giselle4 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 zuziaM napisał(a):Amunio dziekuje za zagladanie. Jejku, jaki to jest fajowy chlopak ! Naprawde ... rozsmiesza mnie i rozczula zawsze .... jest taka niezgrabka z niego .... ale jaka kochana ! Teraz sie mniej widujemy, bo Amcio krocej spaceruje. Poszweda sie troche i wraca do swojej budki. Kiedy ta zima sie wreszcie skonczy ????? !!!! Nam jest potrzebne juz slonko !!!!! Zuziu masz racje tej zimy nikt nie zapraszal sama przylazla;::) Quote
basia34 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zuziu wiemy ze On jest kochany i tez czekamy na Sloneczko i ciepelko. Quote
fiorsteinbock Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 giselle4 napisał(a):jest oglaszany ale bez oczka z chorymi nozkami jakie ma szanse? az sie boje odpowiedzi Nawet te zdrowe i mlode nie ciesza sie zainteresowaniem :( Dzieki cioteczkom Amciu jest bezpieczny i szzcesliwy. Quote
Marycha35 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zimie mówimy gromkie PRECZ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Amciu robimy co się da, żeby ci w ogonek było cieplej:) Quote
giselle4 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Amciu ,cieplutko podniose i niech ta zima idzie precz:*( Quote
Marycha35 Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 I ogonek :) Dziewczynki przepraszam, ale _Goldenek2 z Dogo szuka wolontariuszki ze schroniska w Mielcu. Znacie kogoś? Quote
Mysza2 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 fiorsteinbock napisał(a):Nawet te zdrowe i mlode nie ciesza sie zainteresowaniem :( Dzieki cioteczkom Amciu jest bezpieczny i szzcesliwy. Niestety nawet młode i zdrowe. Ale Amcia nikt już do rzeki nie wrzuci, niech sobie mieszka u Zuzi staruszek:) Ale wiesz co Edziu, jak czasem zdarza się cud i znajduje się domek dla takiego biedaka jak np Amorek to ja jestem spokojna że nie będzie zwrotu z adopcji. W przeciwieństwie do tego, jak znajdują domki szczeniaczki, albo rasowe, albo te uznawane za "śliczne" Quote
basia34 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Amorku dobrze Mysza pisze ,prawda.Ty odpoczywaj kochany. Quote
giselle4 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Amciu,dzisiaj robimy przelew Zuzi:) Quote
giselle4 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 i bardzo dziekujemy cioteczkom kamala-30zl Renata N -40zl* za wpalty oraz pamiec o Amciu Dziekujemy Quote
zuziaM Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Amus mimo tego mrozu i tak lubi spacerowac sobie kolo domu. Sama musze go odprowadzac do kojca wreszcie, bo by tak dreptal od rana do nocy. Dostaje teraz leki na stawy ( te przyslane ) plus dodatkowo na watrobe i witaminki. Mam nadzieje, ze w zdrowiu doczeka wiosny, a potem juz bedzie tylko lepiej. Quote
giselle4 Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 zuziaM napisał(a):Amus mimo tego mrozu i tak lubi spacerowac sobie kolo domu. Sama musze go odprowadzac do kojca wreszcie, bo by tak dreptal od rana do nocy. Dostaje teraz leki na stawy ( te przyslane ) plus dodatkowo na watrobe i witaminki. Mam nadzieje, ze w zdrowiu doczeka wiosny, a potem juz bedzie tylko lepiej. Zuziu,czy jestesmy cos winne za witaminki? Quote
giselle4 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Prosze o pomoc w piatek zostal przywieziony pieseczek maly z interwencji ma chipa ale to jakis dziwny chip Prosze pomozcie jego odczytac TROVAN UNIQUE 000 621 37 F4 Quote
basia34 Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dzieki Zuziu za dbanie o Amorka ,jak cos potrzebujesz to pisz ,napewno pomozemy .Buziaki. Quote
giselle4 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 ja podnios e...Amcio bezpieczny kolejny miesiac:) Quote
Marycha35 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Ufffff, dziękować dobrym duszkom;):):) Quote
Recommended Posts