Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lucky.']Ruby strasznie podoba mi się jako spaniel :loveu:
ale prawdę mówiąc byłam przekonana, że ma ogonek :O[/QUOTE]

Ruby dziękuje :D
Dużo osób dopiero po dłuższym czasie zauważa, że nie ma ogona :) Ostatnio zaczepiła mnie sąsiadka, która Ruby zna od ponad dwóch lat i pyta się mnie "co się jej stało z ogonkiem? Obcięliście jej? Bo jeszcze niedawno miała" :lol:

Posted

[quote name='AgataP']ja też dopiero teraz zauważyłam brak ogonka, futro wszystko zakrywa ;) masz zdjęcia w kombinezonie? zobaczymy, czy jest za mały :cool3:[/QUOTE]

Jednak nie jest za mały :lol: Jest lekko opięty, ale mała spokojnie może w nim biegać.
Po prostu gdy miała go na sobie pierwszy raz w domu udawała taką sierotkę, bo chciała, żeby ktoś się nad nią zlitował i zdjął go z niej :lol: Byłaby świetną aktorką...:D

Fotki:

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/31/sam6086.jpg/"][IMG]http://img31.imageshack.us/img31/549/sam6086.jpg[/IMG][/URL]

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/839/sam6082.jpg/"][IMG]http://img839.imageshack.us/img839/3440/sam6082.jpg[/IMG][/URL]

[quote name='A&L']Witamy się ;) Co tam słychać?[/QUOTE]

Hej :)
To co zwykle- nudy :D Pogoda okropna, nawet nie ma jak wyjść na porządny spacer z Ruby... Do tego masa nauki. Ale poza tym jest ok :)
A u Was? ;)

Posted

super, wcale nie jest za mały :) nie robia się Wam kołtuny po spacerze w dresie? bo u nas dresik+mokro na dworze=kołtuny, duuużo tworzących sie kołtunów:diabloti:

Posted

[quote name='AgataP']super, wcale nie jest za mały :) nie robia się Wam kołtuny po spacerze w dresie? bo u nas dresik+mokro na dworze=kołtuny, duuużo tworzących sie kołtunów:diabloti:[/QUOTE]

Robią się :/ Wczoraj miała pierwszy raz założony na jakieś pół godziny i miała dwa kołtuny na sierści pod brzuchem.

[quote name='understandme']A ja dopiero teraz zobaczyłam że Ruby nie ma ogonka.[/QUOTE]

[quote name='deer_1987']Widzisz ile osob - w tym i ja - tego nie zauwazylo :razz:[/QUOTE]

[quote name='Collie']Również dopiero zauważyłam brak ogona, wygłaskaj Ruby od nas ;)[/QUOTE]

Oczywiście, wygłaskam :)

Myślałam, że jakoś rzuca się w oczy jej brak ogonka na fotkach :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a ja mam od tego poniedzialku .:D[/QUOTE]
Farciara :D
Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Farciara :D
Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy:[/QUOTE]

ale my ten tydzień taki mieliśmy :/

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Farciara :D
Też bym chciała, żeby u nas zaczynały się od tego poniedziałku :D Bo cały przyszły tydzień zapowiada się pełen klasówek i sprawdzianów :shake: Już dziś muszę zacząć się uczyć :angryy:[/QUOTE]
Ja miałam taki ten tydzień, codziennie min. 2 spr albo kartkówki. :D porażkaaa.

Posted

[quote name='Kaja10014']A u nas od 30 stycznia :D[/QUOTE]

U nas też :diabloti: :D:D

Co do tych klasówek, kartkówek itd. to ja teraz praktycznie codziennie mam po dwie :roll:
A w tych okropnych tygodniach to i po cztery czy pięć było :shake:
Czyli przed zakończeniem semestru...
Po feriach pewnie będzie lepiej :lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']ale my ten tydzień taki mieliśmy :/[/QUOTE]

[quote name='Paula03']

Co do tych klasówek, kartkówek itd. to ja teraz praktycznie codziennie mam po dwie :roll:
A w tych okropnych tygodniach to i po cztery czy pięć było :shake:
Czyli przed zakończeniem semestru...
Po feriach pewnie będzie lepiej :lol:[/QUOTE]

To widać, że nauczyciele lubią tak męczyć uczniów przed feriami...:lol: