Fifek_Miśki Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Byłyśmy dziś z madzią u Sarci :loveu: nie szczekała już na nas, zainteresowana podeszła do krat, a jak ona patrzy..... jeju.....:shake: Quote
Malibu Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Fifek Miśki , widze że interesuje Ciebie los suni . Napisz czy dziewczyna która chce jej pomóc jest nadal zainetesowana ? Czy wiesz coś o zdrowiu suni . Może jakiś dom tymaczsowy , może hotel . Moja chęc pomocy w leczeniu suni jest aktualna , tulko jak jej pomóc ?. Quote
Fifek_Miśki Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Ula mnie jak najbardziej interesuje los Sary!!! i bardzo mnie boli to że nie mogę jej zabrać do siebie :placz: , zastanawiałam się również nad przeniesieniem jej do hotelu, ale psy typu bull nie bardzo są u nas postrzegane jako mile widziane... zwłaszcza takie ze schroniska :angryy: po których jak mi jedna pani powiedziała przez telefon "nie wiadomo co się spodziewać i kiedy skoczy do gardła"... Jutro również pracuje a kierowniczka jest do 14 więc nie mam możliwości się z nią zobaczyć i porozmawiać, ale wyraziłą zgodę by przyjechać nawet ze "swoim" vetem żeby obejrzał Sare, wtedy byśmy wiedzieli na czym stoimy... Dziękuje Ci serdecznie za chęć pomocy i zainteresowanie :cool3: , na pewno jak coś ruszy u Sarci to będziemy potrzebować pomocy ;) Quote
doddy Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ja takze w miare mozliwosci obiecuje pomoc. Tylko w razie co prosze o pw. Quote
oktawia6 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 też już ją wypatrzyłam na stronie Palucha i wkleiłam do adopcji bullowatych: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=6899 Quote
Ambra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 to co? odchodzimy od jej krewniactwa z posokowcem pregowanym:roll: a czy nie zgodza się zabrac jej do weta? zeby ja wyciągnac z bksu i zawieźć? czy ona jest sama w boksie? jesli chodzi o hotel to w sosnowcu jest za 20 zł doba w dabrowie po znajomosci za 10 zł tylko tam 3ba jezdzic do psa i go wyprowadzac i przywozic mu zarełko....nie wiem może coś postanowiimy? czy ta dziewczyna chetna pomoc jest na dogo? Quote
doddy Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Przydalyby sie lepsze zdjecia. Bo ona na tych wyglada bardziej na posokowca niz bullowatego bo ma dluzsze uszy niz amstaff. A moze jak to nie ast to zwiekszy jej szanse na adopcje. Quote
Fifek_Miśki Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Mam nowe foteczki ;) zaraz wklejam ;) suczka ewidentnie wygląda mi na astke, może te zdjęcia pozwolą nam to bardziej ocenić, dziś już nie była do nas tak "łagodnie" nastawiona... na tym widać mniej więcej orientacyjnie jak długą ma kufę Quote
doddy Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 No piekna astowata dziewuszka :-) A jak sie jej sprawy maja? Jest jakis plan? Quote
Fifek_Miśki Posted August 9, 2006 Author Posted August 9, 2006 W poniedziałek ponoć Sara dostała blokadę, ciągle czeka na swojego pana, qrcze już nie wiem z której strony sprawe ugryźć, może macie jakieś propozycje? moze zabierzemy ją do hotelu?:roll: Quote
Fifek_Miśki Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Dziękujemy oktawia :razz: Sarcia na dzieńdobry wita wszystkich na pierwszej stronce :cool3: Quote
masienka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Ja osobiscie sie boje zabierania zwierzat do hotelu. Bo potem, po jakims dluzszym czasie, okazuje sie, ze z "problemem" zostaje tylko ta osoba, ktora psa do hotelu odwiozla:roll: Natomiast mysle, ze dobrze by bylo gdyby podjechac do niej z jakims zaprzyjaznionym wetem aby zbadal ja choc na miejscu. Macie kogos takiego? I ile by to kosztowalo, ewentualnie jakies leki (tylko czy ona w schronisku te leki by dostawala?)? Quote
Ambra Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 no byc może najlepsza byłaby najpierw diagnoza co suni dolega! Sosnowiczanki, macie jakiegoś zaprzyjaźnionego weta? ja niestety tylko z doskouku do roznych wetów jezdze...:roll: Quote
oktawia6 Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 to teraz dobrego weta trzeba upolować najlepiej nieodpłatnie:oops: Quote
doddy Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Umieściłam Sarunię na forach astowych. Jak tylko firma rozwikła problem strony adopcji bullowatych na stronie także ją zamieszczę. Quote
Fifek_Miśki Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 dzięki Ciotka :Rose: mam nadzieje że szybko Sara znajdzie domek :roll: Quote
Fifek_Miśki Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 Sara szybciutko mykaj na pierwszą stronkę!!!!!! Quote
Fifek_Miśki Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 doddy napisał(a):A co z tą wizytą weta? Doddy jak tylko bede miala mozliwosc to podjade do schronu z wetem, mam nadzieje ze jeszcze w tym tygodniu, no chyba ze dziewczyny cos wykombinuja wczesniej Quote
Recommended Posts