ludwa Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ma rację Anita, wódki Jej dać;) Psa też trzeba kochać z rozsądkiem;) Myślę, że testy nie będą potrzebne, bo o się samo unormuje. Pewnikiem najwięcej w tym wszystkim stresu A co do własnych psów. Mój jemioł jeden chyba znowu zerwał wiazadło mięśnia w łapie i będzie ze 2 m-ące gojenia ale odpuszczę mu steryd i prześwietlenie tym razem;), chociaż nie liczę na to, że będzie wolniej biegł szczekać do bramy:) Niewyuczalny. Ale szybko biega, znaczy, że młody i zdrowy;) Jak o będzie łapa bolała, to miże trochę zwolni:) Quote
Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Jestem wielką fanką Gufika :) Jest tak piękny, że gdybym nie miala swojego osłowatego cudeńka nie wahałabym się nawet przez moment... Quote
idusiek Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 jak Gufek odrośnie to bedzie mial identycze uszy wiesz ?:) Quote
Ula83 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 heheheh, piękne te Twoje Cudeńko Andzike <3 <3 <3 ale dziewczyny Macie silne nerwy do tych wszystkich psich kontuzji... tylko pozazdrościć;) chociaż już się tych pięknych uszu nie mogę doczekać to Gufik ujął mnie nie tylko pięknym wyglądem, ale i super pozytywną osobowością - naprawdę. tak jak go opisywałyście, strasznie wesoły z niego słodziak i tyle od siebie daje miłości i radości... naprawdę trudno go nie kochać! więc jeśli będziecie chciały go jeszcze spotkać, będziecie musiały nas odwiedzić w Białym (Gufik bardzo zaprasza! :)) Quote
Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 idusiek napisał(a):jak Gufek odrośnie to bedzie mial identycze uszy wiesz ?:) Zmacałam Nelkowe uszy :) Bez kłaków są równie "krótkie" jak Gufiego ;) Zresztą Ida - przypomnij sobie uszy Biszkopta przed i po obcięciem ;) Ula83 napisał(a):heheheh, piękne te Twoje Cudeńko Andzike <3 <3 <3 chociaż już się tych pięknych uszu nie mogę doczekać to Gufik ujął mnie nie tylko pięknym wyglądem, ale i super pozytywną osobowością - naprawdę. tak jak go opisywałyście, strasznie wesoły z niego słodziak i tyle od siebie daje miłości i radości... naprawdę trudno go nie kochać! więc jeśli będziecie chciały go jeszcze spotkać, będziecie musiały nas odwiedzić w Białym (Gufik bardzo zaprasza! :)) Chętnie bym poznała Gufiego :) I Ciebie też Ula :D Quote
idusiek Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 to kiedy jadziem do Białego, Andzikie ?:) Quote
Andzike Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 idusiek napisał(a):to kiedy jadziem do Białego, Andzikie ?:) Jak tylko się trochę ociepli, a Ty się pozbędziesz gorączki wpływającej na opisywanie przedmiotów na bazarki ;) Quote
Funky Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cioteczki! Wracam po przeprowadzkowej przerwie i pozdrawiam noworocznie!!! Szczególnie serdecznie Gufiego <3 <3 <3 Quote
idusiek Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Andzike napisał(a):Jak tylko się trochę ociepli, a Ty się pozbędziesz gorączki wpływającej na opisywanie przedmiotów na bazarki ;) wez....dzieki Bogu ,ze mnie ludwa naprowadziła... Quote
anita_happy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 to wycieczkobus trzeba bedzie... ja jade do Mileny i Łapka i Uli i Guffina... ULA - TRAN dajesz? probiotyk..Kelp?? co dajesz..bo Ci powiem, ze Lati po KELPIE obrasta..ja tez - wiec ja przestalam brac jak mi sie włosy na plecach pojawiły hahahahaahahahha Quote
idusiek Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 na ludzi też działa ?- teraz serio pytam... Quote
Szarotka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na skore i na stawy to tez jest bardzo dobry MSM i to jest naturalny srodek, bez dzialan ubocznych. Quote
megii1 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Mój Mąż jedzie jutro do Białegostoku, także jak ktoś ma silną potrzebę spotkać się z Gufim zapraszam:) Quote
Ula83 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 hehehe, dzięki Funky - przekażę głaski Gufiakowi, zapraszamy wszystkich chętnych choćby i dzisiaj:) wszystko robimy oprócz Kelpu, ale tak namawiacie, że namówiłyście-dzisiaj spróbujemy;) Quote
idusiek Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 megii1 napisał(a):Mój Mąż jedzie jutro do Białegostoku, także jak ktoś ma silną potrzebę spotkać się z Gufim zapraszam:) wez nie kuś, bo ja cięzko chora jestem..... Quote
Ula83 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 do wetki jednak jedziemy jutro (dziś ma wolne), faktury poszły (już z dobrym adresem-za co jeszcze raz przepraszam) i powinny dojść w pt, a Gufik dziś się wykąpał i jestem dobrej myśli bo mniej się drapie:) Quote
Andzike Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Przepiękny, przecudowny, zjawiskowy... Nawet jako fioletowy pies :D Quote
agni Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 witam gorąco :) natknęłam się na wątek "jagodowego" chłopca założyłam dla niego bazarek ;) cegiełkowy http://www.dogomania.pl/threads/199565-Rozliczenie?p=16047630#post16047630 pomóżcie mi go rozsyłać, podnosić itp a wtedy sukces murowany zapraszam i z góry dziękuję Quote
ludwa Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Dziękujemy za bazarek i zapraszamy po cegiełki:) A swoją drogą, bidulek łapinami przebierać nie może. Tak szczelnie okutany;) Quote
Ula83 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 wykąpałam, wytarłam ręcznikiem, a później owinęłam kocykiem żeby wysechł do końca (w międzyczasie zrobiliśmy mu kilka fotek żeby wszystkim było miło go znów zobaczyć;)) dzięki Agni - każdy grosz się przyda Quote
agni Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 mam pytanko - czy można jednorazowo wysłać więcej niż do jednej osoby wiadomość? bo to czekanie minuty to mnie nerwy biorą Quote
Recommended Posts