Montana Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Witam:)postanowiłam zalogować się na forum i należeć do waszego grona "psiolubnych".Jestem osobą,która przeglądała ogłoszenia i natknęła się na fotkę Leona.Nawet nie wiecie jak się cieszę,że pomogłam:).Psiak wróci do swoich właścicieli a najbardziej do swojej kilkuletniej Pani.Oby jak najwięcej piesków znalazło tak piękne zakończenie. Quote
Basia1968 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Witam Panią serdecznie. Cudownie, że jest Pani z nami na forum. Teraz łatwiej będzie opanować Gorzyce. Quote
Murka Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Wstępnie jesteśmy umówieni na poniedziałek-wtorek na odbiór Gutka-Leona, będę wówczas w Stalowej Woli, oni i tak nie mają jak wcześniej do nas przyjechać, dopiero po weekendzie. Umówiliśmy się w Stalowej Woli, bo ja i tak tam będę, więc po co ma ktoś jechać jeszcze kawał drogi. Tam są jeszcze dwa psiaki, jeden olbrzym podobno bardzo rozpacza za Gutkiem-Leonem, bardzo był z nim związany. Jestem bardzo ciekawa jak Gutek-Leon zareaguje na swoich Pańciów :) Zawołałam do niego Leon i podskakiwał jak piłeczka :) Pani się przeraziła, niemal popłakała, jak powiedziałam, że jeszcze kilka dni i Gutek pojechałby do Niemiec. Aga, to dawaj tego Matiego, może się uda, on jest super kochanym psiakiem. Zaczipować i zapaszportować zdążymy, wszystkie szczepienia Mati ma. Aha, byliśmy z Matim u weta, ma na szczęście tylko zaczerwienione gardło, podaję mu syrop prawoślazowy :) Quote
Montana Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Mam pytanko,czy Happy Garden ma jakąś stronkę internetową czy tu na forum pisać o ewentualnych problemach? Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='Montana']Mam pytanko,czy Happy Garden ma jakąś stronkę internetową czy tu na forum pisać o ewentualnych problemach? Tak sie ciesze że chłopak wróci do swoich właścicieli! :multi: A HappyGarden na razie nie ma jeszcze stronki, ale już niedługo :loveu: Póki co ja wrzucam wszystkie psiaki na stronę na facebook: http://www.facebook.com/index.php?lh=407b409361dda33a9290ed5681995317&eu=azp33M11Zo1wtjek2P7q8A#!/pages/Fundacja-na-rzecz-ratowania-bezdomnych-zwierz%C4%85t-Happy-Garden-Tarnobrzeg/167703753243772 A tutaj jest wątek na dogomanii http://www.dogomania.pl/threads/204245-Nasi-podopieczni-Happy-Garden-Tarnobrzeg Quote
Ulka18 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Prosze o informacje czy Gutek pojechal do swojego domu. Quote
Basia1968 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 takdzisiaj odbiór Leosia. na razie Murka nie odbiera telefonu Quote
Ulka18 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Czekamy zatem na wiesci i moze zdjecia odebrania psiaka przez rodzine. Quote
Basia1968 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Gutek /Leoś przekazany - radości było ponoć co niemiara. Oświadczenie o przekazaniu psa podpisane. Ja podjadę w odwiedziny do Guciątka. Słodziaku tak się cieszę, że Twoi Państwo znaleźli się. Quote
Ulka18 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Super, bardzo radosna to wiadomosc, ze psiak wrocil do swojej rodziny. Pewnie byli zdziwieni, ze Gutek zostal wykastrowany ;-) Co do zmiany Gutka na Matiego bedziemy wiedziec jutro po wizycie u powiatowego. Quote
Basia1968 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 trzymam kciuki za Matiego. Niezmiernie cieszę się, że Guteczek odnalazł swoich ludzi. Quote
Ulka18 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Jutro od 12 KCIUKI potrzebne :modla: Powiatowy zdecyduje czy bedzie wyjazd! Quote
Murka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Potwierdzam, Gutek - Leon odebrany :) Jak zawsze bał się obcych i był do nich z dystansem to do tych ludzi podszedł sam z machającym ogonkiem i bardzo pewnie. Było kilka piruetów, a podem usiadł obok swoich Państwa i czekał grzecznie aż skończymy wypełniać formalności. Nawet się za nami nie obejrzał ;) Niestety zapomniałam zrobić fotki, choć w tym celu zabrałam aparat... Leon zaginął w październiku. Jako szczeniaczek został kupiony na targu za 10 zł... Panu szkoda było psiaka i dziewczynek, które sprzedając szczeniaka chciały mieć na lody. Oczywiście pan był świadomy, że to kundelek. Trzymam kciuki za jutro!!! W razie co lecimy w środę czipować Matiego :) Quote
Ulka18 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Bedziemy wiedziec ok. 13 co i jak. Ale w razie czego trzeba bedzie czipowac Matiego. Quote
Ulka18 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Murko, prosze czipowac Matiego i jak najszybciej podac numer czipa Pani Izie :D Quote
Murka Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Ok, jeszcze dzisiaj się tym zajmę :) Hurrraaaa!!!! Quote
Basia1968 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ulka18 będę Cie nosić na rękach jak sie spotkamy. AA i mam prośbę jak możesz to puść mi sygnał oddzwonię, bo jak będziesz w Mielcu na dniach, to może umówimy się na spotkanie w DT. Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Dziewczyny macie jakiś tekścior dla Matiego do ogłoszeń? Zrobiła bym mu pakiecik . Quote
Ulka18 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Basia1968 napisał(a):Ulka18 będę Cie nosić na rękach jak sie spotkamy. AA i mam prośbę jak możesz to puść mi sygnał oddzwonię, bo jak będziesz w Mielcu na dniach, to może umówimy się na spotkanie w DT. Basia, TY NIE WIESZ co mowisz. Chyba bys umarla, jakbys mnie podniosla, to chyba ja Ciebie wezme jedna reka. Mysle, ze w przyszla sobote 9.4. bede w Mielcu i moglabym wziac od razu Amcie do DT. Quote
Basia1968 Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Aga ja mała chuda, ale byyyyk!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Super to 9 kwietnia się umawiamy. mamy ta sunieczkę!!!!! z Gorzyc - prawie w ostatniej chwili - dzieki Moni i Pani Bogusi /jak nie przekręciłam imienia/:loveu::loveu: za kilka dni było by pewnie z 7 kolejnych maluszków niechcianych :-( jutro sunia ma zabieg. Taka jest słodka - po prostu kochane sunieczki Quote
Murka Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Mati wyjechany, dotarł już na miejsce :) Poprawiam się wiec po wtopie z Gutkiem i umieszczam fotki :) Po kąpieli: A tu już gotowy do drogi: Lecę zmieniać tytuł :D :D :D Quote
Basia1968 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Mati chłopaczku bądź szczęśliwy - bo to, że będziesz grzeczny wiem na 1000%. Dziękuję wszystkim za pomoc!! Quote
Recommended Posts