Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Kama - ale ja w Grudniu już przesłałam oddzielna kasę (chociaż jak już pisałam jestem wymieniona pod złym imieniem - jako JoannaP, a ja jestem JolantaP(f)...)
Te pieniążki były zadeklarowane od Stycznia tego roku (więc są za I, II,i III) :oops:[/QUOTE]

ok, już kumam ... jogolcia@pdx = Joanna P.= Jolanta P. :)

Ulka wstawiaj i na spacer maszeruj ....

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Uleczko - chodź pobiegamy troszkę dla kondycji - musimy mieć figurki atrakcyjne, a i na zdrowie nam wyjdzie :painting: :painting: :painting:[/QUOTE]
hahahahahhaha;)

Posted

[quote name='kama210']ok, już kumam ... jogolcia@pdx = Joanna P.= Jolanta P. :)

Ulka wstawiaj i na spacer maszeruj ....[/QUOTE]

Kama- no już prawie zakumałaś ;) - bo ciągle zachodze w głowę skąd się wzięła ta Joanna :eviltong: - jest tylko jogolcia, czyli Jolanta - to ja :evil_lol:, ale już chyba szkoda czasu na poprawianie...więc zostanę może Joanną tylko mam nadzieję, że nie D'arc :shake::shake::shake:

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']Kama- no już prawie zakumałaś ;) - bo ciągle zachodze w głowę skąd się wzięła ta Joanna :eviltong: - jest tylko jogolcia, czyli Jolanta - to ja :evil_lol:, ale już chyba szkoda czasu na poprawianie...więc zostanę może Joanną tylko mam nadzieję, że nie D'arc :shake::shake::shake:[/QUOTE]

aaaaaaaaa ... to już wiemy skąd te literówki ... to to już anita pomyliła ...:razz::mad: ja daję anicie cynk o wpłacie a ona wpisuje w 1 post ...

Posted

[quote name='kama210']aaaaaaaaa ... to już wiemy skąd te literówki ... to to już anita pomyliła ...:razz::mad: ja daję anicie cynk o wpłacie a ona wpisuje w 1 post ...[/QUOTE]

Anita - do kąta marsz :-x
:obrazic::obrazic::obrazic:

Posted

ej..wczoraj poprawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to..ja...
to ja odkryłma KTO TO TA z Krainy Deszczowców!!!
kot ja wydał..a nawet nie kot..łozko KOTA!!!!

bo kto o zdrowych zmysłach by kotu takie rózowe wyro sprsawił :P
hihihihihihhi

JA napewno :) sama mam rózowy pokój..rózowo/czarny :P
hihihihihihihi
dlatego spie w dzien, a nie w nocy.....

Posted

[quote name='anita_happy']ej..wczoraj poprawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to..ja...
to ja odkryłma KTO TO TA z Krainy Deszczowców!!!
kot ja wydał..a nawet nie kot..łozko KOTA!!!!

bo kto o zdrowych zmysłach by kotu takie rózowe wyro sprsawił :P
hihihihihihhi

JA napewno :) sama mam rózowy pokój..rózowo/czarny :P
hihihihihihihi
dlatego spie w dzien, a nie w nocy.....[/QUOTE]

Anita - teraz sobie przeszkrabiasz, nooooo... :obrazic::obrazic::obrazic:
... po pierwsze to wyrko nie jest różowe, tylko w kolorze wina (Burgundy, bordo, etc.):nono:
... a po drugie , no właśnie, co po drugie :turn-l: aha, te zdrowe zmysły...a kto o zdrowych zmysłach zajmuje się np. zwierzakami chorymi, okaleczonymi, albo nieteges???
... no właśnie my :eviltong::eviltong::eviltong: i dobrze nam tak ...

... a łożeczko niedługo poleci do PL, dla malutkiej yorkusi Miniusi ;)

Posted

w Radomiu siedzi w klatce - izolatka...
stary spaniel - na oko 10 lat +

i taki mu tekst napisałam adopcyjny, ze pół Polski mi pisało, zebym tak nie pisała - bo beczą....

no i...mam chetnego na adopcje...
własnei wypełnili ankiete...macie dwa punkty...

[I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]W łóżku[/FONT][/COLOR][/I]

Posted

widzialam to......................strasznie mi przykro bo spanielek to byl moj pierwszy pies,sliczna czarno-biala Rica,zmarla 4 lata temu:(i teraz moi Rodzice maja czarna Kajulke,wiec i ja bardzo kocham spanielki,ciesze sie,ze psiak ma szanse za super dom,taka odpowiedz na pytanie powinnac padac zawsze w stosunku do kazdego psiulka;)

Posted

nowe FOTY ULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/de0e3afb064314abgen.jpg[/IMG]

NIE NOOOOOOOOO PADŁAM!!!!!!!!!!!!!co za LOVE

[IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/a4cc1ecf5579ba59gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/c1127fe8e02215acgen.jpg[/IMG]

no niee...to już przesadaaaaaaaaaaaaa..ULKA TRZYMAJ FASON!
[IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/18ff73704ecbbe92gen.jpg[/IMG]

ni no..ludzie..............
[IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/064e6b1a692dabb3gen.jpg[/IMG]

Posted

czyli dobrze kojarzyłam! czekam na wieści czy dojdzie do adopcji, dziewczyny ze spanielowego strasznie go żałowały ale nie mogły pomóc :( trzymam kciuki!

Posted

[quote name='greatmadwomen']to ten zrezygnowany? gdzie go ogłaszałaś? bo ja jestem spanielowa więc nie wierzę że się nie natknęłam[/QUOTE]

ktoś go na Forum Spanieli wrzucał..ja nie...
ja go lobbuje gdzie indziej :)
i chyba z sukcesem....

kocham ULKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
[URL="http://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=global&subj=178973178798018&pid=190534&id=100001647945860&oid=178973178798018"][IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs038.snc6/166868_130963726968558_100001647945860_194933_5086088_n.jpg[/IMG][/URL]

Posted

nie ma wpłat wszystkich deklaracji , ale chcę dziś zapłacić za pobyt Ulki od 14.12 do 13.01 - tylko nie wiem ile - 360 czy 372 zł - bo grudzień miał 31 dni ...

Posted

[quote name='anita_happy']w Radomiu siedzi w klatce - izolatka...
stary spaniel - na oko 10 lat +

i taki mu tekst napisałam adopcyjny, ze pół Polski mi pisało, zebym tak nie pisała - bo beczą....

no i...mam chetnego na adopcje...
własnei wypełnili ankiete...macie dwa punkty...

[I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT][/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT][/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT][/COLOR][/I]

[I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]W łóżku[/FONT][/COLOR][/I][/QUOTE]

To ja baaaaaaardzo proszę o tekst dla siebie - jestem do adopcji, bezkleszczowa, i też śpię w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PS. sterylka już nie potrzebna ze względu na osiągnięcie dojrzałości :razz:

Posted

[quote name='jogolcia@pdx']To ja baaaaaaardzo proszę o tekst dla siebie - jestem do adopcji, bezkleszczowa, i też śpię w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PS. sterylka już nie potrzebna ze względu na osiągnięcie dojrzałości :razz:[/QUOTE]
nieee no pani......;)pani fora pomylila:eviltong:
ale jak znam Anite i te Jej teksty,to mozliwe,ze sam szejk arabski sie Toba zainteresuje,nawet jakby bylo trzeba odkleszczyc,odpchlic i z domu emeryta odebrac:eviltong::evil_lol:im gorzej tym lepiej:diabloti: