Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

14.12.2010r. znalazłam w Żorach długowłosego jamnika - suczkę - kolor rudy. Bardzo łagodna, poszła za mną do domu. Błąkała się na os. 700-lecia, cała oblodzona. Ma obrożę ciemno zieloną we wzory.
poszukuję właściciela. nie mogę jej zatrzymać bo mam swoich 4szt.
czy ktośmi pomoże zdjęcia wkleić bo nie potrafię

kontakt: 506011513, [email protected]

Posted

Piękna, napewno się zgubiła, nie wierzę, że ktoś specjalnie jej się pozbył ......... :/

....... ale gdyby tak było, to wielka szkoda, że jest tak daleko ;)

Posted

jamniś wita was wszystkich. jest tak wesołym pieskiem - cieszy się nawet na widok idącej w jego stronę osoby. Akceptuje inne psy i koty z chęcią i chce żeby ją tulić ile się da. Nie jest wystrasznona, więc chyba się faktycznie zgubiła, tylko czemu nikt jej nie szuka. dzisiaj idziemy do weta, może się coś wyjaśni. Jeśli jest starsza (bo ja nie umiem ocenić jej wieku - nalot na ząbkach ma, ale chyba muszę przejść dokłądne szkolenie, jak oceniać wiek), to szkoda by było jej, bo będzie tęsknić. Ja w życiu nie oddałabym starszego psa, ze zględu własnie na jego przyzwyczajenie do właściciela.

Posted

[quote name='Isadora7']Dodałam mała na strone SOS DLA JAMNIKÓW

klik w banerek:

:p

dziękuję serdecznie. zaraz zmieniam tytuł.

Byłam z małą u weta. Ma ok 4 lat, jej ubarwienie na pyszczku, to taki kolorek oryginalny - nie ze starości (bo ma takie białawe włoski). Nie ma też czipa, więc sprawa się komplikuje, ach...

kurcze nie pamiętam gdzie zmienia siętytuł - pomóżcie mi, plissss

Posted

a może ją tam zgłoś, ale z jakimś ... powiedzmy 2-tygodniowym (lub innym) marginesem czasowym ...

właściciel z pewnoscią tęskni, taką mam przynajmniej nadzieję.