mimiś Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 to swietnie, nalezy mu sie trochę szczęścia w nieszczęsciu Quote
Javena Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 No swietnie.Ja zabrałam sie do ogłoszeń ,juz zrobiłam jedno ,a tu .......Taka nowina.Alusiu badz szczęśliwy. Moze cos blizej się dowiemy.Ciekawosć mnie zżera. Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 zapraszam na jeszcze roboczy ale juz otwarty watek moich tymczaskow i nie tylko... http://www.dogomania.pl/threads/2008...7#post16170057 Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Wczoraj dostałam wiadomość od Pani Aliego: [FONT=MS Shell Dlg 2]dzien dobry, ALI jest bardzo grzeczny:) jestem bardzo zadowolona [/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]siedzi sobie na dywaniku ze mną przewaznie w kuchni[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]bardzo lubi isc na smycz na dwór i tam sie załatwi (pod krzaczkiem[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]hm przyniosłam mu kota zeby ich zaprzyjaznić ,-szczeka na niego, czujny[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]cenie sobie to ze on zna swoje miejsce garnie sie do nas ale nie pląta sie[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]teraz lezy rozciągniety ,udaje ze spi ale czujny[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]chetnie by wskakiwał na moje łózko ,ale na to nie ma mojej zgody[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]pojde z nim do weterynarza na szczepienia dostanie to co lekarz zaleci[/FONT][FONT=Arial] [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]miły z niego psiak bardzo:)[/FONT] Quote
Klaudus__ Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Javena']Czemu w kołnierzu? Bo po kastracji... Quote
BUDRYSEK Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Javena napisał(a):Czemu w kołnierzu? po kastracji Quote
Javena Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 To ,pora na Kaliego.Obywa takie maluchy.:) Quote
BUDRYSEK Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 prosze o pomoc w splacie dlugu po Alim Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts