Ginn Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Aga, czy w środę mogłabyś zabrać z sobą aparat fotograf. Atos szaleje z Bruno. Bruno ma chyba pierwszego przyjaciela w życiu - ma tak zachwycony pyniek. Można by im było zrobić zdjęcia. Kicia natomiast nie czuje się najlepiej - to widać. Przeniosłam ją do swojej sypialni. Dziś kupiłam kurczaka i przestawię ją na kurczaka. Odizolowałam ją od reszty towarzystwa aby widzieć ile je i jakie ma kupki. Nie wygląda dobrze. Quote
Zuzka2 Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Miałam dziś maila o Adę-ktoś pyta tylko czy nadal do adopcji:-) Quote
Ginn Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Zuzka - jeśli będziesz ogłaszać Rambo, to trzeba zaznaczyć, że pies jest wyjątkowo proludzki. Uwielbia być przy człowieku. Wykluczone są duże psy i koty. Fajnie chodzi na smyczy. Może być do mieszkania albo do domku ale z możliwością wchodzenia do domu. Kocha leżenie przed kominkiem. Woli to niż bieganie po ogrodzie. Quote
Zuzka2 Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Ginn napisał(a):Zuzka - jeśli będziesz ogłaszać Rambo, to trzeba zaznaczyć, że pies jest wyjątkowo proludzki. Uwielbia być przy człowieku. Wykluczone są duże psy i koty. Fajnie chodzi na smyczy. Może być do mieszkania albo do domku ale z możliwością wchodzenia do domu. Kocha leżenie przed kominkiem. Woli to niż bieganie po ogrodzie. Ja Rambo od dawna ogłaszam:-)Że proludzki napisane,a że o zwierzakach nie było wiadomo jak jest,to nic nie pisałam;-) To dopiszę o smyczy i domatorstwie;-) Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Zuzka2 napisał(a):Miałam dziś maila o Adę-ktoś pyta tylko czy nadal do adopcji:-) O fajnie,może w końcu jej sie uda :) Sory za to że mało zaglądam,ale czasu brak:( Fakt jest taki że i tak najwięcej zależy Zuzka od Twoich ogłoszeń,to dzięki nim znajduja domy,a jak mam świadomość że Ty czuwasz to ja mogę się spokojnie ogarniać. Dzieki :) Zaraz wstawię dwa nowe kociaki do ogłoszeń Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) Mati ma DS :) Mat[SIZE=5]i Mati to około 4 letni pers,wykastrowany,zaszczepiony z książeczka zdrowia. To koci arystokrata,robi tylko to na co ma ochotę:) Bardzo spokojny,wręcz majestatyczny,toleruje inne zwierzęta i psy i koty. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 6, 2013 by aga38 Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 (edited) S[SIZE=5]IMBA Simba ma DS :) A teraz Simba,upierdliwy kociak,natręt domagający sie głaskania i przytulania,zrobi wszystko aby dopaść człowieka:evil_lol: Bardzo towarzyski,kuwetkowy,wysterylizowany,zaszczepiony,książeczka zdrowia. Simba ma około 6 miesięcy. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited April 9, 2013 by aga38 Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Zobaczcie jakie maja cudne pomarańczowe oczy:loveu: Wstawię tu tez fotki Atosa i naszego nowego podopiecznego Bruno,resztę zdjęć będę dodawac w miare jak zwierzaki zaczna zdrowieć,niestety większość ma albo problemy zdrowotne albo emocjonalne ; jak 3 dzikuski pod opieka fundacji( 2 sa u Ginny i psiak u Stregi) Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Atos i Bruno :) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ginn Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 Cudne są te zdjęcia w ruchu. Atos robi "kawał dobrej roboty" zmuszając Bruno do biegania. Widać, że oba psiaki szczęśliwe w tej nowej przyjaźni. Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
aga38 Posted February 13, 2013 Author Posted February 13, 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Zuzka2 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) Świetne zdjęcia:-)Kociaki piękniusie:loveu: Bruno jest w typie benka?tak go ogłaszać?Co o nim napisać? Atos jest bardzo fotogeniczny:lol: Ja też ostatnio nie wyrabiam na zakrętach,głównie odświeżam ogłoszenia,bo na nowe brakuje czasu.Mam nadzieję,że się wkrótce ogarnę:evil_lol: Jakby ktoś szukał mini pieska do adopcji-4,5kg-pies ideał-kotolubny,psolubny,bardzo grzeczny-to ogłaszam takiego:-) http://www.gumtree.pl/cp-psy-szczenieta/krakow/joker-5kg-mini-kotolubny-grzeczny-pies-ideal-456554835 Edited February 14, 2013 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 ZUZKA EDIT Z OSTATNIEJ CHWILI SAMBA OKAZAŁA SIĘ BYĆ FACETEM!!!:evil_lol: sORKI WSZYSCY MAMY ZMĘCZENIE MATERIAŁU CHYBA,WIĘC SAMBĘ ZAMIENIAMY NA SIMBĘ,SORRY WIELKE:oops: Quote
Zuzka2 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) [quote name='aga38']ZUZKA EDIT Z OSTATNIEJ CHWILI SAMBA OKAZAŁA SIĘ BYĆ FACETEM!!!:evil_lol: sORKI WSZYSCY MAMY ZMĘCZENIE MATERIAŁU CHYBA,WIĘC SAMBĘ ZAMIENIAMY NA SIMBĘ,SORRY WIELKE:oops: A to niespodzianka:evil_lol:Zmieniam:evil_lol: To co napisać o Bruno?Ogłaszamy go już? Jakaś pani z małopolskiego ma dzwonić o Simbę-napisała o Sabę,poinformowałam,że kotka to kotek,ale i tak się tym nie przejęła:evil_lol: Ma też dzwonić inna pani z małopolskiego o Matiego,ale moje wrażenie dziwne.Po pierwsze ten e-mail przewijał mi się już kilka razy ws kotów,a pani jak na razie ma tylko niebieską kotkę.W dodatku wypuszcza kota przez okno,żeby sobie w mieście pobiegał po osiedlu:razz:Kojarzę podobne zamówienie na kota z tych okolic,wtedy kobieta miała chyba kotkę perską,którą też właśnie wypuszczała na spacery po mieście.Może to nie ta sama,choć z rozmowy brzmi bardzo podobnie. Edited February 14, 2013 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 No hej :) Dzis rozmawiałam z domami Snikersa i Bony,zwierzaki zaaklimatyzowały sie w pełni i szaleją w nowych domkach. Pewno nie wiecie ale kiedy byłam w Anglii dziewczyny zgarnęły z ulicy równiez siostre Snikersa identiko jak on,mała miała szczęście i pojechała do nowego domu do Niemiec do ludzi z fundacji. A najlepsza informacja jest w sprawie naszej małe dzikuski Kiary(to mała sunia złapana w wakacje). Kiara pojechała do nowego domu jako dzikus,nie pozwalała sie dotknąc ani złapać,ludzie mieli z nią cięzko,jednak do ich domu przychodził psi psycholog i efekty sa!:) Pani dzwoniła zapłakana z radości bo już jest tak fajnie że jada razem z Kiara na wczasy :) Zuzka mamy wstępnie dom dla Hany i dla Matiego,pojedzie też nasza nowa podopieczna Aza ( adopcja pantoflową pocztą). Azę ,Wam zaraz przedstawię,ludzie sami ja oddali to wycofana,nieśmiała sunia,która była bita,ma 3 lata,dobrze ze trafił jej sie doświadczony domek :) Quote
Zuzka2 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Matiego przerzuciłam na bardziej cywilizowane regiony i wysłałam od wczoraj chyba z 30osobom-ludzie szaleją,nie nadążam odpisywać na maile: Łódź,Warszawa,Śląsk,Kraków-piszą ciągle:evil_lol:Wprawdzie piszą o małe,ale ja wysyłam "to co mam":evil_lol:Już nie raz pisali o max.2mies.,a jechał do nich 2latek:diabloti:Siła perswazji:evil_lol: Hana się doczekała-super:multi: A Kiara to naprawdę ciężki przypadek-to cud,że udało się ją ucywilizować:-) Quote
aga38 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 (edited) A[SIZE=5]za ma DS :) Aza Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited March 6, 2013 by aga38 Quote
aga38 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 Szkoda że Hana a nie Lajla i Ada które demoluja mi dom:evil_lol: ada to wielkie babsko.Lajla wcale nie mniejsza już siegaja mi do kolana. Zuzka ten kocurek Bolo jest już wykastrowany i zaszczepiony. Quote
piechcia15 Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970 Quote
aga38 Posted February 17, 2013 Author Posted February 17, 2013 [quote name='piechcia15']ciotki sorki za offa ale wejdźcie tu, może wy pomożecie:-( szczeniaki 2tygodniowe wyrzucone w parku:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/240103-*Pabianice*-szczeniaki-wyrzucone-w-praku!-Pilnie-potrzebne-DT?p=20464970#post20464970 Maluchy cudne,oby udało sie Wam je uratować. Niestety u mnie dt zapchane na maxa :( Quote
Ginn Posted February 18, 2013 Posted February 18, 2013 Dziewczyny - uwaga na ludzi ze Skarżyska. Nr tel. 530-...-468. Dzwoniła kiedyś babka a teraz dzwoni facet. Nawet dobrze brzmią tylko, że nie rozumieją iż kotek jak wyjdzie z dzieckiem na podwórko to nie będzie chodził przy nodze tylko wskoczy na płot i pójdzie w miasto. Jakiś kot im zaginął w bliżej nie wyjaśnionych okolicznościach Dzwonili do mnie już z miesiąc temu o różne koty. Są infantylni, kręcą i koty to dla nich zabaweczka dla dziecka. Chyba mają trudności z dostaniem od kogoś kota bo już od miesiąca szukają. Po rozmowie ze mną mogą ukrywać, że kota będą wypuszczać na małe podwórki w budynku 2-rodzinnym w Skarżysku. Quote
Recommended Posts