Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na szczęście / jak na razie / nie jest w kojcu, kierowniczka wzięła go do domu i dzwoniła ,czy mogę go wydac, bo brudzi w domu...

wcześniej wklejałam czarno-podpalaną suczkę znalezioną na starym cmentarzysku,krótko potem sunia została adoptowana,ale po tygodniu zmarła, nieszczepiona więc to normalna sytuacja...

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, ciężko znosić te opowieści...Jeszcze raz usłyszę o śmierci jakiegoś psa i się załamię...:shake: A wiedz, że jestem twarda jak diament i nie załamuję się często, właściwie prawie wcale...:roll:

Posted

przez ostatnie tygodnie zadnej adopcji,psy wciąż te same,
Szarik troche się oswoił,ale na spacer nie dał się namówić,

szczeniak ma około 8 tyg, będzie raczej średnio-duży, skóra czysta,charakter super, dopóki nocami jest -10 będzie na korytarzu i kierownictwa,ale jesli się ociepli pójdzie do kojca! a tam w budach nie ma nawet słomy! to go zabije, a ja nie moge go zabrac choć na kilka dni:shake:

SM przywiozła go z lasu, ktoś wyrzucił go na pewną śmierć,teraz ma szanse na życie,oby nie została zaprzepaszczona....

Posted

Wieści za schroniska:

-szczeniak w kojcu, biedak wciąż piszczy próbując wyjść
-nowy, ok.7ms mix posokowca, szalony, żywioł,łagodny
-nowy, ok.4 lat, średni ,czarno-podpalany, z kaszakiem, rok temu był w schronisku, adoptowany przez pana polityka, nauczyciela biologii i dyrektora zespołu szkół. tak / z małymi wyjątkami/ wygląda ciało pedagogiczne tej giminy.
-akurat przyjechał wet szczepić:crazyeye: aż dziw bierze,ale tereaz komunalka dzwoni po niego co miesiąc,gdy przedtem szczepił tylko raz , w maju, a teraz pilnują ,aby żaden pies bez szczepienia nie wyszedł, może nawet szczeniaka zaszczepią na nosówkę,ale to zalezy od dyrektorki
-nowego z kaszakiem chcieli uśpic,ale wet sie nie zgodził tłumacząc,że pies młody ,a nowotwór łagodny, ma dac znać innemu wetowi o wycięciu