Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Spajdi to śliczna, łaciata średnio duża suczka- niesamowity, samorodny talent akrobatyczny, potencjalna mistrzyni świata w frisbee;) Szczerze wierzymy, że potrafiłaby wykonać to samo, co amatorzy parkour;) Przesympatyczna, przyjazna, kontaktowa, inteligentna i zabawna. Wymarzona towarzyszka dla aktywnych osób. Dobrze współegzystuje z psim kumplem z boksu, ale bardzo czujnie reaguje na psy przechodzące obok. Łagodna i towarzyska. Już dość długo czeka na swojego człowieka, który doceni jej oryginalną urodę i sportowy tryb życia.

Spajdi znajduje się w Schronisku dla bezdomnych zwierząt w Zielonej Górze, niestety przebywa tam juz długo(zbyt długo)

• Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

melduję sie na wątku i fanie by było, gdyby ktoś zrobił ruchomy bannerek jak ma Kora w podpisie canis_16 . Muszę zobaczyć, kto go robił i super by było, gdyby były foty 'wyskokowe' Spajderki! ;) ZAPISUJĘ I BACZNIE OBSERWUJĘ .. :)

Posted

HEJKA LUDZIE SPAJDI CHCĘ IŚĆ DO DOMU DAJMY TO WSZYSTKO I PORUSZMY TEN FONTEK:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Posted

Przejrzałam karte Spajdi i zauważyłam, że jest ona po sterylce w schronisku podobno odchowała szczeniaki. Jest również zaczipowana. W schronisku przebywa od 2007 roku.

Posted

Pare zdjęć. Kiepskie, bo Spajdi jest ciągle w ruchu! ;)

Na prawdę mało ;/ Ale nie dość, że śnieg padał, to jeszcze szybko biegała. Poobrabiam je i może wtedy jeszcze jakieś wrzucę.

Posted

jaka ona szczęsliwa na tym śniegu, kochana sunia! jaka ma radość z tego, że wyjdzie z kojca, że jest koło niej człowiek, widać, że Spajderka kocha tę porę roku....

Posted

Tequila1017 napisał(a):
5,5 a charakter ma małego szczeniaczka :D na zdjęciach widać jak skacze, bawi się. :)

tak, to zadziwiające, że psy po przejściach nadal wierzą, że spotka ich coś dobrego...

Posted

Domik napisał(a):
Ooo ;) Tutaj to nic, za to jak odbija się od krat w klatce!

mówisz, że Spajderka jest akrobatką? Może do cyrku z nią trza iść...? :D . Nie bez powodu ma takie imię :p

Posted

Domik napisał(a):
No pewnie, w końcu wszystko ma swój początek u spidermana :D

no tak... Spiderman moze być dumny, że ma taką fajną imienniczkę w formie żeńskiej :p

Posted

Dziewczyny przepraszam że nie zaglądałam do mojej ulubienicy, ale miałam chwilowe problemy z internetem.
Domi dzięki za dodanie zdjęć mi się ich nie udało uzyskać przed świętami, a póżniej nie maiała bym jak ich wrzucić.