inga.mm Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 a ja cały czas trzymam pudło fantów dla Nordi.... Ciekawe jak długo mam trzymać? Quote
Salo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Zaraz za Warszawą, w stronę Otwocka :) . A kiedy jedziecie ? Quote
nika28 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Nordi już po sterylizacji. pola53, to super :) Cieszę się że psiak w domku, i zaraz prześlę Ci nr. konta. inga.mm, ja chyba razem z Agnieszką będę zawozić Nordi do Tattoi, to wtedy podskoczymy po rzeczy. To jest przecież niedaleko Warszawy. Quote
Tattoi Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 A uprzedzicie mnie, kiedy będziecie? Ale sie Spajkos ucieszy durny. Wreszcie będzie miał z kim sie rozpędzić :-) Quote
inga.mm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 masz do mnie kontakt, daj znać kiedy, bo w soboty też pracuję. Niedziele też. Quote
bela51 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='inga.mm']a ja cały czas trzymam pudło fantów dla Nordi.... Ciekawe jak długo mam trzymać?[/QUOTE] Pudła nie wezme, bo jestem zasypana niesprzedanymi fantami. Ale jesli przyslesz mi zdjecia, to wystawie bazarek. W sprawie wizyty przedadopcyjnej k.Otwocka napiszcie do Agmarek. To wspaniala dziewczyna, na pewno pomoze. Quote
inga.mm Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='bela51']Pudła nie wezme, bo jestem zasypana niesprzedanymi fantami. Ale jesli przyslesz mi zdjecia, to wystawie bazarek. W sprawie wizyty przedadopcyjnej k.Otwocka napiszcie do Agmarek. To wspaniala dziewczyna, na pewno pomoze.[/QUOTE] Pudło było przyszykowane po to, ze ja nie moge się rozdwoić lub roztroić. Brakuje mi czasu na pakowanie i wysyłanie. Jednak widze, ze sytuacja robi sie niefajna. Podaj mi na pw. swój telefon, zadzownie do Ciebie i moze wspólnymi siłami coś zmajstrujemy. Quote
nika28 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Salo, ja to jeszcze muszę ustalić. Wracam do Polski jutro późnym wieczorem, więc pewnie dogadam się dopiero w poniedziałek. Quote
bela51 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Widze, ze jest tu kilka osob z W-wy i okolic. Moze ktos pomogłby takiemu bezdomnemu malenstwu z Otwocka ? [url]http://www.dogomania.pl/threads/201182-Ma%C5%82y-rudy-piesek-w-potrzebie-Otwock[/url] Quote
Marycha35 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 kochana mała bida, ale jest już nadzieja na los lepszy:) Quote
Rumi. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 cioteczki wysłałam wszystkim na wydarzeniu Nordi na FB wiadomość że zbieramy na hotel. Proszę nich mi ktoś wyśle na pw. numer konta na który należy wpłacać pieniądze, jeśli ktoś będzie chciał wspomóc to wyślę mu pw. z tymi danymi. Quote
Rumi. Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ciotki proszę, już pierwsza osoba napisała z prośbą o numer konta! :cool3: Quote
bela51 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Ksiagowa jest chyba [B]nika28[/B], ja niestety nie mam nr konta. Na pewno zajrzy ktoras z Ciotek i poda Ci. Quote
Salo Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Poproszę o numer konta na pw, w poniedziałek/wtorek prześlę parę dyszek. Quote
Asiaczek Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Ja w przyszłym tygodniu chcialabym zrobic obiecaną wpłate dla Nordi i też poproszę o nr konta:) Pzdr. Quote
Salo Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Wow ! :-) . A ja poleciłam Nordi moim dwóm znajomym z nk i powiedziały, że wpłacą parę złotych dla Nordi po niedzieli ;]. Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Bardzo przepraszam za offa, ale [B]BARDZO BARDZO PILNIE POTRZEBUJEMY DT DLA SZCZENIAKÓW Z INTERWENCJI [/B]TOZu pod Żmigrodem. [B]Kobieta mordowała tam psy i koty od 30 lat [/B]:( Psy sa bezpieczne, ale ranne, na dziś potrzeba DT dla maluszków chociaż. NIe mamy nic :( Czy ktoś mógłby przygarnąć na DT choć jednego? One są już poogłaszane, być może wkrótce znajdą swoje domy, ale dziś nie mamy nic :( Na wątku są zdjęcia i film z interwecji sobotniej. [url]http://www.dogomania.pl/threads/2008...-DT-dla-klusek[/url] Quote
inga.mm Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 wątek nie otwiera się. Jakie maluchy są do przygarnięcia? Jeśli możecie podać rasy lub przybliżone rasy to łatwiej byłoby szukać dt. Ja mam jakieś kontakty w sprawie mniejszych psów. Quote
Rumi. Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 nie wiem czemu się nie otwiera, bo na innych wątkach działa ten link, ten powinien działać: [url]http://www.dogomania.pl/threads/200880-%C5%BBmigr%C3%B3d-Stara-nadal-g%C5%82odzi-i-Morduj******!OCALONE-ALE-RANNE-POM%C3%93%C5%BBCIE.-DT-dla-klusek[/url] Quote
olivetshka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='inga.mm']wątek nie otwiera się. Jakie maluchy są do przygarnięcia? Jeśli możecie podać rasy lub przybliżone rasy to łatwiej byłoby szukać dt. Ja mam jakieś kontakty w sprawie mniejszych psów.[/QUOTE] Też nie wiem czemu sie nie otwiera... Ale mam go w podpisie, wiec tam mozna zaglądnąć. Wszystkie maluszki chyba będą miały jakiś DT, dziewczynom się udało coś znaleźć. Małe są we Wrocławiu dziś, a jutro do DT ma jechać piesek Aster. Dwie sunie też ponoć mają jakiś azyl. Dzięki za propozycje, będziemy czuwać i jakby coś było nie tak, odezwiemy się. Quote
nika28 Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 Mam transport dla Nordi na poniedziałek rano (ok. 8-9), tyle że do Nadarzyna (20 km od Warszawy). Ktoś musiałby ją stamtąd odebrać i zawieźć do Tattoi, do Józefowa... Quote
Recommended Posts