Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ageralion']Sluchajcie mam hotelik dla Kiry. Rozmawialam z Ania+Milva i Ulver majaca hotelik w Brodnicy i jest miejsce dla suni w oslonietym boksie. Miala by za sasiada mixa amstaffa ;)
http://www.dogomania.pl/threads/126059-HOTEL-DLA-PS%C3%93W-%28Brodnica-woj.-kuj.-pom.%29-Niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom

To wspaniale miejsce z ogromna iloscia serca dla psow, czego Kira teraz najbardziej potrzebuje. Sunia juz w przyszlym tygodniu moze do niej pojechac, wiec zaczynam szukac transportu. To normalnie cud, ze udalo sie znalezc mejsce w hoteliku o tej porze roku.
a ile mies. ??

• Replies 540
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kamilqax95x napisał(a):
a ile mies. ??

Jesli pytasz o cene, to pobyt miesieczny wynosi 350zl Wiosna, jesli Kira tak dlugo zabawi, a my bedziem chcialy jej przysylac swoja karme, koszt sie zmniejszy...

Posted

ageralion napisał(a):
Strasznie bym chciala ja zobaczyc wesola, beztroska, zrelaksowana jak normalny psiak... mysle, ze w rekach Ani juz niedlugo zobaczymy jej usmiechnietego pysia :)

Myślę, że na pewno :)

Posted

No niestety , to co mogę zaoferować to tylko kojec. Pogoda nie rozpieszcza, to fakt - jednak skoro an razie nie ma innego wyjścia to lepsze i takie...
Sunia bedzie w osłoniętym kojcu, słomy do zakopania moim psom nigdy nie brakuje, dostają jedzonko gotowane w zimę. Sunia musiałaby miec tez kubrak.
Może w międzyczasie znajdzie się gdzieś miejsce dla niej w domu albo jakimś hotelu, gdzie sa ogrzewane boksy- zawsze można ją przenieść.

Posted

Kubraczek bedzie, sunia przez te kilka dni przybierze troche cialka, a i na gotowanym u Ani napewno szybko dojdzie do siebie, bo apetyt ma nieziemski :) Niestety Kira teraz nie jest adopcyjnym psem i bez pracy z nia, nie znajdzie domu, a czasu nie mamy, bo do swiat sunia musi opuscic dotychczasowe DT :(

Posted

Dziewczyny idą właśnie do właścicielki na podpisanie papierów,które mi przesłałaś Marto,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Mają od niej wziąć też książeczkę i dokumentu ze schroniska,choć bym na nie nie liczyła za bardzo,może jednak się uda,za godzinę powinnam wiedzieć wszystko.Zobaczymy.

Posted

tatankas napisał(a):
Dziewczyny idą właśnie do właścicielki na podpisanie papierów,które mi przesłałaś Marto,mam nadzieję,że wszystko będzie dobrze.Mają od niej wziąć też książeczkę i dokumentu ze schroniska,choć bym na nie nie liczyła za bardzo,może jednak się uda,za godzinę powinnam wiedzieć wszystko.Zobaczymy.

Ada uwazaj na siebie...

Posted

wlasnie mysle...cholera wyjezdzam za trzy godziny...jutro przed poludniem powinnam byc w Walczu tyleze jade z arina a ta sie raczej nie ucieszy z drugiego psa w aucie, zreszta pewnie vice versa, czy jezdzi ktos do pily ze szczecina?

Posted

Nutusia napisał(a):
Tylko czy ona wytrzyma w tak niskiej temperaturze? W końcu mieszkała w mieszkaniu, a do tego jeszcze jest słabiutka i chudziutka...

Wytrzyma - jeśli psiak ma dobrze ocieploną budę, mnóstwo słomy, kubraczek (byle był suchy) i ciepłe gotowane treściwe jedzonko, to da radę ;)

Posted

chita napisał(a):
wlasnie mysle...cholera wyjezdzam za trzy godziny...jutro przed poludniem powinnam byc w Walczu tyleze jade z arina a ta sie raczej nie ucieszy z drugiego psa w aucie, zreszta pewnie vice versa, czy jezdzi ktos do pily ze szczecina?

No tutaj jest chyba bedzie wzajemna niechec obu psiakow :( Kira jezdzi bardzo ladnie w samochodzie, wiec z pomoca drugiej osoby i przy wiekszym samochodzie, mozna by to polaczyc ale latwo nie bedzie :( Kira u weta byla tak zestresowana, ze nawet nie warknela na mijane psy, nic...

Do Pily powinno mi sie kogos udac kogos znalezc... tylko ewentualnie na kiedy?

Posted

musze pogadac z Tz, jutro odpada bo bagaznik juz mam zapakowany, arina pojedze na tylnym siedzeniu a tz nie wyrzce bo sie moze do odsniezania przydac;) wszystko zalezy od pogody, moj samochod ma naped na tyl i masakrycznie mi sie zima jezdzi ale ogolnie we wtorek sie wybieralam do brodnicy;) na dogo bede rzadko jak cos kom CH 0041-764145887 albo PL 0048-694238218

Posted

od odsniezania i sprzatania to jest Soema:eviltong:, ja jedynie moge miziac:evil_lol:
kurde ania to chyba znowu z arina nie przyjade i nie zrobisz tej poadopcyjej:evil_lol:

Posted

chita napisał(a):
od odsniezania i sprzatania to jest Soema:eviltong:, ja jedynie moge miziac:evil_lol:
kurde ania to chyba znowu z arina nie przyjade i nie zrobisz tej poadopcyjej:evil_lol:

Ja odśnieżam swoje podwórko, przytulisko i działkę ze szczeniakami. :obrazic: a Ty laleczko z Francji byś się za robotę mogła wziąć:diabloti::diabloti:

a do mnie kiedy dojedziecie?:mad:

Posted

Soema napisał(a):
Ja odśnieżam swoje podwórko, przytulisko i działkę ze szczeniakami. :obrazic: a Ty laleczko z Francji byś się za robotę mogła wziąć:diabloti::diabloti:

a do mnie kiedy dojedziecie?:mad:

w szwajcarii tera jestem:grins: i nie jedziem do Ciebie bo tam sie ino odsnieza:eviltong:

Soema jedz do Szczecina, wez Kire do Pily albo Torunia a ja Was podrzuce do Brodnicy:cool3:

Posted

chita napisał(a):
w szwajcarii tera jestem:grins: i nie jedziem do Ciebie bo tam sie ino odsnieza:eviltong:

Soema jedz do Szczecina, wez Kire do Pily albo Torunia a ja Was podrzuce do Brodnicy:cool3:

I mi zeżre Molly, bo jak wiesz, bez niej niet i nie zobaczę się z Wami już w tym roku...:(
Eh.
A tak w ogóle to Ania będzie miała Asta :grins: