dreamer Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 cieszę się, że ogłoszenia są dobre. Wola, gdyby któryś z pracowników zgodził się dać prywatny numer, daj znać i dodam do ogłoszenia Quote
Wola Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Oj Żabuś skikaj na pierwszą.Dam znać jak tylko się dowiem Quote
Wola Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Katrin w Rumii u wetów pozostawia ogłoszenia:) Ja dziś też dam rodzicom do pracy ogłoszenia i sama zajrzę do wetów bo dwóch mam pod nosem a dalej się przejdę lub przejade bo kończe lekcje bardzo wcześnie i mam kupę czasu więc wyciągnę kogoś znajomego(bo ja gaduła jestem i nie umiem dlugo iść i nic nie mówić:oops:) Quote
kaerjot Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Może spróbuj jeszcze w sklepach zoologicznych, przy okazji pogadasz, bo przecież wszyscy chcą wiedzieć co i jak. Quote
Wola Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Pewnie:)Akurat chyba jeszcze nigdy nie trafilam na niefajną obsługę w zoologach więc myśle ze tam tez nie będzie problemu Quote
kaerjot Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Żabka będzie się teraz uśmiechać do nas z wystaw sklepowych. Jak milutko Quote
Wola Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Przepraszam...Nie rozwiesiłam niestety dzisiaj ogłoszeń.Postaram się to jk najszybciej nadrobić ale poprostu nie byłam w stanie od powrotu do domu ze szkoły dowiedziałam sie o przykrych sprawach rodzinnych i szybko musiałam jechać...Jak tylko będę znowu w domu to się tym zajme Quote
Wola Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Żaba siedziala dzisiaj schowana w budzie co jest do niej niepodobne bo zazwyczaj wyleguje sie na widoku Quote
Wola Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Biadna,kochana sunia czeka na dom.Przed nią jeszcze najpiękniejsze lata życia.Będzie wiernym kompanem wzamian za odrobinę miłości.Czy ktoś ją pokocha?? Quote
Wola Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Skacz Żabunia,bo noce coraz zimniejsze...Pogoda robi się coraz brzytsza i strach zeby taka malutka krotkowłosa pieseczka marzła w budzie w schronie... Quote
Wola Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Skacz Żabuniu.Pierwsza stronka a wraz z nią domek napewno gdzieś czeka Quote
Wola Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pierwsze ogłoszenia już zawisły;) Wet,zoologiczne,jeden serwis na przymorzu i często uczęszczany sklep w którym szefostwo mnie zna,ma już ogłoszenie o naszej Śliczności.Na dziś tyle mogłam.Chcę się jeszcze wybrać do takich większych sklepów jak geant,real czy tesco gdzie są małe zoo.Tam dużo ludzi chodzi więc myśle ze dobre miejsce na reklamowanie psinki;) Quote
Wola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Dziś po szkolę Żabcia powinna zawisnąć w tych większych marketach;) Zależy to od tego czy czas znajdę,bo ostatnio lipnie z nim.Ale się postaram Żabcia potrzebuje domku. Quote
kaerjot Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Żabciu, Wola się tak stara, bądź grzeczną panną i rozkochaj w sobie kogoś. Quote
Wola Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Oj Żabcia znajdzie domek napewno;) nie ma co bekusiać;) Quote
Wola Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ulala...ale się Żabuni spadło na dól...Tak nie wolno Quote
akucha Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ojojojoj :-( Żabko, co to będzie, dlaczego tak długo o dom prosisz!?!?!? Quote
Recommended Posts