eria Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 po części Ania ma rację, ale czemu dali ją na łańcuch ????? jakiś powód inny niż to że może ją ktoś wypatrzy? Quote
Pianka Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 No własnie. A poza tym pomyśl sobie. Miła grzeczna sunia siedzi na łańcuchu. A niezgadzający się z innymi psami jakiś pies siedzi w boksie i zagryza inne psy.:shake: Kiedyś Łajper biegała luźno po małym placu i było dobrze. Tam tez mógł ja ktoś wypatrzyć. Jutro zajrze do niej... Quote
Mysia_ Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Qrczę, ale co się stało, że ona wylądowała na tym łańcuchu? :-( Quote
olifka Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ahh łajper... Jesteś taka piekna... Dlaczego nikt cie nie chce????????????? Quote
Justyna_wolontariat Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Jeżeli psiak jest przeniesiony to jest tego powód zawsze można przyjść zapytać a nie snuć domysły i pisać że grzeczny pies siedzi na łańcuchu za gryzacy w boksie tego nie rozumię:-( Łajperka jest na łańcuchu bo ma cieczkę a z cieczkowni skacze przez płot pozatym jest tam jeden łancuch ale zajmuje go jedna duża sunie która też skacze przez płot wiec innego wyjscia nie było posiedzi na łancuchy dla własnego dobra te 3 tyg do pewności a pote bedzie sterylizowana. Quote
zaba14 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Łajper poszła na spacer z Płotkiem ;) który nie był nią zainteresowany :razz: Quote
olifka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hihihi taka pieknotą sie nie interesował:razz: No wiesz co Płotek Quote
Mysia_ Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Szok, panna z cieczką a on nic? :crazyeye: i to taka śliczna :loveu: Quote
Pianka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nie stresować mi tu Płotka:mad: On jest kastrowany kobiety:cool3: Quote
eria Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 wiemy że jest kastrowany!!! Ale on nawet nie spojrzał na nią ! Znam kastrowane psy co jednak zachowują śladowe zainteresowanie sunią z cieczką, a Płotek jak powietrze ją potraktował. Potem z Nerem tamtędy przechodziłyśmy gdzie szła Łajper, to Nero wylizywał ten śnieg i wylizywał :evil_lol: Quote
Pianka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Bys się zdziwiła. Jak ja szłam na spacer to Płotek sam poszedl za mną i za łajper na spacer. Potem przy budzie ją cały czas pilnował:evil_lol: Płotek pokzuje różki jak nikt nie patrzy:diabloti: Quote
olifka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Na spacerku są ciekawsze rzeczy. Prawda Płotek? :P Quote
Mysia_ Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Oj też znam kastratów, którzy mają świra na punkcie suczek :evil_lol: Widać, Płotek to kulturalny chłopak :loveu: Łajper w górę :razz: Quote
olifka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Łajper nie przejmuj sie jakimś Płotkiem :P I taj jestes atrakcyjną suczką :P:P Quote
Mysia_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Łajper, już mamy nowy rok, czas najwyższy znaleźć domek :cool3: Quote
Recommended Posts