Gosiapk Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Szczurosławo jakież inteligentne posty ostatnio ślesz ;) Quote
Szczurosława Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Gosiapk napisał(a):Szczurosławo jakież inteligentne posty ostatnio ślesz ;) Amibitne, elokwentne i w ogóle naj:eviltong: Quote
maggiejan Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 W schronie po staremu? Żadnych nowych adopcji? Juz się przyzwyczaiłam, że pieski idą jak świeże bułeczki :evil_lol: Quote
Szczurosława Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Oj, nie wiem, dziś nie idę do schronu. Czuje się chora i kilkugodzinnego spaceru nie przeżyje:grab: Mam nadzieje,że do jutra przejdzie, a tymczasem idę wybiegać własne kundle. Quote
Szczurosława Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 lucas, absolutnie Cię rozumiem:-( Pan Łowcarek-Akson, ma domek w Rawiczu!:multi: Tylko trza go tam zawieźć. Quote
Szczurosława Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 No więc, co do transportu: Torro-Rzeszów Akson-Rawicz /koło Wrocławia/ Węgielek-Kraków Ale nam się wsiowe burki,po kraju rozjeżdzą;) Quote
Szczurosława Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 A Miecio.... zawiązywał więzi międzygatunkowe *** Akson Quote
Recommended Posts