Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaDi']Tak mu się przyglądam i zastanawiam się czy to nie jest owczarkowy mix wydaje mi się,że widać jasno podpalane łapki? Uda Wam się może załatwić lepsze zdjęcia?
Strasznie martwi mnie jego skóra, kiepsko to wygląda....[/QUOTE]

Mnie też w pierwszym odruchu oneczek przyszedł na myśl...warto zgłosic go do Onkowych cioteczek...

...biedniutka słodycz...:-(

Posted

[quote name='Wiedźma']Specjalnie dla Brunusia zarejestrowała się nowa dogomanka - ŚWIAT, która też chce wesprzeć leczenie biedaka! Bardzo się cieszymy i witamy serdecznie na dogo! :loveu:[/QUOTE]
Serdecznie witamy , nigdy za wiele dobrych duszyczek :)

Posted

Sprostowanko - zarejesterowałam się już wczoraj bo szukałam kogoś ze schroniska w Żywcu - ale rzeczywiście Bruno to pierwszy psiak któremu tu pomagam.. przelew już idzie. Dzielne jesteście dziewczyny

Posted

[quote name='ŚWIAT']Sprostowanko - zarejesterowałam się już wczoraj bo szukałam kogoś ze schroniska w Żywcu - ale rzeczywiście Bruno to pierwszy psiak któremu tu pomagam.. przelew już idzie. Dzielne jesteście dziewczyny[/QUOTE]

Dziękujemy[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_3_11.gif[/IMG]

Posted

Dzięki i za umieszczenie banera, i za pomoc. "Skromne" 20 to porządna wpłata, która pokryje sporą część wydatków na leki i diagnostykę.
Zresztą każda złotówka, z serca dana, jest tak samo ważna.

Posted

[quote name='marta0731']Skromne 20zł :( wysłałam na czekoladę dla Bruna pod choinkę...
Trzymaj się chłopaku, w styczniu będzie następna czekolada ;)[/QUOTE]

Dzięki Marteczko[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/28/28_4_12.gif[/IMG]