feliksik Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 14.12.2010r. znalazłam w Żorach długowłosego jamnika - suczkę - kolor rudy. Bardzo łagodna, poszła za mną do domu. Błąkała się na os. 700-lecia, cała oblodzona. Ma obrożę ciemno zieloną we wzory. poszukuję właściciela. nie mogę jej zatrzymać bo mam swoich 4szt. czy ktośmi pomoże zdjęcia wkleić bo nie potrafię kontakt: 506011513, [email protected] Quote
Emiś Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Podeślij mi zdjęcia na [email protected] to wstawię Quote
feliksik Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 [quote name='Emiś']Podeślij mi zdjęcia na [email protected] to wstawię wysłałam maila - dzięki za pomoc Quote
feliksik Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 dzisiaj zrobię plakaty i rozwieszę Quote
nombre Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 piekna jest, nie moze trafic do zorskiego azylu bo bedzie po niej Quote
Mika31 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 zapisuje piękną dame może ją ktoś zgubił Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Piękna, napewno się zgubiła, nie wierzę, że ktoś specjalnie jej się pozbył ......... :/ ....... ale gdyby tak było, to wielka szkoda, że jest tak daleko ;) Quote
Mika31 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Ewanka wiesz tyle teraz tych długo włosych a ty je kochasz zawsze można transport zorganizować Quote
Ewanka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mała jest śliiiiiiiiiiiiczna :) ... ale naprawdę wierzę, że się zgubiła i w ciągu kilku dni właściciel się odnajdzie!!!!!! Quote
feliksik Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Dziękuję dziewczyny, że jesteście na wątku. No plaklaty porozwieszane, teraz tylko czekać - może ją ktoś wypatrzy. Nie zdążyłam dzisiaj do weta pójść, bo chciałam, zeby sprawdził czy ma czip - jutro mam nadzieję podejść. Ogłoszenia na Żorach też porobione. Zrobiłam mu też cafeanimal na znalezionych: http://www.cafeanimal.pl/zwierzaki/jamnik-dlugowlosy-rudy,56392 Quote
feliksik Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 jamniś wita was wszystkich. jest tak wesołym pieskiem - cieszy się nawet na widok idącej w jego stronę osoby. Akceptuje inne psy i koty z chęcią i chce żeby ją tulić ile się da. Nie jest wystrasznona, więc chyba się faktycznie zgubiła, tylko czemu nikt jej nie szuka. dzisiaj idziemy do weta, może się coś wyjaśni. Jeśli jest starsza (bo ja nie umiem ocenić jej wieku - nalot na ząbkach ma, ale chyba muszę przejść dokłądne szkolenie, jak oceniać wiek), to szkoda by było jej, bo będzie tęsknić. Ja w życiu nie oddałabym starszego psa, ze zględu własnie na jego przyzwyczajenie do właściciela. Quote
Ewanka Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Trzymamy kciuki za odnalezienie zgubionego właściciela ... może to on się zgubił, a nie psinka ;) Quote
danka1234 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 dopiszcie w tytule wątku ze to suczka. Quote
Isadora7 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Dodałam mała na strone SOS DLA JAMNIKÓW klik w banerek: :p Quote
feliksik Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Isadora7']Dodałam mała na strone SOS DLA JAMNIKÓW klik w banerek: :p dziękuję serdecznie. zaraz zmieniam tytuł. Byłam z małą u weta. Ma ok 4 lat, jej ubarwienie na pyszczku, to taki kolorek oryginalny - nie ze starości (bo ma takie białawe włoski). Nie ma też czipa, więc sprawa się komplikuje, ach... kurcze nie pamiętam gdzie zmienia siętytuł - pomóżcie mi, plissss Quote
Emiś Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Klikasz edycję pierwszego postu, potem w zaawansowaną edycje i tam możesz zmienić tytuł :) Tutaj szukają jamniczki do adopcji http://www.dogomania.pl/threads/198423-Jamnikowaty-jamnik-najchetniej-sunia-dom-sprawdzony-woj-pomorskie Quote
feliksik Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='Emiś']Tutaj szukają jamniczki do adopcji http://www.dogomania.pl/threads/198423-Jamnikowaty-jamnik-najchetniej-sunia-dom-sprawdzony-woj-pomorskie Kurcze nie wiem, czy jej szukać już nowego domu, a co z właścicielem? Ona będzie tęsknić, czemu jej nie szukają. Ten wątek powyżej odpowiadałby jej - nie wiem co robić Quote
Ewanka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 a może ją tam zgłoś, ale z jakimś ... powiedzmy 2-tygodniowym (lub innym) marginesem czasowym ... właściciel z pewnoscią tęskni, taką mam przynajmniej nadzieję. Quote
Mika31 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ciocie psy nie są adoptowane błyskawicznie więc ogłaszać a jak ją ktoś szuka to się zgłosi Quote
Recommended Posts