Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łajper jest mamusią idealną. Szukamy domu jej szczeniakom, ale ona domek także musi mieć, idealny tak jak ona.
Suczka ma około 4 lat, całe swoje smutne życie spędziła na działce, rodząc kolejne mioty szczeniaków, które właściciel potem sprzedawał na targu:-(
Teraz Łajper razem z czterema młodymi psiakami trafiła do schroniska.
I tu zaczyna się opowieść o tym, że miłość matki jest nawiększa ze wszystkich. Szczeniaczki zamieszkały w kojcu dla szczeniaczków, a sunia miała mieszkać na cieczkowni...Ale to mądre, kochane psisko przeskoczyło kilka płotów i wróciło do maluchów. No więc przypięto Łajper na łańcuch na wybiegu dla suk z cieczką. I to nie stanowiło dla niej przeszkody, świadomość że gdzieś tam są jej dzieci nie pozwoliła jej spokojnie siedzieć. I znowu do nich wróciła. Teraz biega sobie po placu, co chwila zaglądając do nich. Gdy były w kojcu na dworze leżała przy nim i pilnowała przed innymi sukami i przed psami. Człowiekowi zawsze pozwala dotykać szczeniaki.Teraz pogorszyła się pogoda, psiaczki zamieszkały w zamkniętym pomieszczeniu dla szczeniaków, gdzie sunie wejść nie mogła.
Dzisiaj gdy sprzątałam szczeniakarnię, Łajper wskoczyła tam przez okno. Położyła się przy ich zagródce, one wtuliły się w kraty i tak leżeli, byle tylko być blisko...
Łajper jest sunią trochę więcej niż średniej wielkości, lekko owczarkowatą. Jej wygląd jest taki....zwyczajny, ale przecież nie to się liczy a wnętrze. Jestem pewna że TA sunia pokocha swojego właściciela równie wielką miłością, jak swoje maluchy.
Oto ona :

Kontakt : [email protected] lub telefon 606202378

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eria napisał(a):
ale co jak co ale Łajper nie jest malym psem, ona jest średnia, może troszku więcej niż średnia....

o jeee dopiero teraz zauważyłam. Powiem Kostkowi, zeby zmieniła:lol: