Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No własnie.
A poza tym pomyśl sobie. Miła grzeczna sunia siedzi na łańcuchu. A niezgadzający się z innymi psami jakiś pies siedzi w boksie i zagryza inne psy.:shake:
Kiedyś Łajper biegała luźno po małym placu i było dobrze. Tam tez mógł ja ktoś wypatrzyć.
Jutro zajrze do niej...

Posted

Jeżeli psiak jest przeniesiony to jest tego powód zawsze można przyjść zapytać a nie snuć domysły i pisać że grzeczny pies siedzi na łańcuchu za gryzacy w boksie tego nie rozumię:-(

Łajperka jest na łańcuchu bo ma cieczkę a z cieczkowni skacze przez płot pozatym jest tam jeden łancuch ale zajmuje go jedna duża sunie która też skacze przez płot wiec innego wyjscia nie było posiedzi na łancuchy dla własnego dobra te 3 tyg do pewności a pote bedzie sterylizowana.

Posted

wiemy że jest kastrowany!!! Ale on nawet nie spojrzał na nią ! Znam kastrowane psy co jednak zachowują śladowe zainteresowanie sunią z cieczką, a Płotek jak powietrze ją potraktował. Potem z Nerem tamtędy przechodziłyśmy gdzie szła Łajper, to Nero wylizywał ten śnieg i wylizywał :evil_lol:

Posted

Bys się zdziwiła. Jak ja szłam na spacer to Płotek sam poszedl za mną i za łajper na spacer. Potem przy budzie ją cały czas pilnował:evil_lol:
Płotek pokzuje różki jak nikt nie patrzy:diabloti:

• 2 weeks later...