Madzialajda Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 wiecie, Ares to przydreptal kiedys za mna i mojaj siotra. wszedl na klatke i nie chcial wejsc wyzej niz na parter. probowalam mu dac jeesc i pic, ale nie byl zainteresowany, przeczekal deszcz i szybko poszedl w swoja strone.... Quote
Majaa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 *Gajowa* napisał(a):Czy planujecie sterylizację Almy ? Ona niedługo znów bedzie miała cieczkę... Oczywiście Jak tylko Mała wróci na skwerek po sterylce i przetrzymaniu u weta to tego samego dnia pójdzie na sterylkę Alma Quote
Radek Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Almo poszukaj domku na pierwszej stronie. Quote
Kar0la Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 Majaa napisał(a):Oczywiście Jak tylko Mała wróci na skwerek po sterylce i przetrzymaniu u weta to tego samego dnia pójdzie na sterylkę Alma Tak bym chciała, żeby Alma po sterylce pojechała prosto do nowego domu. Quote
Majaa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Kar0la napisał(a):Tak bym chciała, żeby Alma po sterylce pojechała prosto do nowego domu. Ja też :roll: Quote
Majaa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Własnie dostałam maila Ares jest zaszczepiony przeciw wściekliźnie. Almie udało się podać jedynie zastrzyk hormonalny ! Więc na razie zamiast sterylki Almy ..... coś wymyślę. Może jamnior John z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30350, bo on chyba będzie wymagał leczenia Albo może uda mi się weta namówić na przetrzymanie dwóch psów z wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2113946 Czuję się, jakbym puzzle układała :mad: :mad: :mad: Ah no i coś dziwnego w mailu od Klusek04 było ... o szczeniorku, który zamieszkał obok Almy, ale ja go nie widziałam, choć taksówkarze coś na ten temat mówili, że bywa ... W każdym razie został zaszczepiony p/wściekliźnie Quote
Majaa Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Ares ma swój wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2119476 Quote
*Gajowa* Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alma śliczna, dojrzała ONka szuka domku. Quote
Kar0la Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Czemu nikt jej nie chce? To taka ładna sunia. Quote
Madzialajda Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Alma, do gory, moze tym razem ci sie poszczesci... Quote
Madzialajda Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Almusia, na pierwsza storne! moze tym razem ktos cie wypatrzy! Quote
Kar0la Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Nikt nie potrzebuje stróżującej suni? Quote
Madzialajda Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Kar0la napisał(a):Nikt nie potrzebuje stróżującej suni? naprawde nikt? Quote
Radek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Na pewno ktoś potrzebuje ONeczki. Almo pokaż się na pierwszej stronie, może ktoś właśnie potrzebuje takiej fajnej suni. Quote
Madzialajda Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 skacz na pierwszą! może tym razem ktoś cię wypatrzy?... Quote
Majaa Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Almunia na pierwszą !!! Co słychać u Figi? Quote
Kar0la Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 Majaa napisał(a):Almunia na pierwszą !!! Co słychać u Figi? No właśnie. Co??? :roll: Quote
Radek Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 ONeczka Alma jest w pilnej potrzebie. Bardzo potrzebuje domu. Quote
Radek Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Alma poszukuje domu. Jesień coraz bliżej. Quote
Recommended Posts