Agmarek Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ani@ napisał(a):Na temat Bonza same ochy i achy ;) No...wiadomo :cool3: Cud pies w cudnym dt, a teraz cudny ds :evil_lol: więc nie może być inaczej :eviltong: Cieszę się bardzo. Quote
ani@ Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Może byś ten cudny DT kiedyś odwiedziła? :loveu: Quote
Agmarek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 ani@ napisał(a):Może byś ten cudny DT kiedyś odwiedziła? :loveu: Jestem zaatakowana :oops: i zapędzona w kozi róg :evil_lol: Jasne że odwiedzę, bo jeśli tego nie zrobię to mi jedna taka łeb urwie :evil_lol: tylko schowaj tego blond aniołeczka bo nie wiem czy oprę się pokusie uprowadzenia jej w torebce :eviltong: Edit: Myślisz że się zmieści do torebki? czy lepiej wziąć walizkę? :razz: Quote
ani@ Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Agmarku coś dźwiękoszczelnego musisz wziąć aniołeczek drze się w niebogłosy przy każdej okazji :evil_lol: Quote
Agmarek Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='ani@']Agmarku coś dźwiękoszczelnego musisz wziąć aniołeczek drze się w niebogłosy przy każdej okazji :evil_lol: E tam...ja już zaprawiona w bojach jestem. Też mam taki egzemplarz w domu :diabloti: tak więc...czy się będzie darło jedno czy dwoje to już nie zrobi mi różnicy :evil_lol: Quote
Recommended Posts