Misia&Ruby Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 [quote name='papillonek'][URL]http://img819.imageshack.us/img819/1995/sam6010.jpg[/URL] Obroża z Ami play??[/QUOTE] Tak, z Ami Play :) Quote
Lucky. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ruby strasznie podoba mi się jako spaniel :loveu: ale prawdę mówiąc byłam przekonana, że ma ogonek :O Quote
Misia&Ruby Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Lucky.']Ruby strasznie podoba mi się jako spaniel :loveu: ale prawdę mówiąc byłam przekonana, że ma ogonek :O[/QUOTE] Ruby dziękuje :D Dużo osób dopiero po dłuższym czasie zauważa, że nie ma ogona :) Ostatnio zaczepiła mnie sąsiadka, która Ruby zna od ponad dwóch lat i pyta się mnie "co się jej stało z ogonkiem? Obcięliście jej? Bo jeszcze niedawno miała" :lol: Quote
vaness Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 no ja też oglądałam dużo jej zdjęć , dopiero wtedy gdy ktoś spytał o ogonek to sprawdziłam i myślę sobie faktycznie :D Quote
Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='vaness']a jak tam Gacuś ? :)[/QUOTE] Gacuś ma się dobrze :) Cały dzień albo śpi, albo je, albo biega w kołowrotku :D Quote
AgataP Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ja też dopiero teraz zauważyłam brak ogonka, futro wszystko zakrywa ;) masz zdjęcia w kombinezonie? zobaczymy, czy jest za mały :cool3: Quote
Misia&Ruby Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 [quote name='AgataP']ja też dopiero teraz zauważyłam brak ogonka, futro wszystko zakrywa ;) masz zdjęcia w kombinezonie? zobaczymy, czy jest za mały :cool3:[/QUOTE] Jednak nie jest za mały :lol: Jest lekko opięty, ale mała spokojnie może w nim biegać. Po prostu gdy miała go na sobie pierwszy raz w domu udawała taką sierotkę, bo chciała, żeby ktoś się nad nią zlitował i zdjął go z niej :lol: Byłaby świetną aktorką...:D Fotki: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/31/sam6086.jpg/"][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/549/sam6086.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/839/sam6082.jpg/"][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/3440/sam6082.jpg[/IMG][/URL] [quote name='A&L']Witamy się ;) Co tam słychać?[/QUOTE] Hej :) To co zwykle- nudy :D Pogoda okropna, nawet nie ma jak wyjść na porządny spacer z Ruby... Do tego masa nauki. Ale poza tym jest ok :) A u Was? ;) Quote
Karro Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 A ja dopiero teraz zobaczyłam że Ruby nie ma ogonka. Quote
AgataP Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 super, wcale nie jest za mały :) nie robia się Wam kołtuny po spacerze w dresie? bo u nas dresik+mokro na dworze=kołtuny, duuużo tworzących sie kołtunów:diabloti: Quote
Qeeriefire Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Również dopiero zauważyłam brak ogona, wygłaskaj Ruby od nas ;) Quote
taxelina Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Widzisz ile osob - w tym i ja - tego nie zauwazylo :razz: Quote
Misia&Ruby Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='AgataP']super, wcale nie jest za mały :) nie robia się Wam kołtuny po spacerze w dresie? bo u nas dresik+mokro na dworze=kołtuny, duuużo tworzących sie kołtunów:diabloti:[/QUOTE] Robią się :/ Wczoraj miała pierwszy raz założony na jakieś pół godziny i miała dwa kołtuny na sierści pod brzuchem. [quote name='understandme']A ja dopiero teraz zobaczyłam że Ruby nie ma ogonka.[/QUOTE] [quote name='deer_1987']Widzisz ile osob - w tym i ja - tego nie zauwazylo :razz:[/QUOTE] [quote name='Collie']Również dopiero zauważyłam brak ogona, wygłaskaj Ruby od nas ;)[/QUOTE] Oczywiście, wygłaskam :) Myślałam, że jakoś rzuca się w oczy jej brak ogonka na fotkach :lol: Quote
Lucky. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 kiedy macie ferie ? :) ale męczysz tego swojego psa D: Quote
Misia&Ruby Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Lucky.']kiedy macie ferie ? :) ale męczysz tego swojego psa D:[/QUOTE] Hahaha, jestem zła :diabloti: Od 23 stycznie do 6 lutego(moich urodzin:D). A u was? Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Hahaha, jestem zła :diabloti: Od 23 stycznie do 6 lutego(moich urodzin:D). A u was?[/QUOTE] a ja mam od tego poniedzialku .:D Quote
Misia&Ruby Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [quote name='Aleksandra95']a ja mam od tego poniedzialku .:D[/QUOTE] Farciara :D Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy: Quote
Aleksa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Farciara :D Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy:[/QUOTE] ale my ten tydzień taki mieliśmy :/ Quote
paulaa. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Farciara :D Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy:[/QUOTE] Ja miałam taki ten tydzień, codziennie min. 2 spr albo kartkówki. :D porażkaaa. Quote
Paula03 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='Kaja10014']A u nas od 30 stycznia :D[/QUOTE] U nas też :diabloti: :D:D Co do tych klasówek, kartkówek itd. to ja teraz praktycznie codziennie mam po dwie :roll: A w tych okropnych tygodniach to i po cztery czy pięć było :shake: Czyli przed zakończeniem semestru... Po feriach pewnie będzie lepiej :lol: Quote
Lucky. Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 ja też mam od tego poniedziałku, liczę na ładną pogodę :P Quote
Misia&Ruby Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 [quote name='Aleksandra95']ale my ten tydzień taki mieliśmy :/[/QUOTE] [quote name='Paula03'] Co do tych klasówek, kartkówek itd. to ja teraz praktycznie codziennie mam po dwie :roll: A w tych okropnych tygodniach to i po cztery czy pięć było :shake: Czyli przed zakończeniem semestru... Po feriach pewnie będzie lepiej :lol:[/QUOTE] To widać, że nauczyciele lubią tak męczyć uczniów przed feriami...:lol: Quote
Karro Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 A ja właśnie mam teraz ferie :) A klasówek i kartkówek mam full po feriach :shake: Quote
Recommended Posts