ani@ Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Sprawdzamy dom dla Bonza kciuki proszę zacisnąć i nie puszczać! do odwołania :kciuki: Quote
Agmarek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 O mamusiu :kciuki: dużo kciuków trzymam :bigok: Quote
ElzaMilicz Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Agmarek Ty lepiej wproś się na herbatkę zanim Bonzo jeszcze w DT. Poznać anioła i aniołeczki to wielka przyjemność. :cool3: Quote
ani@ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Buziaki od Bonza http://www.youtube.com/watch?v=uNXhrCe4gWs Quote
Agmarek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Elza jak ja bym do Ani zawitała, to mogłabym wyjść trzymając pod pachą jej dziecię o pięknych blond włoskach :diabloti: więc nie wiem czy to jest wskazane :evil_lol: Jutro jadę na narty :eviltong: Aniu film śliczny. Aż ciężko uwierzyć patrząc na tego psa że jest ślepy :shake: Quote
ani@ Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Dziecka nie polecam bo jest w takim wieku że strasznie jęczy :p Quote
Milla.j Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 ani@ napisał(a):Dziecka nie polecam bo jest w takim wieku że strasznie jęczy :p Z doświadczenia, na własnej osobie, mogę jeszcze dodać, ze to nie mija z wiekiem:diabloti: ale kciuków nie puszczam:happy1: Quote
Agmarek Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Nic nie szkodzi. Mam dwoje :razz: i ten młodszy egzemplarz jest hmm... wyjątkowo...uzdolniony. Dzisiaj np. wrzeszczy do mnie z łazienki z pretensją w głosie" Mamo! To mydło się nie pieni!" Wpadam więc do łazienki, bo to przecież taka Zosia-samosia w męskim wydaniu że nawet do kąpieli rozebrać się nie da, a tu moje małoletnie dziecko całe na biało wysmarowane, tylko oczy widać, a w wannie pływa pusta butelka...półlitrowej odżywki do włosów :evil_lol: Nic mnie już nie zaskoczy :diabloti: Quote
kinga Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Agmarek napisał(a):Nic nie szkodzi. Mam dwoje :razz: i ten młodszy egzemplarz jest hmm... wyjątkowo...uzdolniony. : To nie mija :shake:. Mój młodszy egzemplarz również jest wyjątkowo uzdolniony :diabloti:. Zaczął ostatnio nosić do szkoły komórkę, po tym, jak go przez nieuwagę pani zamknęła w klasie i poszła do domu :evil_lol:, a on nie miał jak się wydostać. Ledwie doszedł do szkoły, dostaję smsa o treści: "Alarm!!! Mam na jutro przeczytac Pinokia!!!" - co się tłumaczyło: Przewal wszystkie księgarnie w Koszalinie i kup mi go koniecznie natychmiast, bo w szkolnej bibliotece nie ma, a na śmierć zapomniałem, ze 2 miesiące temu był zadany. Odstawiałam dziś do szkoły, proszę na odchodne: nie szalej, nie zgub WF-u, nie chowaj się w szatni, nie zaczepiaj dziewczyn, etc. Po dwóch godzinach dostaję smsa: "Zginął mi WF. Masz z tym coś wspólnego???". Odpisałam pedagogicznie: "Urwę łeb, jak nie znajdziesz." Dostałam odpowiedź: "Urwij, bo nigdzie nie mogę znaleźć." Wybaczcie tę dygresję, ale natchnęło mnie, że nie tylko ja tak mam ;). A co u ślepaka, ani@? Quote
ani@ Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 UWAGA! UWAGA! kciuki można puścić -BONZO ma dom!!!! teraz pozostaje transport słodziaka. Nie wiem komu dziękować za wizytę przedadopcyjną - ale dziękuję bardzo!!! Elza, Camara Wy to wiecie! Quote
Agmarek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Super!!! Super!!! :multi: Ekstra wieści!!! :multi: Ani@ napisz coś więcej, bo tu jajo zniosę! Gdzie? Kiedy? Co? Kinga...a propos Twojego "dzieciątka" dzięki że mnie uświadomiłas co mnie czeka już za kilka lat :roll: chyba go przywiążę do kaloryfera i zażądam nauczania indywidualnego :diabloti: Quote
ani@ Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nic nie powiem ;) [SIZE="1"]cierpliwości ale na osłodę... Quote
Agmarek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Ach Ty...sadystko...:mdleje: Jak możesz się tak nad nami pastwić?! :shake: Quote
ani@ Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 zaczekaj do 14-go Uploaded with ImageShack.us Quote
Agmarek Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Zaczekam. Zaczekam. nie mam wyjścia :motz: Aniu Bonzak przy Was - to zupełnie inny pies :loveu: Quote
ani@ Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 [SIZE="5"]Za chwilę przyjedzie do nas kolejny zaniedbany i potrzebujący troski Berneńczyk! Przez 3 miesiące pomogliśmy 30 psom. Pod naszą opieką jest ich teraz 7. Nasza Fundacja nie otrzymuje żadnych dotacji i subwencji! Obecnie brak środków finansowych na koncie wiąże nam ręce i uniemożliwi przyjmowanie, otaczanie opieką i leczenie SZWAJCARÓW. Wszyscy w Fundacji działamy jako wolontariusze! Quote
ElzaMilicz Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='ani@']UWAGA! UWAGA! kciuki można puścić -BONZO ma dom!!!! teraz pozostaje transport słodziaka. Nie wiem komu dziękować za wizytę przedadopcyjną - ale dziękuję bardzo!!! Elza, Camara Wy to wiecie! Annie od Fiony z Częstochowy. :-) Quote
ani@ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 W piątek Bonzo pojechał do NOWEGO DOMU! :loveu: Zamieszkał w Częstochowie Fotka z nowego domu :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Cudne nasze słoneczko :multi: i już się na łóżku wyleguje? :cool3: Quote
ani@ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Bonzaczkowi szepnęłam do ucha, żeby grzeczny był na maxa :p no to się wczuł w rolę i pilnuje, by nowej pańci łóżko się nie wychłodziło :eviltong: Quote
3 x Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ani@ napisał(a):Bonzaczkowi szepnęłam do ucha, żeby grzeczny był na maxa :p no to się wczuł w rolę i pilnuje, by nowej pańci łóżko się nie wychłodziło :eviltong: moj michas za to na łózku nie wysiedzi, za goraco mu i dobrze :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ani@ napisał(a):pilnuje, by nowej pańci łóżko się nie wychłodziło :eviltong: Aaa...to co innego :razz: przepraszam. przepraszam :lol: Quote
ani@ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Mamy nowego berneńczyka pod opieką http://www.dogomania.pl/threads/200363-Elman-berne%C5%84ski-pies-pasterski Quote
Agmarek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 O masz...następna bida :roll: A jak się ma Bonzak w nowym domku? Quote
Recommended Posts