Mysza2 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Do Amcia zaglądamy nawet jak nie piszemy:) Mam nadzieję że mu przeszły amory:) Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 a ja wiem ze jest bezpieczny i tez nie pisze ale jestem i czytam:) czasem pozebram Quote
giselle4 Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Amciu wieczorkiem na pierwsza smigaj Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 anula42 napisał(a):całuski dla kochanego Amorka w mokry nochal:) Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 podniose i napisze tylko ze pamietam Quote
zuziaM Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Czy ktos ostatnio do nas wysylal cos dla Amorka ???? Dostalam bezposrednio z firmy ( zamawiane przez internet ) - OLEJ Z DZIKIEGO LOSOSIA Z ALASKI , ale nie mam pojecia dla korego to jest psiaka .... Grazynko, dzieki za karme dla Szamanka. Jeszcze nie bylam, ale mam w aucie i zaniose, jak tylko bede miala chwilke. Ta kokarda .... zabojcza !!!! Quote
Mysza2 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Zuziu, a jak Amcio? Przeszły mu amory:):) Quote
zuziaM Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Amorek juz po jednych "amorach", ale ponowne w toku .... teraz moja mala Polunia ma cieczke .... Ona malutka i zachodzi sobie do Amorka przez dziure w siatce ( Amor sie w nia nie zmiesci, ale Polunia bez problemu ) ... no i Amorek znow spac po nocach nie chce tylko dziamdzia .... Quote
giselle4 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 za grudzien zaplacone:) z i zaczynamy zebrac Amorku o grosz na Nowy Roczek Quote
giselle4 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 zuziaM napisał(a):Amorek juz po jednych "amorach", ale ponowne w toku .... teraz moja mala Polunia ma cieczke .... Ona malutka i zachodzi sobie do Amorka przez dziure w siatce ( Amor sie w nia nie zmiesci, ale Polunia bez problemu ) ... no i Amorek znow spac po nocach nie chce tylko dziamdzia .... Moj biedny malutki ...:) Quote
Recommended Posts