Pianka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Łajper wyjada jedzenie z garnków:eviltong: i ucieka pod stół Quote
Mysia_ Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no i gdzie ten domek dla wspaniałej suni??? :roll: Quote
Mysia_ Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Coś ostatnio mało kto odwiedza śliczną Łajper :-( Quote
Justyna_wolontariat Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 :loveu: Łajperka juz nie czeka:loveu: dziś poszła do nowego domu, przyszedł pan zainteresowny owczarkiem Bossem bardzo zawiedziony, ze psiak juz znalazł dom, wyszedł z łajperką, pokazałam mu tę sunię wypytujac o warunki mieszkaniowe o rodzinę, Łajperka wydawał sie idelana, poszli na spacer do domu po 2 h pan wrócił z smyczą a łajperka została w domu dzieci i zona zakochani w suni...... Bardzo sie ciesze ze jej sie udało to wspaniała suczka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Pianka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 O rany nareszcie:multi: :multi: :multi: Świętujemy:multi: :multi: :multi: :multi: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olifka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Łaaaaa!!!! Nie mogę w to uwierzyć:multi::multi::multi: Jeśli jakieś będą to czekam na relacje z nowego domku:cool3:. Łaaaa Łajpisia ma dom:multi::multi::multi: Quote
paros Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 :cunao: :cunao: :cunao: Łajper bądź szczęśliwa w swoim domku :lol: :multi: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Mysia_ Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 WSPANIALE!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
eria Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 a mnie dziś Pianka opamiętała !! inaczej bym nie wiedziała o tej wspaniałej nowinie !!!!! super!!! :multi: :multi: Quote
Pianka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 eria napisał(a):a mnie dziś Pianka opamiętała !! inaczej bym nie wiedziała o tej wspaniałej nowinie !!!!! super!!! :multi: :multi: Nie odwiedzałas Łajper:mad: Teraz napewno jest jej dobrze:loveu: Quote
Mysia_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 czekamy na wieści co u łajper słychać :razz: Quote
Recommended Posts