlaczego ..amen? Ludzie przychodźcie dalej, bo pomagających nigdy za wiele[/QUOTE] to tak na dobre zakonczenie i prosimy o wiecej:) Quote
Mysza2 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sambulu, na twoim bazarku cioteczki wysyłające: [COLOR=red][B]Renata N, Jusia&Szila, Fiorsteinbock[/B][/COLOR], zadeklarowały że koszty wysyłek biorą na siebie więc całość wpływów z kosztami przesyłek będziesz miał na koncie szczęściarzu :):) Dziękuję cioteczkom pięknie :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
iwstar58 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sambo też dziękuje Myszko, Tobie i cioteczkom pewnie dlatego tak smacznie sobie teraz śpi i zupełnie nie martwi się o swoją przyszłość. No.. taki szczęściarz Quote
Recommended Posts