Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zupełny brak odpowiedzialności:shake: i serca.

A czy wcześniej ktoś ją sobie upatrzył, czy dopiero miałaś szukać domku?
Bo może ten ktoś jeszcze ma wolny domek?

Posted

terra napisał(a):
Zupełny brak odpowiedzialności:shake: i serca.

A czy wcześniej ktoś ją sobie upatrzył, czy dopiero miałaś szukać domku?
Bo może ten ktoś jeszcze ma wolny domek?

było kilku zainteresowanych,ale teraz to już nieaktualne....:shake:

powiedziałam tom kierowniczce,ale tylko wzruszyła ramionami,o co tyle krzyku, przecież to tylko pies.....

w schronisku jest jamnikowaty szczenior!
około 4 miesiące, gładki, rudy z białym znaczeniem, od SM,baaaardzo bezpośredni i kontaktowy,jego guru jest Łatek, gdy Łatek szczeka pirania też, Łatek wczepił się w kurtkę, przez resztę spaceru pirania skakała i wiele frajdy sprawiło mu wyciąganie waty z kurtki:cool1: zaraz go poogłaszam i niech kto inny się z nim męczy:evil_lol: szczenior zachwycony poświęcaniem mu uwagi, ale z zęby nie dał zajrzeć, wciąz skakał i rozdawał całusy, ale szpileczki ostre,brrr....

Posted

Szczurosława napisał(a):
tak, to małe to szczenior, ząbki jak szpileczki,więc naprawde młodziutki,
poogłaszałam go i jestem zdziwiona,że nikt nie jest nim zainteresowany, bo o Dredzika wciąz mam meile...

A co u Dredzika słychać?

Posted

"a Szanti dziś wróciła do schroniska....
moze to da niektórym troche do myślenia.... "

Oby, oby, chociaż coś nie bardzo w to wierzę:shake:
Zatem powiększona grupa piesków szuka domków.

Posted

terra napisał(a):
Nie rozumiem, dlaczego pani schronisku nie ufa? Dostała psa pod drzwi, teraz go oddała i co? Pies ma jakieś narowy?

to jest tak,że ta pani przywiozła tą sukę do schroniska z ulicy,potem znowu ją znalazła na ulicy i znów przywiozła,bo sama nie może jej wziąć,ale szuka chętnych wsród znajomych

oprócz Szanti w schronisku jest średni czarnulek z brązowymi łapam i minimalnym krawacikiem, ma około roku,gładki, miły,wciąż skaczę i dopomina sie pieszczot ,biegał z linką i był grzeczny, błąkał sie po mieście

Szanto pamiętała,od razu się przytulała,biegała luzem i się pilnowała,zaczepiała do zabawy Klapsa i Rudzika

Węgielek: