Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ma rację Anita, wódki Jej dać;)

Psa też trzeba kochać z rozsądkiem;) Myślę, że testy nie będą potrzebne, bo o się samo unormuje. Pewnikiem najwięcej w tym wszystkim stresu

A co do własnych psów. Mój jemioł jeden chyba znowu zerwał wiazadło mięśnia w łapie i będzie ze 2 m-ące gojenia ale odpuszczę mu steryd i prześwietlenie tym razem;), chociaż nie liczę na to, że będzie wolniej biegł szczekać do bramy:) Niewyuczalny. Ale szybko biega, znaczy, że młody i zdrowy;) Jak o będzie łapa bolała, to miże trochę zwolni:)

• Replies 676
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

heheheh, piękne te Twoje Cudeńko Andzike <3 <3 <3
ale dziewczyny Macie silne nerwy do tych wszystkich psich kontuzji... tylko pozazdrościć;)
chociaż już się tych pięknych uszu nie mogę doczekać to Gufik ujął mnie nie tylko pięknym wyglądem, ale i super pozytywną osobowością - naprawdę. tak jak go opisywałyście, strasznie wesoły z niego słodziak i tyle od siebie daje miłości i radości... naprawdę trudno go nie kochać! więc jeśli będziecie chciały go jeszcze spotkać, będziecie musiały nas odwiedzić w Białym (Gufik bardzo zaprasza! :))

Posted

idusiek napisał(a):
jak Gufek odrośnie to bedzie mial identycze uszy wiesz ?:)

Zmacałam Nelkowe uszy :) Bez kłaków są równie "krótkie" jak Gufiego ;)
Zresztą Ida - przypomnij sobie uszy Biszkopta przed i po obcięciem ;)

Ula83 napisał(a):
heheheh, piękne te Twoje Cudeńko Andzike <3 <3 <3
chociaż już się tych pięknych uszu nie mogę doczekać to Gufik ujął mnie nie tylko pięknym wyglądem, ale i super pozytywną osobowością - naprawdę. tak jak go opisywałyście, strasznie wesoły z niego słodziak i tyle od siebie daje miłości i radości... naprawdę trudno go nie kochać! więc jeśli będziecie chciały go jeszcze spotkać, będziecie musiały nas odwiedzić w Białym (Gufik bardzo zaprasza! :))

Chętnie bym poznała Gufiego :) I Ciebie też Ula :D

Posted

idusiek napisał(a):
to kiedy jadziem do Białego, Andzikie ?:)

Jak tylko się trochę ociepli, a Ty się pozbędziesz gorączki wpływającej na opisywanie przedmiotów na bazarki ;)

Posted

Andzike napisał(a):
Jak tylko się trochę ociepli, a Ty się pozbędziesz gorączki wpływającej na opisywanie przedmiotów na bazarki ;)

wez....dzieki Bogu ,ze mnie ludwa naprowadziła...

Posted

to wycieczkobus trzeba bedzie...
ja jade do Mileny i Łapka i Uli i Guffina...

ULA - TRAN dajesz? probiotyk..Kelp??
co dajesz..bo Ci powiem, ze Lati po KELPIE obrasta..ja tez - wiec ja przestalam brac jak mi sie włosy na plecach pojawiły
hahahahaahahahha

Posted

hehehe, dzięki Funky - przekażę głaski Gufiakowi, zapraszamy wszystkich chętnych choćby i dzisiaj:)
wszystko robimy oprócz Kelpu, ale tak namawiacie, że namówiłyście-dzisiaj spróbujemy;)

Posted

megii1 napisał(a):
Mój Mąż jedzie jutro do Białegostoku, także jak ktoś ma silną potrzebę spotkać się z Gufim zapraszam:)

wez nie kuś, bo ja cięzko chora jestem.....

Posted

do wetki jednak jedziemy jutro (dziś ma wolne), faktury poszły (już z dobrym adresem-za co jeszcze raz przepraszam) i powinny dojść w pt, a Gufik dziś się wykąpał i jestem dobrej myśli bo mniej się drapie:)

Posted

wykąpałam, wytarłam ręcznikiem, a później owinęłam kocykiem żeby wysechł do końca (w międzyczasie zrobiliśmy mu kilka fotek żeby wszystkim było miło go znów zobaczyć;))
dzięki Agni - każdy grosz się przyda