terra Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Zupełny brak odpowiedzialności:shake: i serca. A czy wcześniej ktoś ją sobie upatrzył, czy dopiero miałaś szukać domku? Bo może ten ktoś jeszcze ma wolny domek? Quote
Szczurosława Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 terra napisał(a):Zupełny brak odpowiedzialności:shake: i serca. A czy wcześniej ktoś ją sobie upatrzył, czy dopiero miałaś szukać domku? Bo może ten ktoś jeszcze ma wolny domek? było kilku zainteresowanych,ale teraz to już nieaktualne....:shake: powiedziałam tom kierowniczce,ale tylko wzruszyła ramionami,o co tyle krzyku, przecież to tylko pies..... w schronisku jest jamnikowaty szczenior! około 4 miesiące, gładki, rudy z białym znaczeniem, od SM,baaaardzo bezpośredni i kontaktowy,jego guru jest Łatek, gdy Łatek szczeka pirania też, Łatek wczepił się w kurtkę, przez resztę spaceru pirania skakała i wiele frajdy sprawiło mu wyciąganie waty z kurtki:cool1: zaraz go poogłaszam i niech kto inny się z nim męczy:evil_lol: szczenior zachwycony poświęcaniem mu uwagi, ale z zęby nie dał zajrzeć, wciąz skakał i rozdawał całusy, ale szpileczki ostre,brrr.... Quote
Szczurosława Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 taka sobie jestem pirania... Quote
Szczurosława Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Łatek Skoczek reszta psów nie ma zdjęc, gdyż bateria padła... Quote
Gosiapk Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ten mały rudzielec to chyba szczeniaczek? Quote
terra Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Tak to już z szczeniorami jest. Wszędzie tego pełno i ma niespożytą energię. Jamniczek ma duże szanse, bo młody i mały. Quote
Szczurosława Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 tak, to małe to szczenior, ząbki jak szpileczki,więc naprawde młodziutki, poogłaszałam go i jestem zdziwiona,że nikt nie jest nim zainteresowany, bo o Dredzika wciąz mam meile... Quote
terra Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Moda na małe, kudłate nastała. Jamniorki mają mniejsze wzięcie:shake: Quote
Gosiapk Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Szczurosława napisał(a):tak, to małe to szczenior, ząbki jak szpileczki,więc naprawde młodziutki, poogłaszałam go i jestem zdziwiona,że nikt nie jest nim zainteresowany, bo o Dredzika wciąz mam meile... A co u Dredzika słychać? Quote
terra Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 "a Szanti dziś wróciła do schroniska.... moze to da niektórym troche do myślenia.... " Oby, oby, chociaż coś nie bardzo w to wierzę:shake: Zatem powiększona grupa piesków szuka domków. Quote
terra Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Nie rozumiem, dlaczego pani schronisku nie ufa? Dostała psa pod drzwi, teraz go oddała i co? Pies ma jakieś narowy? Quote
Szczurosława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 terra napisał(a):Nie rozumiem, dlaczego pani schronisku nie ufa? Dostała psa pod drzwi, teraz go oddała i co? Pies ma jakieś narowy? to jest tak,że ta pani przywiozła tą sukę do schroniska z ulicy,potem znowu ją znalazła na ulicy i znów przywiozła,bo sama nie może jej wziąć,ale szuka chętnych wsród znajomych oprócz Szanti w schronisku jest średni czarnulek z brązowymi łapam i minimalnym krawacikiem, ma około roku,gładki, miły,wciąż skaczę i dopomina sie pieszczot ,biegał z linką i był grzeczny, błąkał sie po mieście Szanto pamiętała,od razu się przytulała,biegała luzem i się pilnowała,zaczepiała do zabawy Klapsa i Rudzika Węgielek: Quote
Szczurosława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 i jeszcze z Klapsem i Onkiem Quote
Szczurosława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Torro Kajtek z Norkiem przy takiej mgle i mrżawce spacerowaliśmy Quote
Szczurosława Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Miecio ogółem w schronisku jest 12 psów i jedna suka Quote
Natusia88 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Biedna Szanti... a Ona jest taka cudowna... :( a jak stoi sprawa z Boksiem (Torrem - ale jakoś ta nazwa mi do Niego nie pasuje;)) Quote
Natusia88 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 a od tych byłych "właścicieli" Szanti nie można wyciągnąć żadnych konsekwencji za takie potraktowanie psiaka ?? Przy jakiej ulicy biegała Szanti ?? Quote
Recommended Posts