Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, Kapsel macha łapką, tak jakby chciał pomachac na pożegnanie.
Na początek zaczęłam naukę podania łapki. Później podstawiałam rękę (jakby w kształcie miseczki, tak jak do podania łapy) nie na wysokości klatki psa, tylko wyżej. Kiedy Kapsel wyciągał łapkę wysoooko, szybko cofałam rękę - wyglądało to jak jakby machał łapką. Wtedy klikasz/chwalisz i nagradzasz wydając hasło, np. Pożegnaj się :)

Posted

[quote name='Nat - Mare']Tak, Kapsel macha łapką, tak jakby chciał pomachac na pożegnanie.
Na początek zaczęłam naukę podania łapki. Później podstawiałam rękę (jakby w kształcie miseczki, tak jak do podania łapy) nie na wysokości klatki psa, tylko wyżej. Kiedy Kapsel wyciągał łapkę wysoooko, szybko cofałam rękę - wyglądało to jak jakby machał łapką. Wtedy klikasz/chwalisz i nagradzasz wydając hasło, np. Pożegnaj się :)[/QUOTE]

Będę próbować. Teraz skupiam się na innych rzeczach, ale muszę tego spróbować :D Dzięki :D

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jasne, że będą. Teraz tylko błagac tatę! Ale na pewno macie na co liczyc :)
Wszystkim serdecznie dziękujemy!
I dobra, niech będzie. Kapselek ma swój własny blog ... [url]www.capsello.blogspot.com[/url]

Posted

[quote name='rasowa2410']Dziękuję, lecz moje zdjęcia nawet nie są w 1% tak wspaniale zrobiona jak twoje...[/QUOTE]
Słuchaj, nie zgadzam się z Tobą. Wasze fotki były naprawdę niezłe. Czasem jest też kwestia sprzętu, ale to nie zmienia faktu, że naprawdę Wasze są warte uwagi!
[B]rasheleczku[/B], i [B]Joann[/B], bardzo dziękujemy. Niestety pogoda kiepściutka, nie ma gdzie zdjęć robić, ale w tym tygodniu mają być upały więc na pewno coś wstawimy! :)
Na koniec pozostaje tylko zaprosić na naszego bloga raz jeszcze (prosimy o komentarze!) [url]www.capsello.blogspot.com[/url]
Aha, dziewczyny. Jeżeli jesteście zainteresowane wykonaniem takich zdjęć dla Waszego psiaka/kotka/zwierzaka, możecie napisać do mojego taty. Więcej zdjęć i kontakt tutaj: [url]www.dariuszrok.com[/url]

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Przepraszamy za długą nieobecność!
Niestety, mam przykrą wiadomość - Kapselek został pogryziony, i teraz ze szwami leży w swoim legowisku. Jego życiu nic nie zagraża, ale bardzo się wystraszyliśmy. Trzymajcie za niego kciuki, żeby się pozbierał! :)