Pianka Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Czy mi się zdaje czy Łajper nie ma bannerka?:evil_lol: Quote
Pianka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Mysia_Zabrze napisał(a):Pianka no to do roboty :eviltong: Nie mam programu:eviltong: Za to Eria ma i bardzo ładne bannerki jej wychodzą:evil_lol: Quote
eria Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Banerek dla naszej Łajper już robię, sznaucerka-balbina napewno wykorzysta;) Quote
olifka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='eria'] Eria piękny, a ja go oczywiście wykorzystam :loveu: Quote
Mysia_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 na pierwszą stronkę kochana Łajper :cool3: Quote
eria Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 no właśnie, maszerujemy na pierwszą stronę Quote
olifka Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Łajper ty ślicznotko :love: Dawno mnie tu u Ciebie nie było ale to dlatego że jestem chora. P.S Kto mi zrobi odsyłacz do jej bannerka?? Quote
eria Posted November 22, 2006 Author Posted November 22, 2006 Łajper ale ślicznie wyszła.. ja nie umiem Ci odsyłacza zrobić ....:oops: Quote
olifka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kurde ja też nie umiem. Pianka wejdź tu. Może ty cos zaradzisz. A łajper do góry na 1 stronę. Quote
Pianka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Eria jak to nie umiesz odsyłaczy robić? A w podpisie to co?:razz: Domyślałam się, że chcesz wrzucić sobie bannerek do podpisu. Wpisujesz takie coś [ URL= tu adres watku ] Oczywiście wszystko bez spacji. Jakby coś to zajrzyj do tego tematu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8729 Quote
olifka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nie umiem ;p Poproszę brata to może mi zrobi ;) Quote
Pianka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Masz to banner z odsyłaczem:eviltong: Teraz wystarczy, ze klikniesz na banner prawym przyciskiem myszki. Zrobisz kopiuj, wejdziesz w panel użytkownika, potem na "twój podpis" i tam zrobisz wklej. Quote
eria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 [quote name='Pianka']Eria jak to nie umiesz odsyłaczy robić? A w podpisie to co?:razz: Domyślałam się, że chcesz wrzucić sobie bannerek do podpisu. Wpisujesz takie coś [ URL= tu adres watku ] Oczywiście wszystko bez spacji. Jakby coś to zajrzyj do tego tematu http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8729 nie umiem zrobić komuś banera razem z odsyłaczem:oops: tak wiem, tyle czasu na dgm to już powinnam umiec :oops: Quote
Recommended Posts