Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MarzenaTkacz']Kochani Dogomaniacy !

Wczoraj Oddział w Legionowie został poinformowany, iż Państwo Tatiana i Gienadij Sipiaginowie, nie przyjadą na wystawy w Legionowie (Klubowa Sznaucerów i Krajowa Jesienna), zatem oddział staną przed szybka decyzją KOGO zaprosić.
Piszę co następuję
Na Klubowej Sznaucerów będzie Pani Bożena Kowalska-Malitka i Pan Danilo Giorgio.
Na Krajowej Pan Zdzisław Kitliński i Pan Danilo Giorgio.

Uległ zatem częściowo podział na rasy w grupie II i III.
A oto dla przypomnienia proponowany podział na rasy:

[B][FONT=Times New Roman]GRUPA II[/FONT][/B]
[FONT=Times New Roman][B]1. [/B][B]Ewa Bukład [/B][/FONT]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Wyżeł Niemiecki Długowłosy GRUPA VII[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Wyżeł Niemiecki Krótkowłosy GRUPA VII[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Entelbucher Sennenhund [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Duży Szwajcarski Pies Pasterski [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Owczarek Kaukaski[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Owczarek Środkowoazjatycki[/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Pirenejski Pies Górski [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Shar Pei [/FONT][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][FONT=Times New Roman]Tosa Inu[/FONT][/SIZE][/B][/quote]

Nie mysle, zeby wlasciciele Kaukazow i Azjatow byli zadowoleni z wyboru sedziny, poniewaz sedziuje nas najczesciej w tym roku.... :shake: Do Sopotu nie przyjchal sedzia Burykin i na zastepstwo rowniez dano Pania Buklad. A potrzeba nam rowniez ocen od innych sedziow.
Czy nie mozna by przezucic Owczarkow Kaukaskich sedziemu Piotrowi Krolowi ???

• Replies 278
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gonia']Niestety,na wystawie nie możesz tego zrobić.Wg nowego regulaminu,dziecko musi być zgłoszone i ujęte w katalogu.[/quote]

A czy mogę zapytać, gdzie mogę znaleźć ten regulamin? :razz: Przydałoby się wiedzieć na przyszłość - większość ZK nie stosuje się do tego i nie wiedziałam, że to jest niezgodne z przyjętym regulaminem...:oops:

Posted

[quote name='Gra...']A czy mogę zapytać, gdzie mogę znaleźć ten regulamin? :razz: Przydałoby się wiedzieć na przyszłość - większość ZK nie stosuje się do tego i nie wiedziałam, że to jest niezgodne z przyjętym regulaminem...:oops:[/quote]
[URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL]
Regulamin Konkursu Młody Prezenter pkt 3.

Posted

[quote name='Gonia'][URL="http://www.zkwp.pl"]www.zkwp.pl[/URL]
Regulamin Konkursu Młody Prezenter pkt 3.[/quote]

Dzięki za odpowiedź!

Szczerze powiedziawszy Legionowo jest pierwszym oddziałem, który stosuje się do tego regulaminu. Większość oddziałów ZK "robi co chce" i "jak chce"... ale teraz będę wiedzieć na przyszłość, co z tym zrobić.

Posted

[quote name='Agasia']Corcia w mlodziezy? To prawdopodobnie będe konkurować z corcia... :evil_lol:[/quote]
ba, że w młodzieży :evil_lol: ale ja nie wystawiam :eviltong: będziesz z Pasją? :)

Posted

[quote name='Gra...']Dzięki za odpowiedź!

Szczerze powiedziawszy Legionowo jest pierwszym oddziałem, który stosuje się do tego regulaminu. Większość oddziałów ZK "robi co chce" i "jak chce"... ale teraz będę wiedzieć na przyszłość, co z tym zrobić.[/quote]Nie wiem,czy to komplement,czy nie?:evil_lol: Jesteśmy tu od tego,żeby Wam pomóc i rozwiać wątpliwości.Jeżeli choć w części nam się to udaje,to już jakiś sukcesik;)
Wszystkim wystawiającym,życzę powodzenia i pięknej,słonecznej pogody:bigok:

Posted

[quote name='Gonia']Nie wiem,czy to komplement,czy nie?:evil_lol: Jesteśmy tu od tego,żeby Wam pomóc i rozwiać wątpliwości.Jeżeli choć w części nam się to udaje,to już jakiś sukcesik;)
Wszystkim wystawiającym,życzę powodzenia i pięknej,słonecznej pogody:bigok:[/quote]

Mimo, że takie podejście do regulaminu troszkę pokrzyżowało mi plany, ale... za "gapowe" się płaci. :razz:
Jestem pełna podziwu dla wszystkich pracujących w ZK w Legionowie! :lol:
Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź! :multi:

Posted

[quote name='Gra...']Mimo, że takie podejście do regulaminu troszkę pokrzyżowało mi plany, ale... za "gapowe" się płaci. :razz:
Jestem pełna podziwu dla wszystkich pracujących w ZK w Legionowie! :lol:
Dziękuję za szybką i konkretną odpowiedź! :multi:[/quote]Przykro mi,że tak się stało,ale to regulaminowe podejście,pozwala uniknąć wielu nieporozumień.
Plan sędziowania będzie podany na stronie.Dajcie nam jeszcze małą chwilkę;)
Dziękujemy za komplementy:oops:

Posted

Witam,
A kto sędziuje pudle średnie?
Nie widzę ich na pierwszej stronie w grupie 9.
Zgłosiłam swoją sunie Coffe Brown Teschiro. - pudel średni brązowy
dostałam potwierdzenie zgłoszenia mailem,
czy istnieje możliwość sprawdzenia czy dotarł rodowód i dowód wpłaty przesłany mailem?
Pozdrawiam
Marzena Brzeska Jasiuk

Posted

[quote name='talut']zgłosiłam, ale ja jej nie wystawiam ;) chcę zobaczyć, jak pójdzie gdy Monulec wystawi się z kimś innym ;)

[/QUOTE]

Srednio rozumiem takie posuniecie ale ok... :cool1:

agabass - juz ci odpisalam na PW :)