Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pimpulek trafił do schroniska w Elblagu kilka dni temu. Był już u nas dwa razy!! Tłumaczyliśmy, że nie można go puszczać. Raz go szukano, raz pracownicy szukali pana i oddali Pimpusia... Teraz już sami nie wiemy co lesze... Właściciel skoro wie, że dwukrotnie Pimuś trafił do schroniska z ulicy nie szuka go...
Jemu potrzebny jest dom!
Dzisiaj cały dzień przespał, co nas ciut zaniepokoiło. Może dlatego, że wczoraj cały dzień śpiewał psalmy i wołania, bo ukochał sobie pracownika Damiana i miał focha, że ten niecny idzie pracować, by innym psom też zapewnić opiekę, a tu Pimpusia zostawia!
Schronisko to nie jest miejsce dla Pimpusia, w żadnym boksie sobie nie poradzi! Nie wiele widzi... Dziadunio nasz...

Posted

Jednogłośnie oświadczam, że Pimpuś jest najstarszym i najkochańszym psem schroniska w Elblągu !!! Taki pluszowy warchlaczek co wydaje focze odgłosy.
Uśmiecha się bezzębnymi ustami, patrzy niewidzącymi oczami.

Posted

basia0607 napisał(a):
Jednogłośnie oświadczam, że Pimpuś jest najstarszym i najkochańszym psem schroniska w Elblągu !!! Taki pluszowy warchlaczek co wydaje focze odgłosy.
Uśmiecha się bezzębnymi ustami, patrzy niewidzącymi oczami.

Jak moja Muszka- u mnie od 2 lat, jak ją zabierałam nikt nie był w stanie policzyć ile ma lat... Była "od zawsze" - tak mówili... Identyczna...

Posted

Znalazłam Pimpusia na "Psiakach, ktore odeszły"..:( Jak to sie stało??Nic nie zapowiadało, że dziadzio się szykuje za TM..:( Wyglądał taki radosny i szczesliwy...