Zuzka2 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 (edited) Aga,dzięki wielkie za info:-) Niezłą macie harówkę:shake:Jak opisujesz ich zachowania,zwłaszcza Mimi, to od razu przypominam sobie moją suczkę dzikuskowatą jakieś 2tyg.po schronisku-nauczenie czystości szczeniaka było dużo łatwiejsze niż tej kilkulatki-temat załatwiała tylko w domu,najlepiej w pościel lub legowisko i nawet 2godz.spaceru nic nie dawały,wpadała jak torpeda do domu,żeby się załatwić:diabloti:Przez około rok miała jeszcze zwroty akcji przy stresujących sytuacjach,np.wyprowadzka.To była harówka na pełen etat dla 2osób,więc nie wiem jak Ty dajesz radę przy takim stadku:roll: Grunt,że spanielki już zaklepane,pousuwam je,żeby Cię ludzie nie zamęczyli:evil_lol:Też bym wolała,żeby zostały w regionie,ale ogłosiłam też na bardziej ucywilizowane regiony,bo stąd odzew może być ciężki do zniesienia:evil_lol: Dakocie się przytyło:crazyeye::evil_lol:DS będzie mieć potańcówkę z odchudzaniem:evil_lol: Szukam KIELCE-KRAKÓW dla kota w transporterze. tel. 668 718 974 Edited January 6, 2014 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Zuzka przedstawiam nasze nowe nabytki; Majki,Mela i Miki ( 2 chłopców i dziewczynka) oraz Kenia córka Celinki. Maluchy mają po jakieś 10 tygodni są w pięknym umaszczeniu ciemnej gorzkiej czekolady,tylko niestety na zdjęciach wyszły jak czarne,może dopisz w ogłoszeniach że sa czekoladowe. Wyglądają jak nasz dawny podopieczny Snikers tylko że są puchate. Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Majki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Mela Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Miki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I na koniec nasz jedyny rudzielec w tym miocie Miki. Zuzka ogłoś je proszę i Kenię na Nadję,moze najpierw na małopolskę i śląsk bo chyba Nadja na Kraków pojedzie. Gyby z tymi zdjęciami nie znalazły domków zrobimy nowe na zewnątrz żeby pokazać ich piękne umaszczenie Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Kenia Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kenia przypomina mi Rumcajsa,brata Cypisa,ni to jamnik szorstkowłosy ni to sznaucer:evil_lol: Quote
aga38 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 I na koniec moja nowa podopieczna,wesoła i rozbrykana złośnica:evil_lol: Myślę że ma jakieś 3 miesiące,odrobaczona ,zaszczepiona,czekam aż te małe uszy staną:evil_lol: Balbinka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) Kenia urosła:crazyeye::evil_lol:Coś mi się zdaje,że ze 2x przerośnie mamę:evil_lol: O.K.Wrzucę zoo na Śląsk i Kraków-może się zdążą załapać na kurs;-) P.Ania ma do wywózki 2 koty do Krakowa i 1 do Zawiercia. Jakby był kurs i wolne miejsca,to chętnie wydelegujemy zoo:-) Edited January 7, 2014 by Zuzka2 Quote
Nadja89 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Zuzka2 napisał(a):Kenia urosła:crazyeye::evil_lol:Coś mi się zdaje,że ze 2x przerośnie mamę:evil_lol: O.K.Wrzucę zoo na Śląsk i Kraków-może się zdążą załapać na kurs;-) P.Ania ma do wywózki 2 koty do Krakowa i 1 do Zawiercia. Jakby był kurs i wolne miejsca,to chętnie wydelegujemy zoo:-) Zuzka Kenia będzie do połowy łydki typowy prześnięty jamnik, ona na zdjęcia tak wychodzi ale ona jest mała i tęga więc może zaznacz w ogłoszeniach ze docelowo mała Dzięki Quote
Zuzka2 Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Nadja89 napisał(a):Zuzka Kenia będzie do połowy łydki typowy prześnięty jamnik, ona na zdjęcia tak wychodzi ale ona jest mała i tęga więc może zaznacz w ogłoszeniach ze docelowo mała Dzięki O.K.:-) W ten pt jest transport Warszawa-Kraków-jak komuś potrzebny-podeślę nr tel.:-) Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Nowe zdjęcia Lisy i Belmonda Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Bolek od mrs.ka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Szczeniaki od mrs.ka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted January 9, 2014 Author Posted January 9, 2014 Gerda To około 3 sunia,wesoła,bardzo aktywna,potrzebuje dużo ruchu,lekko dominująca do suk do psów ok,nienawidzi niestety kotów. Zaszczepiona,zachipowana wysterylizowana,Zuzka ogłoś ją proszę na NAdji nr. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 No to nas zasypało:crazyeye::evil_lol: mrs.ka,podeślij pliss opisy szczeniaków:-)i pociesz mnie,że chociaż 1stworzenie od Ciebie jest zaklepane albo w ogóle ktoś dzwoni o Twoje zoo:evil_lol: Bolka nie znam jeszcze:p Super sesja:lol:Liza coś nie ma szczęścia:razz: Oglądalność ostatnich nabytków jest bardzo duża i nawet odsłony telefonu po kilku godzinach-mam nadzieję,że to dobra wróżba:evil_lol: Quote
mrs.ka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 ZUZKA !!! na pocieszenie napiszę ,ze to dopiero część psiaków ,które są u mnie ! dopiero przyszłam z wybiegu i opisy wstawię jutro tzn .dzisiaj wieczorem . Acha ,a BOLEK ma na imie BOMBEL ;) AGA , swietne wyszły te zdjęcia ! najpiekniejsza GINGER jak księzniczka :) Quote
mrs.ka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 BOMBEL ,troche wilkowaty , trochę prążkowany , klapnięte uszy ,typowy KUNDEL :) młody ok,1,5 roku ,zaszczepiony,zaczipowany i wykastrowany. Koczował kilka miesięcy gdzies pod lasem w ok.Kielc .Jest trochę nadpobudliwy, toleruje jednego opiekuna , jest wtedy super obrońcą. Nie polecany do innych psów ,a tym bardziej kotów. Po prostu ideał ...jeśli ktoś sobie z nim poradzi;) Quote
mrs.ka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 GINGER -3 miesięczna sunia , znaleziona ostatniego dnia 2013 roku w lesie , potwornie wystraszona, wygłodzona i odwodniona. Dwa dni nosiłam na rękach , żeby przestała dygotać ze strachu :) w tej chwili jest już wspaniałym ,rozrabiajacym szczeniakiem , odrobaczona ,zaszczepiona , będzie średniej wielkości psem. Quote
mrs.ka Posted January 10, 2014 Posted January 10, 2014 trzy siostrzyczki ,ok. 3 miesiące ,odrobaczone ,zaszczepione ,kochane przytulanki , będą średniej wielkości DiDżej (czarna) , BiMaj (biała), Joy-Joy (wilczasta) Quote
aga38 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 PaSja Hera napisał(a):Czy owczarka nadal szuka domu? Jeśli chodzi o Gerdę to jest dalej do adopcji Quote
aga38 Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Zuzka i znowu poproszę o pomoc dla moich nowych dziewczyn :-) Mają około 3 miesiące,będą małe ich mama to typowy mikrus,zaszczepione,odrobaczone,zachipowane. Strasznie garną się do ludzi,dawno takich przylep nie widziałam. [FONT=arial black]Czacza[/FONT] http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/827/qquc.jpg Quote
Recommended Posts