Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='anita_happy'][B]jest supraśna! i juz
[/B][/QUOTE]

Jutro przelewam kasę dla Ulci - nie chcę zaczynać pierwszego dnia Nowego Roku od wydawania :eviltong::eviltong::eviltong: Ulencjo śliczniasta i kochaniasta - aż łzy radości lecą gdy patrze na twoje radosne wybryki śniegowe...miej już tylko same szczęśliwe dni :loveu::loveu::loveu:

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przepraszam za offa, ale ta sunia potrzebuje pomocy, proszę zajrzyjcie

[url]http://www.dogomania.pl/threads/199325-RADOM-potrzebne-deklaracje-i-og%C5%82oszenia!-sunia-miniaturka-owczarka-szuka-DT-DS!?p=16027078#post16027078[/url]

Posted

[quote name='anita_happy']jeny...a ty skąd????nie mów, ze Holand?[/QUOTE]

Nie powiem - bo ja z Krainy Deszczowców - i zaczynam wpłaty z deklaracji miesięcznych... ( a tak na marginesie jest błąd w imieniu we wpłatach - nie mam na imię Joanna, tylko Jolanta :eviltong:)

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Nie powiem - bo ja z Krainy Deszczowców - i zaczynam wpłaty z deklaracji miesięcznych... ( a tak na marginesie jest błąd w imieniu we wpłatach - nie mam na imię Joanna, tylko Jolanta :eviltong:)[/QUOTE]

nie czaje...ty jestes jako nick z DOGO :)

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Nie powiem - bo ja z Krainy Deszczowców - i zaczynam wpłaty z deklaracji miesięcznych... ( a tak na marginesie jest błąd w imieniu we wpłatach - nie mam na imię Joanna, tylko Jolanta :eviltong:)[/QUOTE]

wczoraj przelałam do mojego banku te 90 zł , powinno być jutro ... dziękujemy ... ja będę wiedziała o kogo chodzi :)

[quote name='czikusiowa']wspomóc nie mogę niestety inaczej jak myślami - trzymaj się Dziabągu ;* i powodzenia
trzymam kciuki i będę tu czasem zaglądać :multi:[/QUOTE]

witamy .... :)

Posted

ULenko witajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj w nowym roczku:)widze,ze dobrze go zaczelas,narzeczonego znalazlas-supej!!!!!!!!!!!!!!!;)zobaczysz to bedzie wspanialy rok 4U-domek najlepsiejszy Ci znajdziemy i juz!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Poleciało Paypalem 90 zł dla Ulencji - (za 3 miesiące)[/QUOTE]

doszła Twoja wpłata dla Brzydulki Ulki - 90 zł - 3 x 30 zł /grudzień, styczeń,luty / ...
dziękujemy ...:) :) :)

...............edit

doszła jeszcze wpłata jednorazowa 100 zł - dla uli dziabąg spadek po misce - od moni ...
dziękujemy ..:)

Posted

[quote name='kama210']doszła Twoja wpłata dla Brzydulki Ulki - 90 zł - 3 x 30 zł /grudzień, styczeń,luty / ...
dziękujemy ...:smile: :smile: :smile:
[/QUOTE]

Kama - ale ja w Grudniu już przesłałam oddzielna kasę (chociaż jak już pisałam jestem wymieniona pod złym imieniem - jako JoannaP, a ja jestem JolantaP(f)...)
Te pieniążki były zadeklarowane od Stycznia tego roku (więc są za I, II,i III) :oops:

Posted

[B]wyjasniamy finanseeeeeeeeeeeeeee

miesięcznie[/B]
Lolaola- 35 zł
Karolina J. /f/ - 10zł
Paulina Z./f/ - 10 zł [SIZE=1]/wpłyneło/ [/SIZE]XII/I
magiraf - 50 zł [SIZE=1]/wpłyneło/[/SIZE]
jogolcia@pdx - 30 zł
Maura Ł.- [SIZE=1][SIZE=2]150zł [/SIZE]/wpłyneło/[/SIZE]

[B] +285 zł / -75zł[/B]

[B]Jednorazowe[/B]
Elizabeth K./Se/ - 180 zł [SIZE=1]/wpłyneło/[/SIZE]
Joanna P. /f/ - 50 zł [SIZE=1]/wpłyneło/ [/SIZE]jogolcia@pdx / to ty..od bloga z frykasami???/jogolcia@pdx???to ty????

Posted

czyje tototo JEST:P

[URL="http://www.facebook.com/photo.php?pid=30078195&id=1396553001"][IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154551_1457296477851_1396553001_31020966_4599662_n.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='anita_happy']czyje tototo JEST:P

[URL="http://www.facebook.com/photo.php?pid=30078195&id=1396553001"][IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1193.snc4/154551_1457296477851_1396553001_31020966_4599662_n.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to MOJE!!!!!!!!!!!!! i nie oddam, za nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='anita_happy'][B]wyjasniamy finanseeeeeeeeeeeeeee

miesięcznie[/B]
Lolaola- 35 zł
Karolina J. /f/ - 10zł
Paulina Z./f/ - 10 zł [SIZE=1]/wpłyneło/ [/SIZE]XII/I
magiraf - 50 zł [SIZE=1]/wpłyneło/[/SIZE]
jogolcia@pdx - 30 zł
Maura Ł.- [SIZE=1][SIZE=2]150zł [/SIZE]/wpłyneło/[/SIZE]

[B] +285 zł / -75zł[/B]

[B]Jednorazowe[/B]
Elizabeth K./Se/ - 180 zł [SIZE=1]/wpłyneło/[/SIZE]
Joanna P. /f/ - 50 zł [SIZE=1]/wpłyneło/ [/SIZE]jogolcia@pdx / to ty..od bloga z frykasami???/jogolcia@pdx???to ty????[/QUOTE]

Prawie siem zsi....am ze śmichu - ja od frykasów? To takie proste potrawy.... na tym moim blogu.... (ale przeciem ja, ta samiuśka....)