Szczurosława Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 [quote name='maggiejan']Aniu, te wszystkie domki z ogłoszeń? Tak, Torro z allegro, Węgielek z gumtree,a Akson od ElzyMilicz Quote
maggiejan Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A więc z gumtree też domki się znajdują, a myślałam, że tam rzadko kto zagląda... Quote
Gosiapk Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szczurosława napisał(a):Amibitne, elokwentne i w ogóle naj:eviltong: Właśnie właśnie, dlatego jestem pod wrażeniem :p Quote
Gosiapk Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szczurosława napisał(a):Oj, nie wiem, dziś nie idę do schronu. Czuje się chora i kilkugodzinnego spaceru nie przeżyje:grab: Mam nadzieje,że do jutra przejdzie, a tymczasem idę wybiegać własne kundle. Szczuroslawo, jak sie czujesz? Przeszlo? Quote
Szczurosława Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 maggiejan napisał(a):A więc z gumtree też domki się znajdują, a myślałam, że tam rzadko kto zagląda... Rzadko, bo rzadko,ale wg mnie razem z alegratką, po allegro są najlepsze. Gosiapk napisał(a):Właśnie właśnie, dlatego jestem pod wrażeniem :p No już, już , bo urosne:eviltong: Quote
Szczurosława Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Powiedzmy ,że tak;) Ukradłam Brutusa z jego wątku,aby Wam pokazać jak wyglądają psy w nowych domach po 3 latach w schronisku: Quote
Gosiapk Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Jaką piękną magnolię ma Brutusek w swoim ogródku! Quote
Szczurosława Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Gosiapk napisał(a):Jaką piękną magnolię ma Brutusek w swoim ogródku! I nawet ją szanuje:lol: Quote
Gosiapk Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Szczurosława napisał(a):I nawet ją szanuje:lol: I całe szczęście :evil_lol: Quote
maggiejan Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Brutusek troszkę grubasek, jak długo on jest w nowym domku? Czy nie dbają tam o niego za bardzo...?;) Quote
Gosiapk Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No okrąglutki Brutusek jest, i co?! Coś mu się od życia należy nie :razz: Quote
Szczurosława Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 A niech sobie będzie troche okrąglutki, pan jest lekarzem i nie pozwoli mu mieć masy tłuszczu;) Quote
Szczurosława Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 W tygodniu do adopcji poszedł Duszek. Z nowych jest malutka /ok.3kg/ młodziutka sunia, która teraz zmienia zęby. U góry po lewej na dwa kły, stały i mleczny.Nie wiem, czy to wypadnie samo czy coś trzeba z nim zrobić? Trzyma sie dość mocno. Sunia przestraszona, uległa, nieśmiała.Boi sie ręki.Przedtem błąkała sie po mieście, chodziła za ludźmi,a oni ją odganiali.Nawet gdy podeszła do matki z dzieckiem, babka ją zignorowała, a bachor zaczął ganiać ,kopać i szturchac kijem.A matka polka tylko się gapiła.....:angryy: Uszkodzić taką to mało! Sunia ma coś ze skórą, nie wiem, może nużyca? Przy świerzbie czy grzybicy to chyba by sie drapała i bylyby strupy? *** Quote
Recommended Posts