giselle4 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Zapisuje Myszko bo juz sa na koncie-20zl dla Amcia bardzo dziekuje:) Quote
Martika&Aischa Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 I ja dotarłam w końcu do słodziaka Amorka :) Ponieważ w spadku po naszym kochanym Madoxie została nam do rozdysponowania suma 87,50 gr to chętnie przeznaczymy ją dla chłopaka :) Grażynkę poproszę o numerek konta chociaż tak pomożemy ....niech Amorek nie tonie w długach. A Amorkowi przesyłam mnóstwo uścisków :* Quote
giselle4 Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Martika@Aischa']I ja dotarłam w końcu do słodziaka Amorka :) Ponieważ w spadku po naszym kochanym Madoxie została nam do rozdysponowania suma 87,50 gr to chętnie przeznaczymy ją dla chłopaka :) Grażynkę poproszę o numerek konta chociaż tak pomożemy ....niech Amorek nie tonie w długach. A Amorkowi przesyłam mnóstwo uścisków :*[/QUOTE] Dziekuje kochana Acio tez bardzo i macha ogonkierm:) Quote
giselle4 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 (edited) Zuziu,dzisiaj przeleje pieniazki za marzec Edited March 3, 2012 by giselle4 Quote
giselle4 Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 Pieniazki juz na koncie u Ciebie Zuziu bardzo dziekuej za pomoc wszystkim darczyncom Amorek bazpieczny nastepny miesiac Jestesmy na malutkim minusie Quote
Mysza2 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Marycha35']A tu jak zwykle milutko:):):)[/QUOTE] A bo u tych dzierżoniowsko - bielawskich ciotek tak już jest. Jakby nie one to już by mnie chyba tu nie było:) Quote
giselle4 Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 [quote name='Mysza2']A bo u tych dzierżoniowsko - bielawskich ciotek tak już jest. Jakby nie one to już by mnie chyba tu nie było:)[/QUOTE] ciocia my Ciebie kosiamy bo pomagasz nam stale ale nie tylko bo jestes mila ,dobra ,solidna i piekna:) Quote
Marycha35 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Ściski dla Wszystkich, kochanych, miłych i pięknych:);) Quote
giselle4 Posted March 6, 2012 Author Posted March 6, 2012 Amorek juz nie jest na minusie dziekujemy ciocia Martika@Aischa - spadek po Madoxie w wysokosci-87,50 bardzo dziekujemy Quote
zuziaM Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Amorciowi kupilam Hepacholine ( na watrobe ). Srtaruszkowi warto juz podawac takie wspomagajace prace watroby leki. Od jakiegos czasu juz mu podaje do jedzonka, ale juz mi sie skonczyla. Koszt buteleczki ( 60 tabl. ) - 11,20 zl Leku na stawy jeszcze jest ponad pol buteleczki. Dopiero jak sie skonczy, kupie Glukozamine w tabletkach. Quote
basia34 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 [quote name='zuziaM']Amorciowi kupilam Hepacholine ( na watrobe ). Srtaruszkowi warto juz podawac takie wspomagajace prace watroby leki. Od jakiegos czasu juz mu podaje do jedzonka, ale juz mi sie skonczyla. Koszt buteleczki ( 60 tabl. ) - 11,20 zl Leku na stawy jeszcze jest ponad pol buteleczki. Dopiero jak sie skonczy, kupie Glukozamine w tabletkach. Zuziu Ja te leki zalatwie u naszego weta i Grasia wysle do Ciebie ,prosze nie kupuj pieniazki przeznacz na co innego.Jak potrzebne jakies leki to pisz.Buziaki. Quote
zuziaM Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Bardzo dziekuje ! To oczywiscie nie musi byc akurat Hepacholina, ale jakis lek na watrobe. Quote
basia34 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Zagladam do Amorka ..Zuziu leki zalatwione i Grasia wysle. Jak cos potrzebne to pisz do mnie lub Grasi.Buziaki. Quote
giselle4 Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 ciocia Anula 42 przelala na Amorro -50zl Acio dziekuje juz w poscie rozliczeniowym Quote
zuziaM Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 basia34 napisał(a):Zagladam do Amorka ..Zuziu leki zalatwione i Grasia wysle. Jak cos potrzebne to pisz do mnie lub Grasi.Buziaki. Bardzo dziekujemy ! basia34 napisał(a):Cichutko zagladam do Amorka i Zuzi. 6,26 ... to juz nie trzeba tak cichutko. Ja juz na nogach, a Amorek ... no coz ... chlopak znow zakochany ... tym razem w Aszce .... Co ja mam z tym chlopakiem ! A to wszystko wina tego jego imienia !!!! Quote
Mysza2 Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 zuziaM napisał(a):chlopak znow zakochany ... tym razem w Aszce .... Co ja mam z tym chlopakiem ! A to wszystko wina tego jego imienia !!!! Chłopaka za młody nie wykastrowali to teraz musi się męczyć na starość. A imię to rzeczywiście ciotki trafiły:) Quote
Recommended Posts