Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piromanka napisał(a):
O kurka wodna... To dług za weta, za lecznicę czy za co??!! :flaming:

za pobyt w lecznicy i jedzonko
doba kosztuje 25,50

jak wrócę odbiorę specyfikacje i wkleję dokładne info co i za co?

Posted

Javeno dziękujemy za taką ilośc ogłoszeń dla Aliego :)
Aliemu przydałoby się również wyróżnione allegro. W ogóle to wszystkim pszczyniakom przydałoby się zrobic takie allegro tylko skąd brac na to pieniążki jedno allegro to przynajmniej 12 zł a psiaków mamy pod opieką chyba z 20 jak nie więcej. Może ktoś mogłby zorganizowac jakiś bazarek na wyróżnione allegro dla naszych psiaków???

Posted

Widzicie.Takie pustki i to przewaznie na wszystkich pszczyńskich wątkach.Z nikąd pomocy ,ale siać zamęt ,podwazac wiarygodnosć pracy dziewczyn ,to ma kto. Zawsze się jakaś ..........znajdzie.(Niech sobie każdy dopowie co chce.)

Posted

nie tylko na pszczyńskich watkach są pustki
to, co ktoś sobie mysli i robi ferment mam gdzieś....najwazniejsze ze robimy to co uważamy za słuszne, co podpowiada serce, robimy to tylko i wyłącznie dla zwierzaków, one sa najwazniejsze!

Posted

święte słowa i chyba zdążyłyśmy się już przyzwyczaic do tego, że na dogo sporo jest takich osób siedzących w ciepłym domku przed komputerem i siejących ferment...

Posted

Javenka jak zwykle niezawodna!Dziękujemy złota kobieto!

Ali,mam nadzieję że szczęście w końcu się do Ciebie uśmiechnie.Zdrowy,ładny psiak do tego bezpieczny...Pewnie i dlatego taka pustka na wątku.Czasami mam ochotę wyrzucić laptopa przez okno wchodząc na niektóre wątki i widząc "wielką pomoc" jak psa trzeba wyciągnąć,a jak pies już bezpieczny to eeeeeecho.Wszyscy pędzą na inny wątek aby ratować,wyciągać innego psa-skoro ten już bezpieczny.Ale o rachunki niech się martwią te osoby które psa wyciągnęły.Niech zostaną z tym same i sobie radzą.No przecież to "ich" pies!

Dobra,wyżaliłam się.