Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PARSONRK']Czemu ?

[/quote]
9-10.09 Hradec Kralove
23-24.09 Wrocław..

a do Łodzi mam kupę km...

a skąd wziąć sponsora???

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nocleg pamietam taki - udalo mi sie znalezc namiary - ale nie jestem pewna czy nadal przyjmuja z psami - zadzwonie do nich w poniedzialek (wybaczcie, dopiero co wrocilam)

MOSiR Stawy Jana
ul. Rzgowska 247, 93-317 Łódź
tel.: (+48) 042 646 15 51, 042 646 00 37
e-mail: [email][email protected][/email]
www: [url]www.mosir.lodz.pl[/url]

Ilość miejsc: 52
Dojazd: autobusami linii: 62, 70, 71, 75, 93.

Cennik:
Domki całoroczne z natryskiem
Pokoje 1 os. - 35 zł
Pokoje 2 os. - 50 zł, 70 zł, 90 zł
Pole namiotowe i caravaningove – 5 zł/os
Namiot – 7 zł
Samochód – 5 zł
Przyczepa – 10 zł
Motocaravan - 13 zł
Motocykl - 5 zł

natomiast tak jak pisala Asia, zawody nie beda Pucharem Polskim, chociaz patrzac na to co bylo dzisiaj w Bialystoku - zakonczenie pucharu, ktore nie bylo w koncu zakonczeniem, bo zwiazek nie chcial - to moze sie okazac, ze i nasze 'beda musialybyc' pucharowymi...

natomiast co do zerowek - beda na kolejnych 4 z 6 imprez w polsce! :) tak wiec do roboty! a my smigamy z druzynami :>

no i poprosimy sedzine, aby przed przebiegami powiedziala jak mniej wiecej liczy bledy na torze :)

pozdrawiam serdecznie z dobrym humorem po powrocie z bialegostoku ;)

Posted

i tam przyjmuja? ok.

(pelne info juz w koncu na stronie (na 1 stronie tematu rowniez) ... tak jak sie smialam, bedzie to w koncu puchar polski - ale nie zakonczenie. czyli jeszcze z 4 imprezy pucharowe przed nami ;) no i startowe to 60 zl/2 dni, 50 zl/1 dzien)

pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='niuka']i tam przyjmuja? ok.

(pelne info juz w koncu na stronie (na 1 stronie tematu rowniez) ... tak jak sie smialam, bedzie to w koncu puchar polski - ale nie zakonczenie. czyli jeszcze z 4 imprezy pucharowe przed nami ;) no i startowe to 60 zl/2 dni, 50 zl/1 dzien)

pozdrawiam serdecznie[/quote]
czy dwa dni będą pucharowe?,czy tylko sobota

Posted

[quote name='niuka']tak jak sie smialam, bedzie to w koncu puchar polski - ale nie zakonczenie[/quote]

No to mamy cyrk na kółkach ;) Może faktycznie tegoroczne punkty przejdą na przyszły rok? NeverendingPPA :lol:

Posted

[B]Niuka[/B]
4 imprezy jeszcze???a to baardzo ciekawe :evil_lol:

Z tego co mi moje jednocyfrowe IQ pozwala odczytać to w sobotę jest Puchar Polski a w niedzielę Puchar Łodzi???

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ja mam nadzieję, że nie tylko przyszły , ale wiele kolejnych :cool3:

qrcze to faktycznie bedzie neverendingPPA
Ja wiem: zróbmy podsumowanie po 10-ciu latach, żeby tak okrągło były :lol:

Aaa mi się przypomniało: czy zawody będzie komentować Marzena?? (tak się tylko pytam:)

Posted

[B]Niuka[/B]
a czy w "przebiegu dodatkowym-zabawa" będzie nagroda za nawolniejszego psa???bo jeśli tak to: PODDAJCIE SIĘ!!!:mad: :evil_lol:

Posted

ups :-)
totalnie o tym zapomnialam :-) tak mnie wkrecilo to ppa ze o reszcie swiata zapominam ;-) zawody zaczna sie tak jak wystawa - pewnie o 10. pytanie poszlo do lodzi, tak wiec godzine jeszcze podam :-)

Posted

[quote name='sic!']
a czy w "przebiegu dodatkowym-zabawa" będzie nagroda za nawolniejszego psa???bo jeśli tak to: PODDAJCIE SIĘ!!!:mad: :evil_lol:[/quote]
Nie ma mowy! Będziemy walczyć do ostatnej kropli krwi! :lol:

A może by tak nagroda dla najlepszego welsh terriera? :evil_lol:

Posted

[quote name='tamer']

A może by tak nagroda dla najlepszego welsh terriera? :evil_lol:[/quote]

Cfffaniaraa:)

Nie macie dziewczyny szans bede startowac z cwierc mozgowym beaglem ktory nie widzial toru ponad dwa miesiace wiec bedzie mial wiele innych ciekawych rzeczy do zrobienia niz bieganie ;P

Posted

[quote name='aluna&mims']kobiety, czy któraś wybiera się na te zawody w nast. weekend do czech?[/quote]

następny weekend to 2-3? to ja nie