giselle4 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Dostałem na imie Azar,jestem jednym z wielu w tym schronisku nie mam domu,człowieka do kochania ,swojej smyczy ani obrozy ,nie mam posłanka ani kawałka podłogi jestem sierota,samotnosc jest straszna wiec ...po co zyc? Od 2 tygodni mam michelle,wiem ze na nia moge liczyc wezmie na spacerek przytuli powie dobre słowo pocieszy moja skolatana głowe. Panie Boże, nie jestem aniołem, dziś niewielu jest takich na świecie, może ci, co na ziemskim padole pokochali zwierzęta i dzieci. Jestem zaszczepiony o odrobaczony ,mam ksiazeczke zdrowia ,nawet z fotografia i miski z jedzeniem i piciem ale ...nie mam nic swojego nie oczekuje zbyt wiele-domu a moze az za wiele chce tylko kochac i byc kochanym...i nie jest dla mnie wazne czy moj pan bedzie biedny czy bogaty ja zawsze bedę przy nim ,nawet kiedy los zesle nas na tułaczke Ja bede jego kocem,opiekunem,kolega,jest strozem i towarzyszem niedoli ale to jest marzenie ,iluzja ktora trzyma mnie przy zyciu juz 2 miesiace w schronisku..... michelle mi obiecala ze znajdzie mi człowieka wiec czekam ...ja mam czas ale modle sie cichutko aby ona dotrzymala slowa. Panie Boże, nie proszę dla siebie, znajdź jej jakąś osobę przyjazną, by głodna i smutna nie była i żeby przy kimś bezpiecznie mógła zasnąć. Ja mam tylko 2 lata jestem smutnym wynędznialym psiakiem pieskiem ktory jeszcze ma marzenia jeszcze ma wiare. POMOZCIE MI ....PROSZE 664 315 852 74 83 11 800-Jasia [email protected] Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 piekne ale smutne oczy za kratami ide na specerek z michelle Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 upadla bo szarpałem;) ale teraz ide ladnie kocham specerki Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 zapraszam cioteczki do Azarka:) Quote
andegawenka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='giselle4']zapraszam cioteczki do Azarka:) Gis....nie spoczniesz? Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 [quote name='andegawenka']Gis....nie spoczniesz? nie moge sama to wiesz;) Quote
andegawenka Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 [quote name='giselle4']nie moge sama to wiesz;)[/QUOTE] ...dobrze że ja już wiekowo na bocznym torze, bo nie zniosłabym już samego oglądania tych bied w realu... Quote
giselle4 Posted December 11, 2010 Author Posted December 11, 2010 PRZEPRASZAM AZARKU ciotki kochane potrzebuja dziewczyny pomocy kogos kto zrobi wizyte przed adopcja OKOLICE JELCZA LASKOWI-OŁAWY..... prosze o propozyje kto moze? to by i zyc psiaka.....:smile: Quote
Mysza2 Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Fajny ten biedul i taki smutasek :-(:-( Quote
Nadziejka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [FONT=Arial Black]Piekny onci oj pieknyyyyy i ,,malutek,, hihi ...ale cudnie Gisuniu ze ma Michelcie do spacerkow :thumbs::bye:cudo dziewczyna:loveu:[/FONT] Quote
andegawenka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='ewa gonzales'][FONT=Arial Black]Piekny onci oj pieknyyyyy i ,,malutek,, hihi ...ale cudnie Gisuniu ze ma Michelcie do spacerkow :thumbs::bye:cudo dziewczyna:loveu:[/FONT] Piekny i delikatny,więc cały cza myślałam że to dziewczynka Quote
giselle4 Posted December 12, 2010 Author Posted December 12, 2010 wykupilam jemu 30 ogołoszen:) Quote
andegawenka Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote name='giselle4']wykupilam jemu 30 ogołoszen:) a kase masz? Quote
giselle4 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 [quote name='andegawenka']a kase masz? mam ,dziekuje:) Quote
giselle4 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 fochu napisał(a):Grażynko jak pomoc potrzebna to mów jak zrobie ładną fotke to ozdobisz tak jak Nesi i Lejdi ok? Quote
wieso Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 a my z wizyta, ma chlopak krzepe...napewno tak sie cieszyl ze idzie na spacerek ze dyndolil calym soba.... Quote
giselle4 Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 wieso napisał(a):a my z wizyta, ma chlopak krzepe...napewno tak sie cieszyl ze idzie na spacerek ze dyndolil calym soba.... Tak,zanim michelle jego zapieła na linke juz lezala w zaspie:) Quote
fochu Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 giselle4 napisał(a):jak zrobie ładną fotke to ozdobisz tak jak Nesi i Lejdi ok? jasne :) nie ma problemu :) zatem czekam na foteczkę Quote
Recommended Posts