Zuzka2 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 (edited) [quote name='aga38']Do nowego domu pojechał Mikado został w regionie. Powodzenia mały :)[/QUOTE] Muszę go sobie odszukać,bo nawet nie wiem który to:evil_lol:Ogłaszam jak robot-oczopląs totalny:evil_lol: Aha,już wiem-jeden z 3 biszkopcików:lol: Z ogłoszeń czy inaczej?:p Jaki w ogóle odzew z ogłoszeń-jest jakiś?Bo ja mam zawalenie maili-od rana do nocy piszą...:p Dzwonią jacyś dobrze rokujący ludzie?:roll: [B]Wybiera się ktoś do Warszawy?[/B] Mam parę kotów do wywiezienia;-) Edited October 30, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted October 30, 2012 Author Posted October 30, 2012 Mikado oczywiście z ogłoszen,sa wstepnie dwie rezerwacje,pare osób ma dzwonić,ale totalne świry też dzwonią. Quote
Zuzka2 Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 [quote name='aga38']Mikado oczywiście z ogłoszen,sa wstepnie dwie rezerwacje,pare osób ma dzwonić,ale totalne świry też dzwonią.[/QUOTE] I właśnie tych świrów Ci Aga współczuję,bo od rana do nocy ogarniam maile piszących ws miśków (głównie) i naprawdę momentami słabo mi się robi,bo osobnicy nawet nie potrafią pisać po polsku,sklecić prostej wypowiedzi-czasem jedno niby zdanie czytam parę razy,żeby załapać sens:razz: Jakby mi ktoś z takimi kazał rozmawiać,to po kilku godzinach wyłączyłabym telefon:evil_lol:To są szkodliwe warunki pracy:evil_lol: Maili o miśki miałam już chyba z 40:crazyeye::razz:Jak widać całe 2 rezerwacje z tego wyszły:razz: Z kotami mam to samo-codziennie niby ruch jak w ulu,ale jakoś za wiele DSów z tego nie wychodzi-coś ruszyło,bo 4 zarezerwowane,w tym 2 niemłode,ale niektóre maluchy- w tym mój tymczasik zapuszczają korzenie;) Quote
Ginn Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='Zuzka2']I właśnie tych świrów Ci Aga współczuję,bo od rana do nocy ogarniam maile piszących ws miśków (głównie) i naprawdę momentami słabo mi się robi,bo osobnicy nawet nie potrafią pisać po polsku,sklecić prostej wypowiedzi-czasem jedno niby zdanie czytam parę razy,żeby załapać sens:razz: Jakby mi ktoś z takimi kazał rozmawiać,to po kilku godzinach wyłączyłabym telefon:evil_lol:To są szkodliwe warunki pracy:evil_lol: Maili o miśki miałam już chyba z 40:crazyeye::razz:Jak widać całe 2 rezerwacje z tego wyszły:razz: Z kotami mam to samo-codziennie niby ruch jak w ulu,ale jakoś za wiele DSów z tego nie wychodzi-coś ruszyło,bo 4 zarezerwowane,w tym 2 niemłode,ale niektóre maluchy- w tym mój tymczasik zapuszczają korzenie;)[/QUOTE] Wczoraj przed 22-gą dwa telefony w spr. maluchów z W-wy. Niby wszystko fajnie, powiedziałam o możliwości transportu - mają ew. się odezwać. Quote
aga38 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Do nowego domu pojechał dziś Mars zamieszkał w naszej gminie pod okiem,a najlepsze że poszedł z ogłoszeń na Radom :evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 [quote name='aga38']Do nowego domu pojechał Mikado został w regionie. Powodzenia mały :)[/QUOTE] O.K.:-)Już wiem który to:evil_lol:Ten ciemny misiek:lol:Super,że mu się trafił fajny dom po sąsiedzku:multi: A z innych: które dwa zarezerwowane?:pTeż z miśków? Quote
aga38 Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Tak,Wenus i chyba Uran a jednego mam zawieźć do Łodzi,jak wszystko pójdzie ok i nikt się nie rozmyśli to 3 pojadą Quote
Zuzka2 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Czy może ktoś ocenić te miśkowate-jakie będą docelowo? Mają 3mies.,są na razie po kilkudniowej głodówce i tułaczce,czyli zabiedzone i ważą 5kg-po odkarmieniu pewnie im co nieco przybędzie... Wg mnie są mocnej budowy,łapy grubaśne,głowy spore-daję im minimum 30kg w dorosłości,a może i więcej... Co myślicie? Obie to suczki - do pilnej adopcji. [IMG]http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$(KGrHqR,!igFBim2dsC9BQkVOfZQ7w~~48_20.JPG[/IMG][IMG]http://i.ebayimg.com/00/s/NzY4WDEwMjQ=/$T2eC16FHJHQE9nzEyJ!bBQkVO9Ioig~~48_20.JPG[/IMG] Quote
Ania102 Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Aga jakby był potrzebny transport do Łodzi to aagataa8 jedzie w sobotę, może zabrać jak będzie potrzeba. Niezłe towarzystwo u Ciebie Quote
Ancyk Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Dziewczyny, gdybyście słyszały że ktoś poszukuje labradora to dajcie proszę znac. Znajomemu zmieniła się "sytuacja życiowa" i wyjezdza za granicę. Ma 3 letniego psiaka, zachowanie typowe dla rasy, któremu szuka domu. Ogolnie pewnie moje myslenie na ten temat jest podobne do waszego, szkoda w ogole komentować.. nie mniej los tego psiaka lezy mi na sercu bowiem jako szczeniak prowadzał na smyczy mojego ukochanego Gobiego.. nie chciałabym, zeby trafił gdzieś do pseudohodowli lub na łancuch. To fajny pies, nie jego wina. Quote
Zuzka2 Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ancyk,a masz jakieś fotki?Wrzucony na stronkę labradorów? Może by poszukać przez portale jakiegoś DS-np.tylko w regionie,żeby mieć go na oku? Quote
aga38 Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 No Zuzka malutkie to one raczej nie będą ale ładne lalunie :) Quote
Zuzka2 Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Od nas już do wywiezienia 6 kotów na Warszawę:crazyeye::evil_lol:Tzn. 3 wizyty dopiero się robią,ale domy dobrze rokują,więc raczej pojedzie szóstka:evil_lol:Dziś zrobiłam kampanię na Warszawę dla tych psiaków,które nie znalazły domów w regionie,Krakowie,Radomiu;-) Quote
aga38 Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Dzięki Zuzka :) Dzisiaj do nowego domu pojechał Pluton zamiast Urana. Powodzenia mały :) Ludzie sami przyjechali po niego całą rodzinką z Tych. Quote
Donna96 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Witam, mam na imię Beata, jestem z Łodzi i z niecierpliwością czekam wraz z całą rodziną na przybycie nowego domownika. W domu jest dużo zwierząt, są cztery koty, pies i królik, a i jeszcze moje trzy córki.. Pozdrawiam. Podaję link do mojego bloga, zdjęcia nie są uzupełniona na bieżąco, ponieważ troszkę go zaniedbałam. Brakuje psa, naszych dwóch kocich znajdek i królika. [URL]http://norweskie.blog.onet.pl/[/URL] Quote
Donna96 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 (edited) Wybaczcie post za postem, ale napiszę tylko, że zamieszka z nami miś o imieniu Jowisz:multi: nie wiem czy uda mi się wstawić zdjęcie naszego Karmelka i Denara, spróbuję [IMG]http://i50.tinypic.com/vzbsp3.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/35b60ap.jpg[/IMG] Edited November 3, 2012 by Donna96 Quote
Donna96 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 i jeszcze jedno zdjęcie Karmelka [IMG]http://i46.tinypic.com/33zbq6g.jpg[/IMG] Quote
Zuzka2 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 To się Jowiszkowi nie będzie nudziło-pełen dom "kumpli":-) Quote
Donna96 Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 [quote name='Zuzka2']To się Jowiszkowi nie będzie nudziło-pełen dom "kumpli":-)[/QUOTE] Z pewnościa nie bedzie mu się nudziło:loveu: Quote
aga38 Posted November 3, 2012 Author Posted November 3, 2012 [quote name='Donna96']Z pewnościa nie bedzie mu się nudziło:loveu:[/QUOTE] Niezła ekipa,fajnie że nie będzie sam :) Quote
aga38 Posted November 4, 2012 Author Posted November 4, 2012 Dzisiaj do nowych domków pojechały; Czana do Brzeska,Czoko do Myślemic,Bercik do Krakowa,Wenus do Krakowa i Uran do Rudy Śląskej,a i jeszcze Alik od Ginny do Krakowa. Każdego psiaka odstawiłyśmy osobiście,fajne domki im się trafiły. Powodzenia psiaki :) Quote
Isadora7 Posted November 4, 2012 Posted November 4, 2012 [quote name='aga38']Dzisiaj do nowych domków pojechały; Czana do Brzeska,Czoko do Myślemic,Bercik do Krakowa,Wenus do Krakowa i Uran do Rudy Śląskej,a i jeszcze Alik od Ginny do Krakowa. Każdego psiaka odstawiłyśmy osobiście,fajne domki im się trafiły. Powodzenia psiaki :)[/QUOTE] No bardzo się cieszę. Super Bercik Krakusem został :) Quote
Ginn Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='aga38']Dzisiaj do nowych domków pojechały; Czana do Brzeska,Czoko do Myślemic,Bercik do Krakowa,Wenus do Krakowa i Uran do Rudy Śląskej,a i jeszcze Alik od Ginny do Krakowa. Każdego psiaka odstawiłyśmy osobiście,fajne domki im się trafiły. Powodzenia psiaki :)[/QUOTE] Wielkie dzięki za odstawienie Alika di własnego domu. Chyba dobrze trafił. Quote
Donna96 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Bardzo się ciesze, że tyle psiaków znalazło nowe domki:multi: Na przybycie Jowiszka już wszystko przygotowane;) Quote
Recommended Posts