Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam to dzisiaj z allegro...
Zanim otworzyłam tę wiadomość... tak się cieszyłam, że może... Ech... :shake:

"Treść wiadomości:
ależ to piękne :(( trzymam kciuki za Brutusa, choć to już tyle czasu :(
Pozdrawiam"

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

POJECHAŁ :loveu:

:loveu::loveu::loveu::loveu::cunao::cunao::cunao::cunao::laola::drink1::drink1::drink1::drink1::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::angel::angel:

Nie wiem, gdzie się podziała Anka i dlaczego nam tutaj nic jeszcze nie pisze, ale przed chwilą zadzwonił do mnie Pan, który adoptował Brutusa. Brutus jest w drodze do... Lublina :loveu:

I to, co najważniejsze... Pan powiedział, że Brutus jest dokładnie taki, jak sobie go wyobrażał... :loveu:
Czego więcej chcieć?...

Posted

Anka najpierw zgubiła się w Pile, a potem tłukła autobusem do domu:evil_lol:

Brutusa kupiła pani kiełbasą, wpatrzony był jak w obrazek:lol:

mam symbliczne zdjęcia z przekazania Brutusa, ale nie mogę znaleźc kabla do komputera....

Brutus był b.grzeczny, wszedł ładnie do autobusu, ale jak ruszył to bardzo się bał, niepodobał mu sie kaganiec więc zdjeliśmy, w mieście troche bał się ruchu ulicznego, ale jestem pod wrażeniem jak ładnie szedł przy nodze na luźnej smyczy i ogólnie byl grzeczny:loveu:

Brutus około północy będzie już w domu,więc za jakiś czas możemy się spodziewac zdjęc;)

Posted

Nie dość, że się Anka zgubiła w Pile,
to jeszcze zgubiła kabel do komputera;).
To aż nieprawdopodobne, że tak sie pan zakochał w Brutusie, że prawie całą Polskę po niego jechał.
Cuda się zdarzają!!!

Posted

Oby takich cudów więcej :loveu:

Anka, ale kto przekupywał naszego Brutusa?... Ty, czy nowa Pani?... :razz:

No i Brutus w mieście...
Chciałabym to zobaczyć...:evil_lol:

Posted

aż łzy ze szczęścia leję!! wierzyłam, że wreszcie trafi do swojego domku :loveu:
A gdzie pan go wypatrzył, jak to w ogole było itd itp, aż nie wiem o co pytać z tej radośc!!

Posted

Pan Jacek może nie będzie miał tego za złe:evil_lol:

Witam,Dojechaliśmy szczęśliwie. Brutus właściwie całą drogę przespał, nawet na siku nie bardzo chciał wychodzić. Z suczkami w domu jak sądzę zostały już przełamane pierwsze lody i przyjaźń została zawarta. On cały czas macha ogonkiem i bardzo się cieszy właściwie ze wszystkiego. Apetyt mu dopisuje.Zarejestrowałem się na dogomanii i czekam na potwierdzenie danych rejestracyjnych żeby móc wkleić zdjęcia (jeszcze ich nie mam ale zrobię).Pozdrawiam,Jacek

Posted

jo_joanna napisał(a):
aż łzy ze szczęścia leję!! wierzyłam, że wreszcie trafi do swojego domku :loveu:
A gdzie pan go wypatrzył, jak to w ogole było itd itp, aż nie wiem o co pytać z tej radośc!!

Pan wypatrzył Brutusa w ogłoszeniach już miesiąc temu, a ponieważ Brutus jest psem wyjątkowym, Pan nie mógł o nim zapomnieć.... No i... zabrał go do Lublina... :)

Posted

Poznajecie mnie? To ja, Wasz Bruts :loveu:
Witam Was wszystkich z mojego nowego domku. Mieszkam teraz na wsi 3km od Lublina. Mam teraz swój dom, swoje posłanie, swoją miseczkę ciepłego jedzenia..może to i niewiele ale to był mój sen, który wypełniał mi każdą noc przez wiele lat. I dzięki Wam mój sen sie spełnił..znaleźliście mi nowy dom. Ocaliliście mnie przed śmiercią bo miałem być uśpiony. Żadne słowo "dziękuje" nie odda Wam mojej wdzięczności ale moja wdzięczność dla Was nie zna granic..
Przesyłam Wam kilka zdjęć z mojego nowego domu, na niektórych z nich jestem z moimi koleżankami z, którymi mieszkam. Ta wielka ruda z mordą zabójcy do wynajęcia to Berta..jest kochana, wygląda tylko tak wrednie ale ma złote serce, pozwala mi nawet wyjadać ze swojej miseczki :loveu:
Ta druga z białą grzywą to Sally, prawdziwa dama..traktuje mnie serdecznie i życzliwie. Ją też kocham :loveu:

Posted

Cieszę się Brutusku, że udało Ci się znaleźć tak fantastycznych Ludzi :loveu:

Szczerze mówiąc trafiło Ci się jak ślepej kurze ziarno :evil_lol:
Przekaż swoim Państwu ukłony od nas i zorientuj się, jeśli możesz, czy da radę ich sklonować :evil_lol: Problem z bezdomnością psów mielibyśmy z głowy :roll:

A to też dla Twoich Państwa (oprócz ukłonów) :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

aaaaa!
dlaczego nie miałam powiadomienia o nowych postach!!

matko, cudne zdjęcia,aż się łezki w oczach kręcą ze szczęścia!
Brutusku bądź grzeczny i opiekuj się paniami :loveu:

ach, gdyby więcej takich ludzi jak Twoi Państwo...

EDIT:
Brutus na metamorfozach
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9035538#post9035538
nie mogłam się powstrzymać,
a oczy same "się pocą" gdy się patrzy na Jego radosne zdjęcia...

Posted

Brutus jest teraz Panem na włościach i ma pod opieką psie Damy;).
Tak bardzo się cieszę, że jest już szczęśliwy we własnym domku.

Niskie ukłony czapką do ziemi, dla Panciostwa Brutusa.
Jesteście wspaniali!