Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Aga,dzięki wielkie za info:-)
Niezłą macie harówkę:shake:Jak opisujesz ich zachowania,zwłaszcza Mimi, to od razu przypominam sobie moją suczkę dzikuskowatą jakieś 2tyg.po schronisku-nauczenie czystości szczeniaka było dużo łatwiejsze niż tej kilkulatki-temat załatwiała tylko w domu,najlepiej w pościel lub legowisko i nawet 2godz.spaceru nic nie dawały,wpadała jak torpeda do domu,żeby się załatwić:diabloti:Przez około rok miała jeszcze zwroty akcji przy stresujących sytuacjach,np.wyprowadzka.To była harówka na pełen etat dla 2osób,więc nie wiem jak Ty dajesz radę przy takim stadku:roll:
Grunt,że spanielki już zaklepane,pousuwam je,żeby Cię ludzie nie zamęczyli:evil_lol:Też bym wolała,żeby zostały w regionie,ale ogłosiłam też na bardziej ucywilizowane regiony,bo stąd odzew może być ciężki do zniesienia:evil_lol:

Dakocie się przytyło:crazyeye::evil_lol:DS będzie mieć potańcówkę z odchudzaniem:evil_lol:

Szukam KIELCE-KRAKÓW dla kota w transporterze.
tel. 668 718 974

Edited by Zuzka2
Posted

Zuzka przedstawiam nasze nowe nabytki; Majki,Mela i Miki ( 2 chłopców i dziewczynka) oraz Kenia córka Celinki. Maluchy mają po jakieś 10 tygodni są w pięknym umaszczeniu ciemnej gorzkiej czekolady,tylko niestety na zdjęciach wyszły jak czarne,może dopisz w ogłoszeniach że sa czekoladowe. Wyglądają jak nasz dawny podopieczny Snikers tylko że są puchate.

Posted (edited)

Kenia urosła:crazyeye::evil_lol:Coś mi się zdaje,że ze 2x przerośnie mamę:evil_lol:
O.K.Wrzucę zoo na Śląsk i Kraków-może się zdążą załapać na kurs;-)

P.Ania ma do wywózki 2 koty do Krakowa i 1 do Zawiercia.
Jakby był kurs i wolne miejsca,to chętnie wydelegujemy zoo:-)

Edited by Zuzka2
Posted

Zuzka2 napisał(a):
Kenia urosła:crazyeye::evil_lol:Coś mi się zdaje,że ze 2x przerośnie mamę:evil_lol:
O.K.Wrzucę zoo na Śląsk i Kraków-może się zdążą załapać na kurs;-)

P.Ania ma do wywózki 2 koty do Krakowa i 1 do Zawiercia.
Jakby był kurs i wolne miejsca,to chętnie wydelegujemy zoo:-)

Zuzka Kenia będzie do połowy łydki typowy prześnięty jamnik, ona na zdjęcia tak wychodzi ale ona jest mała i tęga więc może zaznacz w ogłoszeniach ze docelowo mała
Dzięki

Posted

Nadja89 napisał(a):
Zuzka Kenia będzie do połowy łydki typowy prześnięty jamnik, ona na zdjęcia tak wychodzi ale ona jest mała i tęga więc może zaznacz w ogłoszeniach ze docelowo mała
Dzięki

O.K.:-)
W ten pt jest transport Warszawa-Kraków-jak komuś potrzebny-podeślę nr tel.:-)

Posted

No to nas zasypało:crazyeye::evil_lol:
mrs.ka,podeślij pliss opisy szczeniaków:-)i pociesz mnie,że chociaż 1stworzenie od Ciebie jest zaklepane albo w ogóle ktoś dzwoni o Twoje zoo:evil_lol:
Bolka nie znam jeszcze:p

Super sesja:lol:Liza coś nie ma szczęścia:razz:
Oglądalność ostatnich nabytków jest bardzo duża i nawet odsłony telefonu po kilku godzinach-mam nadzieję,że to dobra wróżba:evil_lol:

Posted

ZUZKA !!! na pocieszenie napiszę ,ze to dopiero część psiaków ,które są u mnie ! dopiero przyszłam z wybiegu i opisy wstawię jutro tzn .dzisiaj wieczorem . Acha ,a BOLEK ma na imie BOMBEL ;)
AGA , swietne wyszły te zdjęcia ! najpiekniejsza GINGER jak księzniczka :)

Posted

BOMBEL ,troche wilkowaty , trochę prążkowany , klapnięte uszy ,typowy KUNDEL :) młody ok,1,5 roku ,zaszczepiony,zaczipowany i wykastrowany. Koczował kilka miesięcy gdzies pod lasem w ok.Kielc .Jest trochę nadpobudliwy, toleruje jednego opiekuna , jest wtedy super obrońcą. Nie polecany do innych psów ,a tym bardziej kotów. Po prostu ideał ...jeśli ktoś sobie z nim poradzi;)

Posted

GINGER -3 miesięczna sunia , znaleziona ostatniego dnia 2013 roku w lesie , potwornie wystraszona, wygłodzona i odwodniona. Dwa dni nosiłam na rękach , żeby przestała dygotać ze strachu :) w tej chwili jest już wspaniałym ,rozrabiajacym szczeniakiem , odrobaczona ,zaszczepiona , będzie średniej wielkości psem.

Posted

trzy siostrzyczki ,ok. 3 miesiące ,odrobaczone ,zaszczepione ,kochane przytulanki , będą średniej wielkości
DiDżej (czarna) , BiMaj (biała), Joy-Joy (wilczasta)