kama210 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Kama - ale ja w Grudniu już przesłałam oddzielna kasę (chociaż jak już pisałam jestem wymieniona pod złym imieniem - jako JoannaP, a ja jestem JolantaP(f)...) Te pieniążki były zadeklarowane od Stycznia tego roku (więc są za I, II,i III) :oops:[/QUOTE] ok, już kumam ... jogolcia@pdx = Joanna P.= Jolanta P. :) Ulka wstawiaj i na spacer maszeruj .... Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 czesc Ulaska:)mam nadzieje,ze Ty nie chodzisz spac glodna do wyrka jak ciotka Anita;)jakies potworne rzeczy nam tu wypisuje;) milego dnia panienko!!!! Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 pokaz sie nam sliczna Uluniu!!!!!a nie pyta nikt przypadkiem o pania...???pani taka sliczna jest:) Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Uleczko - chodź pobiegamy troszkę dla kondycji - musimy mieć figurki atrakcyjne, a i na zdrowie nam wyjdzie :painting: :painting: :painting: Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Uleczko - chodź pobiegamy troszkę dla kondycji - musimy mieć figurki atrakcyjne, a i na zdrowie nam wyjdzie :painting: :painting: :painting:[/QUOTE] hahahahahhaha;) Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 kochana Uleczko,slodziutkich snow laleczko,mieciutka poduszeczko,futrzata sunieczko......lalalalalalalalal;) Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='kama210']ok, już kumam ... jogolcia@pdx = Joanna P.= Jolanta P. :) Ulka wstawiaj i na spacer maszeruj ....[/QUOTE] Kama- no już prawie zakumałaś ;) - bo ciągle zachodze w głowę skąd się wzięła ta Joanna :eviltong: - jest tylko jogolcia, czyli Jolanta - to ja :evil_lol:, ale już chyba szkoda czasu na poprawianie...więc zostanę może Joanną tylko mam nadzieję, że nie D'arc :shake::shake::shake: Quote
kama210 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']Kama- no już prawie zakumałaś ;) - bo ciągle zachodze w głowę skąd się wzięła ta Joanna :eviltong: - jest tylko jogolcia, czyli Jolanta - to ja :evil_lol:, ale już chyba szkoda czasu na poprawianie...więc zostanę może Joanną tylko mam nadzieję, że nie D'arc :shake::shake::shake:[/QUOTE] aaaaaaaaa ... to już wiemy skąd te literówki ... to to już anita pomyliła ...:razz::mad: ja daję anicie cynk o wpłacie a ona wpisuje w 1 post ... Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='kama210']aaaaaaaaa ... to już wiemy skąd te literówki ... to to już anita pomyliła ...:razz::mad: ja daję anicie cynk o wpłacie a ona wpisuje w 1 post ...[/QUOTE] Anita - do kąta marsz :-x :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
anita_happy Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 ej..wczoraj poprawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to..ja... to ja odkryłma KTO TO TA z Krainy Deszczowców!!! kot ja wydał..a nawet nie kot..łozko KOTA!!!! bo kto o zdrowych zmysłach by kotu takie rózowe wyro sprsawił :P hihihihihihhi JA napewno :) sama mam rózowy pokój..rózowo/czarny :P hihihihihihihi dlatego spie w dzien, a nie w nocy..... Quote
jogolcia@pdx Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 [quote name='anita_happy']ej..wczoraj poprawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!co to..ja... to ja odkryłma KTO TO TA z Krainy Deszczowców!!! kot ja wydał..a nawet nie kot..łozko KOTA!!!! bo kto o zdrowych zmysłach by kotu takie rózowe wyro sprsawił :P hihihihihihhi JA napewno :) sama mam rózowy pokój..rózowo/czarny :P hihihihihihihi dlatego spie w dzien, a nie w nocy.....[/QUOTE] Anita - teraz sobie przeszkrabiasz, nooooo... :obrazic::obrazic::obrazic: ... po pierwsze to wyrko nie jest różowe, tylko w kolorze wina (Burgundy, bordo, etc.):nono: ... a po drugie , no właśnie, co po drugie :turn-l: aha, te zdrowe zmysły...a kto o zdrowych zmysłach zajmuje się np. zwierzakami chorymi, okaleczonymi, albo nieteges??? ... no właśnie my :eviltong::eviltong::eviltong: i dobrze nam tak ... ... a łożeczko niedługo poleci do PL, dla malutkiej yorkusi Miniusi ;) Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 witaj moja laciatko kochana:)wyspana,najedzona,noooooo,to idziemy na spacer;) Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 w Radomiu siedzi w klatce - izolatka... stary spaniel - na oko 10 lat + i taki mu tekst napisałam adopcyjny, ze pół Polski mi pisało, zebym tak nie pisała - bo beczą.... no i...mam chetnego na adopcje... własnei wypełnili ankiete...macie dwa punkty... [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4E4E4E][FONT=Tahoma]W łóżku[/FONT][/COLOR][/I] Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 widzialam to......................strasznie mi przykro bo spanielek to byl moj pierwszy pies,sliczna czarno-biala Rica,zmarla 4 lata temu:(i teraz moi Rodzice maja czarna Kajulke,wiec i ja bardzo kocham spanielki,ciesze sie,ze psiak ma szanse za super dom,taka odpowiedz na pytanie powinnac padac zawsze w stosunku do kazdego psiulka;) Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 moje kochane biedactwo,nikt tu do Ciebie nie zaglada:( dobrze,ze masz narzeczonego chociaz;) Quote
Rumi. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 to ten zrezygnowany? gdzie go ogłaszałaś? bo ja jestem spanielowa więc nie wierzę że się nie natknęłam Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 a na fb szydlowieckich bezdomniakow mozesz Go dojrzec;) Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 nowe FOTY ULKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/de0e3afb064314abgen.jpg[/IMG] NIE NOOOOOOOOO PADŁAM!!!!!!!!!!!!!co za LOVE [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/a4cc1ecf5579ba59gen.jpg[/IMG] [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/c1127fe8e02215acgen.jpg[/IMG] no niee...to już przesadaaaaaaaaaaaaa..ULKA TRZYMAJ FASON! [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/18ff73704ecbbe92gen.jpg[/IMG] ni no..ludzie.............. [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/898/064e6b1a692dabb3gen.jpg[/IMG] Quote
Rumi. Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 czyli dobrze kojarzyłam! czekam na wieści czy dojdzie do adopcji, dziewczyny ze spanielowego strasznie go żałowały ale nie mogły pomóc :( trzymam kciuki! Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='greatmadwomen']to ten zrezygnowany? gdzie go ogłaszałaś? bo ja jestem spanielowa więc nie wierzę że się nie natknęłam[/QUOTE] ktoś go na Forum Spanieli wrzucał..ja nie... ja go lobbuje gdzie indziej :) i chyba z sukcesem.... kocham ULKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE [URL="http://www.facebook.com/photo.php?op=1&view=global&subj=178973178798018&pid=190534&id=100001647945860&oid=178973178798018"][IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/hs038.snc6/166868_130963726968558_100001647945860_194933_5086088_n.jpg[/IMG][/URL] Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ula,ale sie rozbrykala,tylko wstydu rodzicom nie przynies;)..................hehehheee super widzieC ja taka happy,mala,kochana torpedka:) Quote
kama210 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 nie ma wpłat wszystkich deklaracji , ale chcę dziś zapłacić za pobyt Ulki od 14.12 do 13.01 - tylko nie wiem ile - 360 czy 372 zł - bo grudzień miał 31 dni ... Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Ulcia - ale ci się trafiło - dopiero co poza schronem i już facet :crazyeye:? Kurczę, może poproszę Anitkę o jakis tekścik na moja adopcję :eviltong::eviltong::eviltong: może podziała Quote
jogolcia@pdx Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='anita_happy']w Radomiu siedzi w klatce - izolatka... stary spaniel - na oko 10 lat + i taki mu tekst napisałam adopcyjny, ze pół Polski mi pisało, zebym tak nie pisała - bo beczą.... no i...mam chetnego na adopcje... własnei wypełnili ankiete...macie dwa punkty... [I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]17. Jak częęsto odkleszczacie Panstwo psa? /gdy jest pies/[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]Nasze psy nie mają kleszczy nasze psy są kanapowe ;-)[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]18. Gdzie pies bedzie spal?[/FONT][/COLOR][/I] [I][COLOR=#4e4e4e][FONT=Tahoma]W łóżku[/FONT][/COLOR][/I][/QUOTE] To ja baaaaaaardzo proszę o tekst dla siebie - jestem do adopcji, bezkleszczowa, i też śpię w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS. sterylka już nie potrzebna ze względu na osiągnięcie dojrzałości :razz: Quote
Lolalola Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='jogolcia@pdx']To ja baaaaaaardzo proszę o tekst dla siebie - jestem do adopcji, bezkleszczowa, i też śpię w łóżku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS. sterylka już nie potrzebna ze względu na osiągnięcie dojrzałości :razz:[/QUOTE] nieee no pani......;)pani fora pomylila:eviltong: ale jak znam Anite i te Jej teksty,to mozliwe,ze sam szejk arabski sie Toba zainteresuje,nawet jakby bylo trzeba odkleszczyc,odpchlic i z domu emeryta odebrac:eviltong::evil_lol:im gorzej tym lepiej:diabloti: Quote
Recommended Posts