aga38 Posted September 21, 2011 Author Posted September 21, 2011 Czarcik i Siwa jutro pojada na szczepienie,może wtedy ich szanse wzrosną:lol: No u nas coś wysyp szylkretów ,ale w sumie Wąchock to miasto cudów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jutro postaram się tam z Nadją podjechać i porobimy gnojkom fotki;) Zuzka a Twoja kicia i sunia to powinny pracować w przedszkolu jako niańki,są rewelacyjne:loveu: Uwielbiam te Twoje potworki:loveu: Quote
Zuzka2 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 Ancyk przekierowuje mnóstwo ludzi na nr Bożenki-tyle zamówień na rudasy.Oby tylko zaczekali ludzie na te małe 4tygodniowe ze 4tygodnie...Może chociaż ten 8tyg.znajdzie domek. Uwielbiam szylkretowe-ciekawe czy się okażą spokojne czy szalone,bo szylkretowe najczęściej spotykam na portalach szalone.Tylko 1 u Bożenki,ta 7mies.była grzeczna. Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Kacper znalazł dla siebie domek:) Kacper ma już podwójne szczepienia + wścieklizna,książeczkę zdrowia i chip. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Czarcik i Siwa tez już zaszczepione (komplet szczepień + wścieklizna),mają książeczki zdrowia. Jak wróce to dorzucę fotki kociaków do adopcji:) Sama słodycz a mama tych starszych cudo! Quote
Zuzka2 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Kacpra nie poznałam!:crazyeye:Zupełnie inny pies...Uszy mu wstały:evil_lol: Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Siwa i Czarcik w Ds :) Siwa i Czarcik dwa pomyleńce szczepione,odrobaczone książeczki zdrowia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I zaspany Czarcik:) Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Obie dziewczynki zamieszkały razem w Krakowie:) A to nasze czarne diablątka do adopcji:) Na kolankach u cioci Nadji pod czujnym okiem mamusi. Mamusia jedzie na sterylkę. Chłopczyk i dziewczynka:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Maluszki mają domki:) I nasze 4 tygodniowe maluszki, 3 szylkretowe damy i 2 rude kocurki:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 O rany,a ja zakodowałam,że Czarcik wydany,a biały został...Muszę powrzucać Czarcika:evil_lol: Aga,te małe są półrasowe?:crazyeye:Będą mieć chyba dłuższy włos,tak? Ogłoszę te małe czarne,a w razie czego wkręcisz może też Czarcika,bo chętnych na czarne kocurki nie brakuje. Ja je rzucę jednak na Warszawę,bo po godzinie od wrzucenia 2innych kotków już wydane-stamtąd największy odzew jednak. Tych 4tyg.to chyba szkoda ogłaszać...Czy wrzucić je?Bo ludzie będą je chcieli już...Jest fajny domek w Wa-wie dla 2 kociąt 4tyg...Jeśli małe są w kiepskich warunkach,to może je tam podesłać?Czy poczekamy ze 2tyg.z ogłoszeniami? Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kocia ciocia:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Te dwa małe czarne faktycznie maja taki dziwny włos. A maluszki można spróbować Zuzka ogłosić jeśli komuś będzie zależało to może poczeka na gnojki a jak nie to za dwa tygodnie porobimy nowe fotki:) Tam gdzie sa krzywda im sie nie dzieje,tyle że mieszkają w budce na dworzu bo mama je tam przeniosła z domu. One już zaczynają niuszyć za czymś innym niż mleko mamusi:) Quote
Zuzka2 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Aga,jak je ogłoszę na wa-wę to gwarantuję Ci,że wszystkie będą zaklepane,a tel.Ci się zagotuje przez weekend:evil_lol: Ale spróbujemy w takim razie,w razie potrzeby można wkręcać te starsze:-) Trochę zimno się robi na dworze w sumie,to też nie ma na co czekać chyba. Quote
aga38 Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Dzięki Zuzka jak dobrze że jesteś:iloveyou::Rose: Quote
Zuzka2 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Przez wzgląd na koty-robimy kampanię na Wa-wę;-)Przy okazji może któryś psiak się załapie na kurs do wielkiego świata;-)Siądę dziś lub jutro i powrzucam towarzystwo stąd i od Ginn (już część wrzucona). Koty wysłałam znowu ludziom dzisiaj,a odkąd je ogłaszam to już chyba z 30osobom je podesłałam... To nowe nabytki do ogłaszania-oba w typie ras: Mix rottweilera-sunia 3mies.: http://tablica.pl/oferta/aida-3miesrottweiler-mieszaniec-IDluPr.html oraz terier walijski skoczek,ADHD,ale za to kocha dzieci:-):http://tablica.pl/oferta/foksik-terier-walijski-dzieciolubnyaktywny-IDluR3.html Quote
Nadja89 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zuzka zrób taką kampanie na Wa-wę żebym jednym kursem mogła zabrać dużo zwierzaków, wtedy nie trzeba będzie tak kursować. My z Agą juz wtedy ustalimy co i jak z wyjazdem. Juz troche Adze współczuje jak ma jej sie tel zagotować...hihi:P Quote
Zuzka2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Półpersiaki ogłoszone częściowo,bo liczę,że i tak znajdą dom blisko.Poza tym wysłałam je znajomej kociarze z Kielc-będzie polecać.W końcu półpersy są od 50zł w zwyż na portalach...Z resztą były tu już kiedyś półrasowe kociaki do wydania,to Aga miała weekend z głowy;-) Czekam na wieści Agi-jak nikt ich na razie nie zechciał,to robię pełny pakiet:-) Szkoda mi tych 4mies.że nikt ich nie chce...Mają super fotki,pełno ogłoszeń,także w gazecie anonse,wysłałam je wielu ludziom. Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Zohan ma DS:) U kociaków narazie cisza,ale co tam niech się telefon gotuje,oby wszystkie tylko domki znalazły. Wczoraj zrobiłyśmy z Nadja łapanke i poszło do kastracji troche psów i jedna bezdomna sunia. Sunia miała małe ale dzikie psy je zabiły jakis czas temu a teraz znowu cieczka:( Sunia jest u mnie i miała wrócic na ulicę jak dojdzie do siebie ale zostaje u mnie,zal mi jej bo co ona winna że się kundelkiem urodziła. Jest mała a jak dojdzie do siebie zrobie jej fotki nie chcę jej jeszcze męczyć a może jej sie uda i znajdzie dom. Zuzka a oto nasz husky; Zohan ma około 2 lata jest wykastrowany,zachipowany,odrobaczony i odpchlony,wkrótce zostanie zaszczepiony,ogłoś go na mnie bo Nadji tel i tak sie gotuje:evil_lol: Zohan jest bardzo przyjacielski i towarzyski toleruje inne zwierzęta:) Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Nie do wiary,że już nikt nawet półpersiaków nie chce-świat oszalał chyba;-)Zrobię im pakiet w takim razie,a Husky cały czas w modzie,więc może się uda psiakowi:-) Quote
Ania102 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Kochani zapraszam serdecznie na mój cegiełkowy bazarek na psy z Krzykos. Jest ich 30 i za krótki czas nie będą miały się gdzie podziać. Justyna Klimek trzyma rękę na pulsie, wiadome są jej zasługi w świecie potrzebujących zwierząt. Zapraszam po cegiełki. http://www.dogomania.pl/threads/215058-Kup-domek-pomóż-spłacić-psi-dług-pomóż-psom-z-Krzykosów.-Do-7.10-godz-23. Aga ja jestem w trakcie namawiania rodzinę na kota- myslę, że zejdzie mi z 5 lat ale w końcu stanie na moim. Reumatyzm doskwiera- to mój argument. Quote
Zuzka2 Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 Zohan ogłoszony. Aga,nikt nie dzwoni o Kacpra? Ania102,warto o kota powalczyć.Ja z TZ wywalczyłam,a teraz kot jest jak trzecie dziecko;-)No bo drugie to suczka;-)Do szczęścia potrzebuje kolan."Dosiada" wszystkich gości i usypia na nich.Dla niej człowiek=kolana i ręce do głaskania.Przychodzi jak pies się witać,żegnać z miaukiem;z czułości staje na 2łapakach i głaszcze nas po twarzy.Jak dzieciak płacze to biegnie po nas na pomoc:loveu:Koty to kochane zwierzaki.Szkoda,że niektóre wyrastają na wredne lub ADHD;-)ale takich jest chyba mniej niż tych kochanych;-) Quote
Recommended Posts