Jump to content
Dogomania

Slodka czekoladka, na zimowe dni........juz w swoim domku rozrabia!!!

Recommended Posts

Posted

Katrin w Rumii u wetów pozostawia ogłoszenia:) Ja dziś też dam rodzicom do pracy ogłoszenia i sama zajrzę do wetów bo dwóch mam pod nosem a dalej się przejdę lub przejade bo kończe lekcje bardzo wcześnie i mam kupę czasu więc wyciągnę kogoś znajomego(bo ja gaduła jestem i nie umiem dlugo iść i nic nie mówić:oops:)

Posted

Przepraszam...Nie rozwiesiłam niestety dzisiaj ogłoszeń.Postaram się to jk najszybciej nadrobić ale poprostu nie byłam w stanie od powrotu do domu ze szkoły dowiedziałam sie o przykrych sprawach rodzinnych i szybko musiałam jechać...Jak tylko będę znowu w domu to się tym zajme

Posted

Biadna,kochana sunia czeka na dom.Przed nią jeszcze najpiękniejsze lata życia.Będzie wiernym kompanem wzamian za odrobinę miłości.Czy ktoś ją pokocha??

Posted

Skacz Żabunia,bo noce coraz zimniejsze...Pogoda robi się coraz brzytsza i strach zeby taka malutka krotkowłosa pieseczka marzła w budzie w schronie...

Posted

Pierwsze ogłoszenia już zawisły;) Wet,zoologiczne,jeden serwis na przymorzu i często uczęszczany sklep w którym szefostwo mnie zna,ma już ogłoszenie o naszej Śliczności.Na dziś tyle mogłam.Chcę się jeszcze wybrać do takich większych sklepów jak geant,real czy tesco gdzie są małe zoo.Tam dużo ludzi chodzi więc myśle ze dobre miejsce na reklamowanie psinki;)

Posted

Dziś po szkolę Żabcia powinna zawisnąć w tych większych marketach;) Zależy to od tego czy czas znajdę,bo ostatnio lipnie z nim.Ale się postaram Żabcia potrzebuje domku.