Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wapiszon napisał(a):
Nie wszystkich radnych. Reszta radnych milczy bo sie boja władzy i tak im wygodniej. Sami pracują w jednostkach podległych gminie lub maja współmałżonków tam pracujących!
A ja jestem winna wszystkiemu,że psy są w schronisku,że bieda jest w gminie.Przeze mnie TERAZ nikt nie chce adoptować psów ze schronu. A adopcje prowadzi pani z gazety!!!!!!! i NIE MA W SCHRONIE ŻADNEJ WOLONTARIUSZKI!!!!!!!!

Czy władza jakąś kasę robi na tym schronie, czy ta złośliwość i bezduszność są bezinteresowne?

Posted

Maggiejan, szukam już dla Lorda,w każdym razie nie zaszkodzi;)

Gosiu, nawet nie czujesz,że rymujesz?;)

W schronisku nowa suczka, około roku, ok.5 kg.
Wczoraj przywieziona przez SM i od tej pory spała na wybiegu, bo "jest strasznie agresywna, rzuca się z zębami " No cóż, jako ,że zawsze miałam skłonności samobójcze posiedziałam z nią na wybiegu, odfociłam , pogadałam, zajrzałam w zęby i wzięłam na ręce. Chciałam ją dac do Lorda i reszty,ale podejrzanie się nią interesowali, więc wylądowała u Skoczka i Miecia (obydwa kastraty).

Wstępnie zarezerwowałam Lorda i usłyszałam,że tego psa nikt nie dostanie, bo jest stary i niedługo zdechnie.A jak nie zdechnie to zawsze można w tym pomóc:-o
Co to ma być ja nie wiem:shake: