niunia448 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Mysza!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo dziękuję!!! Super wiadomości!! przepraszam, ze dopiero dzis odpisuje, ale urawanie głowy mam ze swoją drugą podopieczną...Jesteście kochane wszystkie i chce was prosic o pomoc w redagowaniu pisma do TVN Uwaga - chcę im wysłac historię Bruna i prosic ich o reportaż..nie mam zbytnio pojęcia jak to napisac, zeby na 100 zareagowali...bardzo proszę o pomc selengę( tak piękne stworzyłaś allegro!) i was ciotki o pomoc nad tym pismem... Pragnę serdec znie podziękowac [B]Cleo za to, że ufundowała Brunowi opakowanie Vetorlu!!!!!!!!!!![/B]Bardzo dziękuję kochana:-* Quote
niunia448 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Selenga'][B]niunia448 masz zatkaną skrzynkę :)[/B] Podaj mi proszę na PW numer konta na które mam przelać kasę z allegro[/QUOTE] Już tam lecę przepraszam:p Quote
Lolalola Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [COLOR=red]ku przestrodze!!!!HOTEL U ARKTYKI!!!!!!!!!!!!!!!!!! [url]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki/page2[/url] PODAWAC DALEJ!!!!! [/COLOR] Quote
brzośka Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 i znów promyk nadziei na Brunusiowym wątku :multi: jeszcze tylko chwilka i całe słoneczko dla niego zaświeci :loveu: Quote
niunia448 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Proszę zajrzyjcie do mojej drugiej biedy - [url]http://www.dogomania.pl/threads/204041-Suczka-z-5-szczeniakami-pilnie-potrzebny-dom-tymczasowy/page2[/url] sunia to mocno kochana psina:) Quote
Alter Ego Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Jedna z dogomaniaczek ma kontakty z mediami. Zaraz do niej napisze i moze sie tu pojawi :) Quote
niunia448 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='Alter Ego']Jedna z dogomaniaczek ma kontakty z mediami. Zaraz do niej napisze i moze sie tu pojawi :)[/QUOTE] Alter Ego dziękuję:) Quote
feliksik Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 dzięki za zaproszenie - narazie zapiszę, poczytam jutro, bo choróbsko mnie wzięło i wpadłam na chwilę na dogo Quote
Alter Ego Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 [quote name='feliksik']dzięki za zaproszenie - narazie zapiszę, poczytam jutro, bo choróbsko mnie wzięło i wpadłam na chwilę na dogo[/QUOTE] Wielkie dzieki :) Czekamy. Zdrowka zycze:) Quote
Cleo2008 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Bardzo licze na to ze i inni sie rusza i ze Brunkowi bedzie mozna pomoc dlugoterminowo a nie tylko doraznymi szybkimi akcjami... Trzymam kciuki i widze swiatlo w tunelu... ps. niunia kradne zdjecia Bruna dla lancuszka dobrej woli...;) Quote
ŚWIAT Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Brunuś witaj, super wieści... Ja muszę sobie obejrzeć tą lubelską stronkę internetową wspomnianą przez Alter Ego, czy tam się nie da coś pokombinować... Quote
Iljova Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Cieszę się. Brunuś trzymaj się. Ślę mizianka i buziaka dla Ciebie. Quote
tomcug Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Dziewczyny, otrzymałam ofertę domu tymczasowego dla Bruna (z ogłoszeń), przesyłam na pw niuni448. Czy może do kogoś innego przesłać? Quote
Selenga Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='niunia448']Jesteście kochane wszystkie i chce was prosic o pomoc w redagowaniu pisma do TVN Uwaga - chcę im wysłac historię Bruna i prosic ich o reportaż..nie mam zbytnio pojęcia jak to napisac, zeby na 100 zareagowali...bardzo proszę o pomc selengę( tak piękne stworzyłaś allegro!) i was ciotki o pomoc nad tym pismem...[/QUOTE] Wybacz niunia, przeoczyłam Twoją prośbę Spróbuję coś przygotować Quote
Wiedźma Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 [quote name='tomcug']Dziewczyny, otrzymałam ofertę domu tymczasowego dla Bruna (z ogłoszeń), przesyłam na pw niuni448. Czy może do kogoś innego przesłać?[/QUOTE] Do niuni, ona jest szef-decydent:) Quote
Iljova Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Trzymam Kciuki !!!!!! i tak po cichutku szepcze Brunkowi, że być może będzie ktoś kto otoczy go troskliwa opieką. Quote
Wiedźma Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Wiem tylko tyle, ile napisała tomcug. Niunia na pewno zdradzi szczegóły. Quote
ŚWIAT Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Ja też czekam i miziam psinę po tym kochanym meszku. Quote
coronaaj Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='tomcug']Dziewczyny, otrzymałam ofertę domu tymczasowego dla Bruna (z ogłoszeń), przesyłam na pw niuni448. Czy może do kogoś innego przesłać?[/QUOTE] Badzcie ostrozne...dobrze , mega sprawdzic...zeby Bruno nie wyladowal tak jak pieski u [B]Arktyki[/B] wlaczajac moja [B]Dudzie[/B]....bylo sprawdzane...nie raz. Czy to BDT? Jak Dt platne to ile? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204773-Domowy-hotel-w-oborze-DT-u-Arktyki#post16584112[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/204847-Dwa-niewidome-psiaki-ok-Torunia-Wloclawka-uciekly-z-obory-(domowego-DT-Arktyki)?p=16584123#post16584123[/URL] Quote
Iljova Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 [quote name='coronaaj']Badzcie ostrozne...dobrze , mega sprawdzic...zeby Bruno nie wyladowal tak jak pieski u [B]Arktyki[/B] wlaczajac moja [B]Dudzie[/B]....bylo sprawdzane...nie raz. Czy to BDT? Jak Dt platne to ile? Masz rację trzeba być bardzo czujnym i ostrożnym Quote
ŚWIAT Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Nie daje mi spokoju ten portal lokalny lubelski [URL="http://www.mmlublin.pl"]www.mmlublin.pl[/URL] Zarejestrowałam się tam bez problemu. Można tam napisać reportaż i opublikować, można też zrobić fotogalerię.UWAŻAM ŻE TO SZANSA dla Bruna. Czy ktoś się czuje na siłach napisać artykuł? Jeśli nie, to może wrzucimy chociaż zdjęcia do fotogalerii? Może to zrobić Niunia, mogę ja - tylko potrzebowałabym od Was rady jakie zdjęcia z jakim komentarzem. Filmik chyba też można.Bo coś napisać trzeba..chyba też dobrze żeby schronisko wiedziało że się takie coś daje na publicznym portalu...przy okazji zdjęć- dwa słowa z prośbą o pomoc Quote
Alter Ego Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Bardzo sie ciesze, ze sie tym zainteresowalas. Ja niestety do pisania to nie za bardzo, a co do zdjec, to dla mnie najbardziej chwytajace za serce jest zdjecie Bruna w kubraczku, patrzacego w obiektyw. Quote
Recommended Posts