Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Ja bym jeszcze napisała do tych osób, które "wiszą" z płatnościami. Nieraz zdarza się, że ktoś zapomni... Ale bywa i tak, że po prostu rezygnują i nie informuja o tym na wątku a potem sa problemy. Pzdr. Quote
Lili8522 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Oj to troszke tego jest... Ale jak jeszcze kilka cioteczek wpadnie to to pójdzie raz dwa :) Trzymam kciuki za to żeby sie nazbierało! Quote
Lili8522 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Asiaczek ma racje dla przypomniena warto napisac do tych osób które się deklarowały Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 oczywiscie macie racje cioteczki,ale akurat jest tak w tej sytuacji,ze ciotki z dogo wplacaja na Ule a ciotki fejsowe zapomnaialy i zniknely,stad te klopoty:( bardzo nie lubie takich akcji,bo jak pozniej zabezpieczyc psa???sama mam mase deklaracji i nie daje juz rady...:( Quote
Lili8522 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Damy rade napewno :) Nie damy Uli zginąć ;) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Macie info o profilu danej osoby, która deklarowała. Można napisac do nich na ichniejsze PW lub/i maila. Jak nie pomoże, to trudno. Pzdr. [IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG] Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 racja,racja.....ja juz fb nie posiadam,musze scignac ciotke Anite zeby zapukala do drzwi tychze cioteczek..... Quote
Kava Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 jestem, czytalam o Uli przed miesiacami na fb i wszystko bylo cacy... oj niewdzieczny ten swiat....i zapomina szybko.... a nieszczes nie brakuje moze to i z tego powodu co poniektora chcialaby , deklaruje sie a potem nie moze albo i zapomina.... trzeba przypominac, prosic, zebrac... Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='Kava']jestem, czytalam o Uli przed miesiacami na fb i wszystko bylo cacy... oj niewdzieczny ten swiat....i zapomina szybko.... a nieszczes nie brakuje moze to i z tego powodu co poniektora chcialaby , deklaruje sie a potem nie moze albo i zapomina.... trzeba przypominac, prosic, zebrac...[/QUOTE] zgadza sie bylo cacy ,ale jak widac sytuacja zmienila sie diametrialnie:(......................jedna ciotka zadeklarowala np wplate na 150 miesiecznie dla Uli, a to jest kupa kasy,ale sie zbyla..........jestem wsciekla i koniec,krotka pamiec jest najlepsza.......... Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 To smutne, bo chodzi przeciez nie o mnie, nie o kogoś innego, ale o psiaki, które oprócz nas nie mają nikogo. Pzdr. Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='Asiaczek']To smutne, bo chodzi przeciez nie o mnie, nie o kogoś innego, ale o psiaki, które oprócz nas nie mają nikogo. Pzdr.[/QUOTE] no wlasnie..... i ten piesek sie teraz bardzooooo zawiodl...:(......a bo to pierwszy piesek na dogo...? Quote
daśka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 jestem na zaproszenie Lolalola....niestety nie mogę dać stałej deklaracji,ale prześlijcie nr konta na pw,wyślę choć 30 zł i postaram się podrzucać........sunia śliczniutka,takie maleństwo przy moich bydlaczkach;-) Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='daśka']jestem na zaproszenie Lolalola....niestety nie mogę dać stałej deklaracji,ale prześlijcie nr konta na pw,wyślę choć 30 zł i postaram się podrzucać........sunia śliczniutka,takie maleństwo przy moich bydlaczkach;-)[/QUOTE] witamy cioteczke i bardzo dziekujemy za pomoc Usi:).....kurcze ja widze w niej wyjatkowo prezentujaca sie dame,dlugo by szukac takiej drugiej modelki z uszkami na 2 km;)dlaczego ona znalesc domku nie moze????ehhhh:( Quote
Iljova Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='Lolalola']zgadza sie bylo cacy ,ale jak widac sytuacja zmienila sie diametrialnie:(......................jedna ciotka zadeklarowala np wplate na 150 miesiecznie dla Uli, a to jest kupa kasy,ale sie zbyla..........jestem wsciekla i koniec,krotka pamiec jest najlepsza..........[/QUOTE] Tylko jak ktoś jest wporządku to powinien poinformować i napisać przepraszam,ale już nie mogę dawać kasy, bo sytuacja się zmieniła.Przecież różnie może się zdarzyć w życiu i można to zrozumieć, ale taka zupełna cisza i wycofanie się jest nie wporządku. Quote
daśka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 30 zł właśnie poszło:-) mam nadzieję,że choć troszkę pomogłam dziewczynce.... Quote
daśka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='Iljova']Tylko jak ktoś jest wporządku to powinien poinformować i napisać przepraszam,ale już nie mogę dawać kasy, bo sytuacja się zmieniła.Przecież różnie może się zdarzyć w życiu i można to zrozumieć, ale taka zupełna cisza i wycofanie się jest nie wporządku.[/QUOTE] Iljova Cioteczko Ty nawet z grypą jak widzę działasz.........jesteś niesamowita:-) Quote
Iljova Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 żeby być na dogo nie muszę wychodzić z domu więc żaden problem :-) Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='daśka']30 zł właśnie poszło:-) mam nadzieję,że choć troszkę pomogłam dziewczynce....[/QUOTE] troszeczke BARDZOOOO:iloveyou::modla::bigcool::bluepaw: Quote
kama210 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 wg mnie sytuacja z Maurą z fb nie była do końca uzgodniona ... ale to tylko moje zdanie bo ja z nią nie rozmawiałam na ten temat .... Maura już wcześniej kilka razy wpłacała dla psiaków min. dla Rity .. zawsze to były wpłaty jednorazowe ... adoptowała zresztą Onkę ze schroniska w radomiu z chorobą skóry ... ...taka duża deklaracja 150 zl miesięcznie rzadko się zdarza ... i dlatego ja sadzę że to była wpłata jednorazowa a nie stała ... Maura wpłaciła 2 razy ... raz tylko dla Ulki za drugim razem jej wpłata była już ogólna na psy pod naszą opieką ... dała wybór dla kogo przeznaczyć ... dostała Ulka i Carbon z Szydłowca - też był w tym samym czasie u jamora , nie miał wcale deklaracji ... sytuacja Ulki wyglada obecnie tak ... ma nieopłacony hotel [B]za IV miesiąc - 14.03- 13.04..... [/B][SIZE=3][B] do zapłaty 31 dni x 12 zł - 372 zł [/B][/SIZE] wpłaty za ten okres .... anita pisała 19.04 [quote name='anita_happy'][B] mam wpłaty Jolanta P. /marzec/- 30 zł magiraf /marzec/ - 50 zł Poziomka bazarek 140 zł Bazarek rymowanka 65 zł [COLOR=red]mamy 285 zł[/COLOR] [/B][/QUOTE] chyba że coś doszło dodatkowo po tym 19.04 w tym tygodniu ... ale anita musi sprawdzić i napisać ... a już leci następny V miesiąc hotelu 14.04 - 13.05 ... Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='kama210']wg mnie sytuacja z Maurą z fb nie była do końca uzgodniona ... ale to tylko moje zdanie bo ja z nią nie rozmawiałam na ten temat .... Maura już wcześniej kilka razy wpłacała dla psiaków min. dla Rity .. zawsze to były wpłaty jednorazowe ... adoptowała zresztą Onkę ze schroniska w radomiu z chorobą skóry ... ...taka duża deklaracja 150 zl miesięcznie rzadko się zdarza ... i dlatego ja sadzę że to była wpłata jednorazowa a nie stała ... Maura wpłaciła 2 razy ... raz tylko dla Ulki za drugim razem jej wpłata była już ogólna na psy pod naszą opieką ... dała wybór dla kogo przeznaczyć ... dostała Ulka i Carbon z Szydłowca - też był w tym samym czasie u jamora , nie miał wcale deklaracji ...[/QUOTE] ja tu rozliczen nie prowadze,myslalm,ze to stala,skoro wpisana jest w miesiecznych a nie jednorazowych..... a to bardzo wiele zmienia....coz chyba jakas fatalna pomylka nastapila:( Quote
Asiaczek Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Nie zmienia to faktu, że jak uda nam się opłacic jej hotelik do końca kwietnia, to juz mamy maj za pasem i ... czyste konto. Może jakis bazarek, co? Pzdr. Quote
kama210 Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ja nie wiem czy pomyłka ... to wyjaśnij z Anitą ... ona wpisywała deklaracje i pisała na dogo kto i ile deklaruje .... ja tylko powiedziaałm swoje zdanie ... może się mylę ... ja o planach zabrania Ulki z hotelu dowiedziałm się od Ciebie jak poprsiłaś mnie o udostępnienie konta do wpłat na hotelik, dopóki anita nie założy konta Fundacji .... rozliczeń też miałam nie robić ... miałam tylko zbierać na konto kasę ... ale skoro zbierałam kasę to rozliczenia robiłam - na podstawie wpisów anity na 1 stronie ..... ... Ulka początkowo po zabraniu ze schroniska miałą też wiele wpłat jednorazowych z fb ... to ratowało sytuację przez pierwsze 3 miesiące ... ale kasa z tych wpłat już się skończyła ... miała też kilka wyróżnionych allegro od Anity -a to tez duże wydatki - 16 - 18 zł /zależy od bajerów ../ Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='kama210']ja nie wiem czy pomyłka ... to wyjaśnij z Anitą ... ona wpisywała deklaracje i pisała na dogo kto i ile deklaruje .... ja tylko powiedziaałm swoje zdanie ... może się mylę ... ja o planach zabrania Ulki z hotelu dowiedziałm się od Ciebie jak poprsiłaś mnie o udostępnienie konta do wpłat na hotelik, dopóki anita nie założy konta Fundacji .... rozliczeń też miałam nie robić ... miałam tylko zbierać na konto kasę ... ale skoro zbierałam kasę to rozliczenia robiłam - na podstawie wpisów anity na 1 stronie .....[/QUOTE] ..................na ten czas staram sie o nowe deklaracje dla Uli i tyle,sytuacja jest zla i koniec,wszystkim nowym cioteczkom dziekuje za przybycie a Tobie Kama za udostepnienie konta dla ULI na dobry poczatek!!!:) Quote
Lolalola Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 [quote name='Asiaczek']Nie zmienia to faktu, że jak uda nam się opłacic jej hotelik do końca kwietnia, to juz mamy maj za pasem i ... czyste konto. Może jakis bazarek, co? Pzdr.[/QUOTE] moje rzeczy na bazarek za pare dni wedruja do pl:)musze wyzdrowiec i wybrac sie po giga koperty,teraz jestem strasznie rozlozona i staram sie wyzdrowiec podczas przerwy swiatecznej;) ciocia Myszorek rowniez obiecala przeslac pare fantow,gdyby ktos jeszcze jednak chcial dorzucic cos od siebie to bedzie super:) Quote
Recommended Posts