dagg Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Jak go nauczyłaś komendy "pożegnaj się" ? Rozumiem, że robi łapką "papa"? :) Quote
Stevie Rae Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Tak, Kapsel macha łapką, tak jakby chciał pomachac na pożegnanie. Na początek zaczęłam naukę podania łapki. Później podstawiałam rękę (jakby w kształcie miseczki, tak jak do podania łapy) nie na wysokości klatki psa, tylko wyżej. Kiedy Kapsel wyciągał łapkę wysoooko, szybko cofałam rękę - wyglądało to jak jakby machał łapką. Wtedy klikasz/chwalisz i nagradzasz wydając hasło, np. Pożegnaj się :) Quote
Metheora Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 śliczny pies i super zdjęcia, pozdrawiam i zapraszam do nas :) Quote
dagg Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 [quote name='Nat - Mare']Tak, Kapsel macha łapką, tak jakby chciał pomachac na pożegnanie. Na początek zaczęłam naukę podania łapki. Później podstawiałam rękę (jakby w kształcie miseczki, tak jak do podania łapy) nie na wysokości klatki psa, tylko wyżej. Kiedy Kapsel wyciągał łapkę wysoooko, szybko cofałam rękę - wyglądało to jak jakby machał łapką. Wtedy klikasz/chwalisz i nagradzasz wydając hasło, np. Pożegnaj się :)[/QUOTE] Będę próbować. Teraz skupiam się na innych rzeczach, ale muszę tego spróbować :D Dzięki :D Quote
Stevie Rae Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dziękujemy :) [B]Dague [/B]- jak będziesz miała problem, napisz, nagram jakiś filmik :) Quote
Chantell Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 ojej ale śliczne fotki z pięknym psem! :loveu: Quote
rasowa2410 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Witam Kapselku! Jak widać każdy Kapsel jest inny i niesamowity. Piękne, fachowo zrobione zdjęcia - POZAZDROŚCIĆ. Zapraszam nieśmiało do mojego Kapsla. :D Quote
Stevie Rae Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Jasne, że będą. Teraz tylko błagac tatę! Ale na pewno macie na co liczyc :) Wszystkim serdecznie dziękujemy! I dobra, niech będzie. Kapselek ma swój własny blog ... [url]www.capsello.blogspot.com[/url] Quote
rasowa2410 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 "Capsello" ma świetnych przyjaciół. Będę często zaglądać na bloga. W imieniu mojego psa - buziaki/ liźnięcia dla imiennika :* <cmok, cmok> Quote
Stevie Rae Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Naprawdę ogromne dzięki :) Razem z Kapslem na kolanach odwiedziliśmy profil tego drugiego Kapselka ... i nie omieszkaliśmy zostawic po sobie śladu :) Quote
rasowa2410 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Dziękuję, lecz moje zdjęcia nawet nie są w 1% tak wspaniale zrobiona jak twoje... Quote
rashelek Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 On jest po prostu fantastyczny! Na prawdę śliczne psisko, aż przyjemnie się na niego patrzy. Czekamy na więcej zdjęć! Quote
Joann Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 śliczny jest i widać że taki radosny. świetne zdjęcia Quote
Stevie Rae Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 [quote name='rasowa2410']Dziękuję, lecz moje zdjęcia nawet nie są w 1% tak wspaniale zrobiona jak twoje...[/QUOTE] Słuchaj, nie zgadzam się z Tobą. Wasze fotki były naprawdę niezłe. Czasem jest też kwestia sprzętu, ale to nie zmienia faktu, że naprawdę Wasze są warte uwagi! [B]rasheleczku[/B], i [B]Joann[/B], bardzo dziękujemy. Niestety pogoda kiepściutka, nie ma gdzie zdjęć robić, ale w tym tygodniu mają być upały więc na pewno coś wstawimy! :) Na koniec pozostaje tylko zaprosić na naszego bloga raz jeszcze (prosimy o komentarze!) [url]www.capsello.blogspot.com[/url] Aha, dziewczyny. Jeżeli jesteście zainteresowane wykonaniem takich zdjęć dla Waszego psiaka/kotka/zwierzaka, możecie napisać do mojego taty. Więcej zdjęć i kontakt tutaj: [url]www.dariuszrok.com[/url] Quote
Ty$ka Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Masz prześlicznego Kapsla :). A zdjęcia cud miód orzeszki. Quote
rashelek Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 no pogoda już jest ładna, więc nie macie wymówki - czekamy na zdjęcia! Quote
Molowe Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 kiedy będą prześliczne fotki pięknego Kapselka ???? :D Quote
Stevie Rae Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Przepraszamy za długą nieobecność! Niestety, mam przykrą wiadomość - Kapselek został pogryziony, i teraz ze szwami leży w swoim legowisku. Jego życiu nic nie zagraża, ale bardzo się wystraszyliśmy. Trzymajcie za niego kciuki, żeby się pozbierał! :) Quote
rashelek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 A co się biedakowi stało? :( Współczuję i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia! Quote
Stevie Rae Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Pogryzienie przez kolegę, rosłego owczarka ... Dziękuję bardzo - przekażę Kapselkowi! :) Quote
Recommended Posts