Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kajtusia już nie ma. Odszedł w nocy, nie dożył nawet końca kwarantanny.
Jestem wściekła z bezsilności i bezradności. Jego właścicielom życzę zajebiście smacznej ryby, niech się udławią.
Nie zapomne właścicielowi, którego napewno spotkam w Bielawie, pożyczyć spokojnej starości kiedy odchowa swoje dziecko... chrzczone w tym samym dniu i kościele co moja Karolina.

Nie ma już Kajtusia. Tak zakończył żywot, samotnie i bezdomnie.

Biegaj po zielonych łąkach, zapomnij o życiu na ziemi :(

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Kajtusia już nie ma. Odszedł w nocy, nie dożył nawet końca kwarantanny.
Jestem wściekła z bezsilności i bezradności. Jego właścicielom życzę zajebiście smacznej ryby, niech się udławią.
Nie zapomne właścicielowi, którego napewno spotkam w Bielawie, pożyczyć spokojnej starości kiedy odchowa swoje dziecko... chrzczone w tym samym dniu i kościele co moja Karolina.

Nie ma już Kajtusia. Tak zakończył żywot, samotnie i bezdomnie.

Biegaj po zielonych łąkach, zapomnij o życiu na ziemi :(

Biedny Kajtuniek...porzucone, psie serduszko, nie wytrzymało:-( pękło z bólu i tęsknoty...:-(

Posted

Paula95 napisał(a):
Nie wiem po prostu, co mam napisać. Łzy napływają mi do oczy, a z drugiej strony jestem tak wściekła na tych "ludzi", którzy go oddali... ;(

Kajtusiu;( ;(

"Ci ludzie" nie zasłużyli na nic dobrego.Życzę im tylko wracki.Żeby wróciło się to, co wysłali.I jeszcze życzę im wszystkiego "co najgorsze"

Posted

Biedny staruszek :-( Jest mi bardzo bardzo smutno.:-(
Brak mi slow aby wypowiedzec, czego zycze jego bylym włascicielom.
Chyba samotnej smierci pod mostem, gdy juz beda starzy.

Posted

Zaglądalam kilka razy na wątek Kajtusia a teraz czytam,że nie ma go już ...Smutne to bardzo.:-( A jego bylym wlaścicielom życzę ,by mieli taki los,jaki zgotowali swemu psu.................Zegnaj Kajtusiu.Za TM nie będziesz już samotny i smutny.

Posted

I mnie jest bardzo smutno, wiadomosc o jego odejsciu rozbila mnie na kawalki. Nie moge sie zebrac i nic mi nie idzie.
On jest juz spokojny i miejmy nadzieje nigdy nie zaznal takiej krzywdy jak mloda suczka z Niemczy. Jestem w kontakcie z domem, ktory ją uratowal i wyslal list do redakcji Doba.pl:
http://ddz.doba.pl/?s=subsite&id=15949&mod=1

Chce zawiezc karme, tran i zwirek, poniewaz mala boi sie wychodzi na dwor :(

Posted

a mnie tak mało tu było ,ale łzy same płyną do oczu że nie zdążyłeś poznać ludzi z tej dobrej strony :(
ale tam za tęczowym mostem masz masę rąk które głaszczą ,przytulają i mówią jakim cudownym psem jesteś !

Posted

Nie ma już na tym świecie Kajtka...:-(:-(:-( Może przez te ostatnie dni wierzył, że to jakaś pomyłka, że Pan zaraz wróci po niego? I gdy czekał kolejny już dzień, to zrozumiał, że to nie nastąpi, i wtedy odszedł? Jedynie możemy domyślać się, co musiał przeżywać...

A Państwo, którzy go się pozbyli? Zapewne w toku przygotowań do uroczystej, rodzinnej Wigilii...

Posted

Szkoda, ze nie mam okazji powiedziec im w twarz, jacy sa podli. Choc Swieta to okres wybaczania, ale chyba nie dla takich ludzi...
Nie moge zapomniec o tym biednym psiatku...:-(

Posted

UBOCZE napisał(a):
Nie ma już na tym świecie Kajtka...:-(:-(:-( Może przez te ostatnie dni wierzył, że to jakaś pomyłka, że Pan zaraz wróci po niego? I gdy czekał kolejny już dzień, to zrozumiał, że to nie nastąpi, i wtedy odszedł? Jedynie możemy domyślać się, co musiał przeżywać...

A Państwo, którzy go się pozbyli? Zapewne w toku przygotowań do uroczystej, rodzinnej Wigilii...

Zgadzam sie z Toba, tak wlasnie wyobrazam sobie jego pobyt w schronie - czekanie na ukochanego Pana, ogromna tesknota i strach a kiedy zrozumial, ze to koniec, ze zostal porzucony...odszedl. Placze za kazdym razem jak tu zagladam, Kajtek stał sie kolejnym symbolem porzucenia i bezduszności, nie moge sie z tym pogodzic :(

Posted

Dopiero dziś trafiłam na ten wątek, strasznie mnie dobiła historia biednego Kajtusia. :(

Żegnaj Kajtku.
[*] Oby Twoi okrutni właściciele doświadczyli podobnego losu na stare lata.

Posted

Pamiętam o Kajtusiu.To taki ulubiony "mój typ"Może lepiej nie odwiedzać, bo serce bardzo boli.Szczególnie jak tych staruszków kilka się pożegnało....